Bursa taraftarı Ozan ve Volkan'ın gitmesine çok sevindi. İkiside sevilmiyordu Bursa'da.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat Güvenç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecenlerde. Janko nun aciklamasi vardi trabzonea gittigimde teknik direktor hangi pozisyonda oynadigimi sorunca beynimden vurulmus gibi oldum gibi bir aciklamaydi,
bütün yıl boyunca gösterdiği performansı görünce taraftar da hoca gibi
hangi mevkide oynadığını merak etti
yada o bütün yıl boyunca hocanın sorduğu sorunun cevabı bilinemedi
diyeçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak Murat Güvenç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecenlerde. Janko nun aciklamasi vardi trabzona gittigimde teknik direktor hangi pozisyonda oynadigimi sorunca beynimden vurulmus gibi oldum gibi bir aciklamaydi,
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDzsudzsak'a teklif yapıldı.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDzsudzsak'a teklif yapıldı.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmetin sozlesmesi uzatilmali. Okay'in da ayni sekilde
PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDzsudzsak'a teklif yapıldı.bu adam sağ açık mı
Yorum
-
şimdi a futbolcusuyla erciyese yada antalya ilgileniyorsa, bu menajerler aracılığıyla 18 takıma servsi ediliyor sırasıyla. Arif abinin dediği çok mantıklı bizle adı geçen bursayla jimnastikle geçiyor. örneğin ndoye transferi öncesi jimnastik alıyordu.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDzsudzsak'a teklif yapıldı.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
hata burada rvpnin bile adı geçti muhtemelki rvpyi bizede önerdiler. Vallahi bu menajerler Türkiyedeki kulüplerle dalga geçiyor. istedikleri gibi at koşturuyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum