Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam ben Trabzon'lu degilim. Trabzon'u hayatımda görmedim. Hele bazen kişilerle ve şehirle ilgili yorumlar yapilir ya, yiyeceklerle, adamlarla ilgili, hiçbirini bilmem, tanımam. Ben bizans medyası kavramını, disardan görünenlerin aslinda o görüntüde olmadigini, Trabzon'un spor alanında güneydoğunun siyasi halinde olduğunu falan hep BMN te üyeolduktan sonra öğrendim.

Ve öğrendiğim en net şey şu ki;

Trabzon'da su çok olduğundan herhalde, zemin çok kaygan...
    Elinden tutupta guvenecegin çok insan yok.
    Kahkaha aynaları gibi, olduğuyla görünen başka.
    Birde sabır, tahammül ve saygı çok az be usta...

Ama herşeye rağmen, herkese rağmen Trabzon'lu olmasak bile Trabzonspor'luyuz...
    Bence sen önemli bir taraftarsın

Biz bölge şehir takımıyız genel anlamda

Tabii ki ulusal takımız ama ben senin gibi olan Taraftarları çok önemsiyorum

Senin gibi Arkadaşların çok olması çok önemli

Bir yerde biri ile tanışmıştık arkadaş uşak lı idi

Ben çok nadir bu kadar fanatik gördüm

Hayatında hiç trabzonda maç izlememiş

Benim için benim bakış açımda bunlar çok önemli

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

artık trabzonsporumuz bölgesel takım olmamalı kabuğumuzdan çıkmalıyız.bende tokatlıyım trabzonla hiçbir bağlantım olmamasına rağmen fanatik bi taraftarım.bize sahip çıkın burada bazı arkadaşların trabzonu şehir takımı olarak görmesi.takıma sahip çıkıp farklı bölgelerde yaşayan ts taraftarını hor görmesine deliriyorum.öğrenci olmama rağmen her yıl 3-4 maça gelirim trabzona.formamı alırım her sezon 2-3 tane ez az.birde trabzonda olup maça gitmeyen kişi taraftarım diye geçinmesin.birlik olmak şart artık.
      Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

Hocam o uşak lı ben değilim ama ben de uşaklıyım Ben de hiç görmedim trabzonu yemeklerini vs falan ama seviyoruz işte Nefes aldığımız sürece de seveceğiz inşallah

Yorum

• Bir Oğuzhan Acar, iki Muhammet Demir bu forma altında görmek istediğim isimlerdir yıllardır. (üç bejekedeki Oğuzhan)
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Kendi adıma söyleyeyim, futbol muhabbeti acildiginda Trabzonspor'luyum demek ve farklı olmak bana ekstradan güç veriyor.

Düşünceniz de haklisiniz, Trabzonspor globallesmeli. Belki de 70'li yılların eserleriyiz bizler. Bu akımın en son furyası 2011'de engellendi ama ufak ufakta olsa büyümeye, gelişmeye devam ediyoruz.

Ben mesela iki kizimi da Trabzonspor'lu yaptım. İlkinde annesi önderlik etti ve büyük kızımın Trabzonspor'lu olmasını sağladı. Kendisi fb li olmasına rağmen bunu yaptı ve benim gözümde yeri cennettir.

Küçük kızım ise fb li idi ve onu bu melankolik halinden çevirip saflarımıza kazandirdim...

İşin sakası bir yana, bu dar kalıptan cikip büyümek ve başarılar elde etmek istiyorsak Trabzon dişina cikmaliyiz. Düzgün calismaliyiz. Gücümüzü bilmeli, hedefi iyi secmeliyiz.

Ve bence en önemlisi istikrarı yakalayabilmeli, sistem takimi olmaliyiz.
            En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 05:23.
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Uykum kaçtı girdiğim ilk yer yine burası
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Ulan kan ter içinde uyandım. Hacı, bir yanında Tuncay Şanlı, diğer yanda Hürrıyet Göçer,'le poz vermiş sırıtıyordu. Bir dişi de yoktu.

Sırf bu kabustan kurtulayım diye telefona uzanıp foruma girdim, Ahmet Arslan diye birini almışız. La ben hala uyanmadım mı acaba?

Yorum

• Saka maka Ahmet Arslan denilen arkadasin istatistikleri çok fena. Calhanoglu gibi yildizi parlayabilir.

Yorum

• Birden Ziya Doğan geldi aklıma... Celalettin'i, Ayman'ı düşündüm gözlerim kapalı...

Kafayı mı yiyorum acaba...

Not: Bir daha yatmadan önce asla yarım kavanoz Nutella yemiycem.
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 06:23.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diarra ya da Essien..
                      Essien ile iki gün önce konuştum ben."Teklif almadım" dedi.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Sınav var diye erken yattık iyi ki...

Neler dönmüş burada Serhat yaa...
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Papiss cisseyi alın...
                          2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Bu Ahmet Arslanin Tolgayin kardesi olduguna eminmisiniz? Transfermarkt da kardes olarak Koray Arslan gösteriyor. Kafam karisti

Yorum

• Yalnız beşiktaşlılar bizi ne düşünür olmuş. Bu resmin altına yorum yapmış. " ‏@hidozeynalov RESİMDEKI AYNEN BEŞİKTAŞI BATIRAN Y.D olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Trabzon batıyor haberiniz yok"
                              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Yükleniyor...
                              X