transfer döneminde ekrana bağımlı kaldık resmen teşekkürler bmn forum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGÖRÜNTÜ Hamburger SVBILD_HSV · 26 dk. 26 dakika bir ÖNCE
Tolgay #Arslan artık orada ile. O zaten içten kabul edilmiştir. #HSV #HSVMV
GÖRÜNTÜ Hamburger SVBILD_HSV · 26 dk. 26 dakika bir ÖNCE
Arslan #Besiktas, #Trabzonspor poker oynar. Ayrıca #Arsenal istedi #HSV bile onun ilgisini açtı.
translate google sekiztaş ile bizim poker oynadığımızı ,elenen olursa masaya arsenalin oturacağını söylüyor.Sanırım ilk tweette Hamburg'dan ayrıldığını söylüyor.
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBILD Hamburger SV @BILD_HSV · 26 dk. 26 dakika önce
Tolgay #Arslan ist nicht mehr mit dabei. Er wurde intern bereits verabschiedet. #HSV #HSVMV
BILD Hamburger SV @BILD_HSV · 26 dk. 26 dakika önce
Arslan pokert mit #Besiktas, #Trabzonspor. Auch #Arsenal hat angefragt, auch beim #HSV sein Interesse hinterlegt.
Burda ne diyor ?
arslan jimnastik ve bizimle poker atiyormus. arsenalde hamburga durumunu sormus"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBILD Hamburger SV @BILD_HSV · 26 dk. 26 dakika önce
Tolgay #Arslan ist nicht mehr mit dabei. Er wurde intern bereits verabschiedet. #HSV #HSVMV
BILD Hamburger SV @BILD_HSV · 26 dk. 26 dakika önce
Arslan pokert mit #Besiktas, #Trabzonspor. Auch #Arsenal hat angefragt, auch beim #HSV sein Interesse hinterlegt.
Burda ne diyor ?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam sırbistan'da doğmuş, boşnak kökenli avusturyalı, alman liginde oynuyor.
Yorum
-
constant yokmus gibi davranmamızı anlamıyorum.
galatasaray macında oynadıgı oyunu tum sezona yayması icin motive edilmeli.Elimizdeki en potansiyelli oyuncu.
sadece aytac transferi bekliyorum ben.
-------------------hakan---------------
boss------ugur------------medjani----------ishak
----------ekici---------aytac-------constant-----
özer/sefa--------------cardozo-------------erkan
ibrahim,salih,belkalem,sefa,yatabare,waris,yusuf
bence ikinci yarı icin yeterli.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bi ön libero takıntısıdır gidiyor. Herkes orta sahaya sert, vuran kıran parçalayan bir adam lazım diyor. Neymiş orta saha çok yumuşak kalırmış. Yahu güreş mi oynuyoruz futbol mu? Bu oyun topla oynanıyor. Sen topa hükmetmeyi bilirsen, akıllıysan, tekniksen illa da takımında bi Hüseyin Çimşir olması şart değil.
Ayrıca bu tarz tek yönlü oyuncular benim futbol mantığıma tamamen ters düşüyor. Neymiş efendim, bi tane kesici stoper olsun, top kapsın, topu yanındaki pasör stopere aktasın. O da hemen önündeki ön liberoya versin. Top oradan kanatlarla verkaç yaparak ofansif orta sahaya gelsin. False 9'ımız koşu yapsın, boşa çıkan santraformuz gol atsın. Bunlardan herhangi biri oynamazsa, ya da kötü oynarsa, ya da hep kötü oynarsa mahvoldun o zaman öyle mi?
Bunlar eskide kaldı. Futbol artık böyle oynanmıyor. Bir mevkinin tüm oyuncuları, o mevki için gerekli temel özelliklere belirli seviyede sahip olmalı. Bir orta saha oyuncusu sadece sert ve defansif olursa, ya da sadece kıvrak bileklere sahip olursa yetmiyor. Tüm orta sahalar hem defansif hem de ofansif anlamda benzer özelliklere sahip olmak zorunda ki birbirleriyle uyumlu bir oyun ortaya koyabilsinler. Ayrıca böyle bir takımda rotasyon yapmak da çok kolaylaşır. Daha az sayıda futbolcuyla daha çok rotasyon yaparsın. Diğer türlü sistemde her tip futbolcudan en az ikişer tane alıyorsun. Ön libero-yedek ön libero, 10 numara-yedek 10 numara vs vs oldu muydu kadro gereksiz yere şişiyor.
Bu yönüyle Tolgay transferi olursa çok faydalı bir iş yapmış oluruz. Özer-Tolgay-Ekici orta sahada her türlü top tutar. Topu doğru kullanmayı, rakipten gelen topu doğru kesmeyi, doğru pozisyon almayı bilirsen adamlarla güreş tutmana da gerek kalmaz.En son atomantcum tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 12:45.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstadım hoca bu kadar yetersiz oyuncu alır mı
Ve biz bunu kesin almış mıyız ?
en iyi oynadigi 3-5 maci izliyip alir
hicmi transfer hatasi yok ersun hocamin
belkide adam gelip oynar
ben yanilirim
burak yilmaz patlamasi yapar
yine soruyorum
en iyi sezonunda olan adami neden kümeye oyniyan takim satar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi ön libero takıntısıdır gidiyor. Herkes orta sahaya sert, vuran kıran parçalayan bir adam lazım diyor. Neymiş orta saha çok yumuşak kalırmış. Yahu güreş mi oynuyoruz futbol mu? Bu oyun topla oynanıyor. Sen topa hükmetmeyi bilirsen, akıllıysan, tekniksen illa da takımında bi Hüseyin Çimşir olması şart değil.
Ayrıca bu tarz tek yönlü oyuncular benim futbol mantığıma tamamen ters düşüyor. Neymiş efendim, bi tane kesici stoper olsun, top kapsın, topu yanındaki pasör stopere aktasın. O da hemen önündeki ön liberoya versin. Top oradan kanatlarla verkaç yaparak ofansif orta sahaya gelsin. False 9'ımız koşu yapsın, boşa çıkan santraformuz gol atsın. Bunlardan herhangi biri oynamazsa, ya da kötü oynarsa, ya da hep kötü oynarsa mahvoldun o zaman öyle mi?
Bunlar eskide kaldı. Futbol artık böyle oynanmıyor. Bir mevkinin tüm oyuncuları, o mevki için gerekli temel özelliklere belirli seviyede sahip olmalı. Bir orta saha oyuncusu sadece sert ve defansif olursa, ya da sadece kıvrak bileklere sahip olursa yetmiyor. Tüm orta sahalar hem defansif hem de ofansif anlamda benzer özelliklere sahip olmak zorunda ki birbirleriyle uyumlu bir oyun ortaya koyabilsinler. Ayrıca böyle bir takımda rotasyon yapmak da çok kolaylaşır. Daha az sayıda futbolcuyla daha çok rotasyon yaparsın. Diğer türlü sistemde her tip futbolcudan en az ikişer tane alıyorsun. Ön libero-yedek ön libero, 10 numara-yedek 10 numara vs vs oldu muydu kadro gereksiz yere şişiyor.
Bu yönüyle Tolgay transferi olursa çok faydalı bir iş yapmış oluruz. Özer-Tolgay-Ekici orta sahada her türlü top tutar. Topu doğru kullanmayı, rakipten gelen topu doğru kesmeyi, doğru pozisyon almayı bilirsen adamlarla güreş tutmana da gerek kalmaz.
Yorum
-
Savunmanın önüne Ozan'ı koyabilseydik iyiydi.
Orada hiç yerli futbolcumuz yok. Batuhan olacak mı olmayacak mı belli değil , önünde en az 2 senesi var.
Tolgay libero değil arkadaşlar, liberoya gerek var mı yok mu oda ayrı bir tartışma. Ancak onu defansif orta alan olarak oynatabileceğimiz bir kadro yapımız yok. Tolgay Mehmet'in, Özer'in alternatifi olur. Gerçi o tarz bir futbolcuya da ihtiyaç var. Yabancısını bile alsan daha maliyetli olur.
Fakat önceliklerden bahsediyorsak , bana göre orta alanda Mehmet'in tandeminde oynayacak defansif orta alan oyuncusu ve sağ önde bir oyun kurucu bizim takımın oturması adına ön alanda öne batan eksikler. Tabi artık kronikleşen nedense aldığımız oyuncunun kuruyup kaldığı bek problemini saymıyoruz...En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 12:49.
Yorum
Yorum