Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    almiyoruz deme, alamiyoruz de.
    Usta Hertha-Stuttgart maçı ne olur?

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Natcho ya falan inanmıyorum. Bu forum bu Dzemaili nin nesini beğendi merak ediyorum. Hadi tekniğini geçtim bu fizik ne yaa Soner bile Dzemaili ye basar. Bunu bir maçla da söylemiyorum.
      ya sen boş ver bu forumdakileri bu adamlar maça göre adam begeniyor bu gün o nu yarın öbürünü daha düne kadar waristi kahramanları şimdi yok oldu

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        almiyoruz deme, alamiyoruz de.
        böyle transfer politikası olur mu zokora yı gönder aynı özellikte oyuncuyu al gel colmanı gönder daha kötüsünü al gel bu nedir ya böyle politka olur mu gönderdiğin oyuncuda eksik ne ise o eksik alacağında varsa alma kardeşim ne alıyorsun aykut akgünden daha kötü bir adamı almış gelmişler ya saçmalık vahit hoca çok hata yaptı çok waris cardoza medjani yerine iki ön libero aldırcaktı ama ayağı top yapan sadece kesici özelliği olmayan iki ön libero geride oyun kuracak pas hatası yapmıyacak ileri çıkacak top sürecek bekler çıkınca kademelerine girecek maç kilitlendiğinde mermi gibi şut çekicek

Yorum

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle transfer politikası olur mu zokora yı gönder aynı özellikte oyuncuyu al gel colmanı gönder daha kötüsünü al gel bu nedir ya böyle politka olur mu gönderdiğin oyuncuda eksik ne ise o eksik alacağında varsa alma kardeşim ne alıyorsun aykut akgünden daha kötü bir adamı almış gelmişler ya saçmalık vahit hoca çok hata yaptı çok waris cardoza medjani yerine iki ön libero aldırcaktı ama ayağı top yapan sadece kesici özelliği olmayan iki ön libero geride oyun kuracak pas hatası yapmıyacak ileri çıkacak top sürecek bekler çıkınca kademelerine girecek maç kilitlendiğinde mermi gibi şut çekicek
          Arkadaş güzel demişsinde saydığın özellikteki ön libero bize gelmeye can atıyor sanıyoruz heralde. Nası alacan öyle adamı. Ne parasını ödeyebilirsin ne de bonservisini. Hadi parayı bi şekilde buldun diyelim, bu tarz bi ön libero avrupada adam gibi takımlarda oynamak varken sana gelecek mi sanıyorsun. Bak forumda herkes natcho yu vahid hoca istemedi diyor. Adam gelmedi, bizim teklifi sallamadı bile.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta Hertha-Stuttgart maçı ne olur?
            zor mac, Stuttgart menejeri kovduktan sonra iki macta 4 puan almis, yani biraz cikista olan bir takim.

Hertha baya kötü basladi lige, cok gol yiyorlar. Iki takimin birbrine denk gücte ve bir skor öngörmek biraz zor. Ben olsam bu maci oynamam, ama oynamam gerekirse karsilikli gol derim.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• yas ilan edilmeli o düzeyde üzüntülüyüm. Ah onur seni o zeminde oynatanlar utansın.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• bana göre medjani cok bos transfer. oyun yapımızda keza gercekten cok kötü. cardozo bu durumda jankodan farklı olmaz. adam arkasındaki adamı bosa cıkartıcak veya pozisyon yaratıcak adam. costant cok gol koklayan biri degil merkezi orta saha daha cok. bu yüzden vdv lazım takıma. ne olursa olsun alınmalı bence. medjani yerinede sırıtmıcak birisi olsa yeter. jem karacan veya tolga cigerci. ama tam olsun deniyorsa gökhan inler bence yoklanmalı. 5 den yukarı satmazlar gibi geliyor bana. stoperede serdar tascı diyorum tekrar. cardozoya benficada bakacak olursak 4 4 2 oynadıgında yanında saviola vardı. dün yatabare girince oyuna bayagı hareketli 4 4 2. 4 2 3 1 oynadıklarındada arkasında aimar gibi bir adam vardı ve cok etkiliydi. bizim orta sahamıza baksanıza. costant sol bek oynadı yıllarca orta saha alıskanlıgını kaybetti. medjani stoperden cakma ön libero. devre arası gökhan inler vdv serdar tasci tolga cigercide kiralık olarak gelsin sampiyonuz banko. erkan zengin de yoklanabilir. sezon sonuda jem karacan bedava takıma katılır. tabi paraya kıymaktan geliyor bunların hepsi...
                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Ideal 11 : onur bosingwa belkalem yumlu ishak sefa ekici constant yusuf waris cardozo

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ideal 11 : onur bosingwa belkalem yumlu ishak sefa ekici constant yusuf waris cardozo

Waris-Yatabare-Cardozo üçlüsü sahada olmalı.4-4-2 oynamalıyız.Mehmet Ekici takımdan kesilmeli.Devre arasında yerli bir önlibero alınmalı.

Yorum

• Emre Can'ı yarım sezonluğuna kiralayabileceğimizi düşünüyorum. Yanına da gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Tolgay Arslan'ı alırsak zirveye yönelebiliriz
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bosingwa gibi profesyonel ve faydalı 5 yabancı bulursak şampiyon oluruz
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• defansa bu kadar yatırım yapacağımıza orta sahaya bir banega kanattada obertan olmadı hatem ben arfa alınsaydı şuan uçak gibi uçardık.

Yorum

• yabancı transferlerde hala daha özkan sümerin çıtasına ulaşamadık.zamanında adam 50 bin dolarlara ne futbolcular almıştı.

Yorum

• -----------kaptan---------------
                              -boss--yumlu---musa----ishak-----
                              ------------benega---------------
                              --obertan---constant------yusuf--
                              ----------yatabare--cardozo------

Yorum

• yazıklar olsun ! vahid hocanın takıntıları yüzünden bu haldeyiz hiç kusura bakmayın ! medjani kimdir !! yazık ne haldeyiz.... mustafa akbas kimdir ya kim. zekinin yüzünden 2 gol yedik suraya bakar msın. baska adam mı yoktu ön liberoya alındı medjani ?? nedir bu ya... warise 6m euro verdigine göre paran var demektir.. kıy paraya öyle 2 3 adam alim iyi 3 4 çöp alim demekle mi sampiyonluk oluyor. her sene bazı futbolculara katlanmak zorunda mıyız neden adam gibi kadromuz olmuyor bizim. yeter artık ya...
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X