Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İSMAİLÇETİN ÖZTÜRK61 ‏@cetinozturks 7 dk.7 dakika önce
    İbrahim başkan tolgay arslan la beraber Trabzona gitmek üzere hamburgtan havalandı takriben 15.00 da Trabzonda olacak net bilgi

şunun şurasında 15.00 e ne kaldı?
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Kendinizi fazla alıştırmayın Tolgay Beşiktaş'a gidecek , sonra yönetime sövmeler adamı kaçırdık demeler olmasın. Adam şuan gözümüzde bir Ronaldinho oldu ama gereksiz abartı var kaldı ki biz Beşiktaş ile transfer yarışına girmeyiz. Giremeyiz demiyorum girmeyiz , çünkü bir hukukumuz var fiyat yükselttirmeyiz kendimize durduk yere.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Junuzovic bu ligde dark yaratir..keske olsa...dusunmuyorum Türkiye yi tercih edecegeni
        Emin misin? Burada PTT lig oyuncusu Yaptılar Adamı... Ben videolardan izlediğim kadarı ile batttaglia gibi. Eğer seyretmişliğin varsa , Ayrıntılı yazarsan iyi olur.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biri Zlatko Junuzovic in fm de görünümünü paylaşabilirmi merak ettim
          Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• bu adam madem uçakta neden sosyal medyada tek fotoğraf yok? neden kap yok? İnandırıcı değil
            #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• Şu diğer yabanci topçu açiklandin mi?

Yorum

• beyler şu uçağın numarasından havadaki durumuna bakarmısınız.

Yorum

• başkan tolgayın babasıyla görüşse harbi döver

Yorum

• tolgay'a 2 filan verilirse o zaman içim acır yalnız. inşallah yalandır. erkan için de 2.5 euro alacak filan diyolardı gerçi
                    #

Yorum

• Ersun hoca 1 ay önce konuşmuş ailesiyle. Türkiyede şuan oynamak istemiyor demişler. Araya giren varsa bu bejeke.

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kendinizi fazla alıştırmayın Tolgay Beşiktaş'a gidecek , sonra yönetime sövmeler adamı kaçırdık demeler olmasın. Adam şuan gözümüzde bir Ronaldinho oldu ama gereksiz abartı var kaldı ki biz Beşiktaş ile transfer yarışına girmeyiz. Giremeyiz demiyorum girmeyiz , çünkü bir hukukumuz var fiyat yükselttirmeyiz kendimize durduk yere.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• en son bursayla oynadığımız türkiye kupası maçında jaja gelmişti.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi junuzovic viyanadan bremene transfer oldu
                          onlan burada tanimisligimda olmusdu
                          cok iyi usakdir, iyi profesyoneldir, ama türkiyede top oynamasi cok zor
                          milli takimda adam yerini bayernin sol bekine kayibetti
                          simdi sen düsün

hoca junuzovici cikariyor, dünyanin en iyi solbeklerinden birini alip ortasaha ortada oynatiyor

daha ne diyim

viyanadan 10 numara olarak aldigi adami bremen niye sol acikda oynatiyor
                          Vala junuzovic i alıcı gözle izlemedim hiç

Ama anladığım kadarıyla sen beğenmiyorsun renkdaş

Şahsen 18 lik valentino LAZARO ya kötü oyuncu kendi takımında bile forma şansı bulamıyor dediğinden beri yorumların beni düşündürüyor..
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• junuzovic in en büyük özelliği 90 dakika boyunca koşması,pres yapması ve çalışkanlığı arkadaşlar.Bence sol iç junuzovic sağ iç tolgay ortada da ekici.gayet yerinde olur.

defansif yönü zayıf dersenizde size şu ortasahayı hatırlatmak isterim colman-selçuk-jaja
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• büyük parlar dönüyor tolgaya maksimum 1.5 verilmeli o bile fazla. adiranlar 800 bin euroya oynuyordu. constant kulübünde 1 alırken bizde 2.4 alıyor. bu maaş yükü neredeyse chelsea düzeyinde. dortmund falan zor öder bu maaş yükünü. hafidi elinde reus mikiteryan vs olurda önemli değil dersin. bunların piyasa değeri belli.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• MURAT ŞAHİNBAŞ ‏@sahinbasmuratt 2 dk.2 dakika önce
                                Tolgay Arslan Trabzonspor ile anlaştı. Büyük aksilik olmazsa bu akşam Trabzon'da olacak. 2. Erkan vakasını da Trabzonspor kazanmış durumda.
                                #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

Yükleniyor...
                                X