Felix Kroos Bundesliga'da geçen 17 maçta 696 dakika süre almış.Junuzovic ise 1529 dakika.Eğer veriler doğruysa tabi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstadim hatasiz kul olmaz
en iyi oynadigi 3-5 maci izliyip alir
hicmi transfer hatasi yok ersun hocamin
belkide adam gelip oynar
ben yanilirim
burak yilmaz patlamasi yapar
yine soruyorum
en iyi sezonunda olan adami neden kümeye oyniyan takim satar
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstadim hatasiz kul olmaz
en iyi oynadigi 3-5 maci izliyip alir
hicmi transfer hatasi yok ersun hocamin
belkide adam gelip oynar
ben yanilirim
burak yilmaz patlamasi yapar
yine soruyorum
en iyi sezonunda olan adami neden kümeye oyniyan takim satar
Yorum
-
İlk olarak mehmet610661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenakit paraya ihtiyacı vardır gelen parayl daha az maliyetli bir iki oyuncu alacaktır gibi sebebler olabilir.Söylediğiniz gibi inşallah tutar adamı hiç tanımıyorum.
1 kurus borclari yok
stadin isminde satmiyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Hacıosmanoğlu'nun nerede olduğunu çözen var mı?
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Hacıosmanoğlu'nun nerede olduğunu çözen var mı?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu zaten bedavaya gidecek adam. Ne kadar alsak kârdır diyebilirler.
medyadan okuyabilirsiniz
zaten karrierinin en iyi sezonunu geciriyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam kalmak istedigini bikac kez acikladi
medyadan okuyabilirsiniz
zaten karrierinin en iyi sezonunu geciriyor
Yorum
Yorum