Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canhan Çakıroğlu ‏@Canhanakrolu 18 sn.18 saniye önce
    Bir almaya gittik 2 oldu
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• senol güneş e nasıl laf edebiliyor bazı arkadaşlar, anlam vermek zor.
      hatta birakın laf etmeyi, ilkesis bile yazan var,
      yazık beyler yazık
      hem yazık hem ayıp

Yorum

• Canhan Çakıroğlu ‏@Canhanakrolu 1 dk.1 dakika önce
        Hayırlı olsun

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Canhan Çakıroğlu ‏@Canhanakrolu 18 sn.18 saniye önce
          Bir almaya gittik 2 oldu
          2.ci kim ya bu adam baskanla resim paylasan adam ?

Yorum

• Çakıroğlu takipçimi kasiyo bi isim veremedi

Yorum

• Gidip tolgay ile v.d.vaart i da mı aldılar naaptilar?

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İho başkan Yanında MASTOUR da alırsa şaşırmam )
                Onu da alsın ama De Jong'u kesin alalım. Hazır BJK'yle de adı çıkmışken başkan duyarsa kaçırmaz.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cool bi kardeşimizsin. Seni kaybetmek istemiyoruz. Etma boyle...
                  Üstadım tşk ler ama eğer biraz bazı şeyleri biliyorsam ve Şenol güneş sırf

Bursa oyuncu sattı diye istifa ederse ben bir şey bilmiyorum demek

Genç arkadaşlar yazdıklarıma sağ olsunlar deger veriyorlar

Bunun tersi olursa burada olamam

Yorum

• İlk olarak Küçük Uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    asıl soru bu adam kim??

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Üstadım selam iyisin umarım

Anladım dediğini ama bu sefer yemez )

Şenol güneş eğer Bursa oyuncu sattı vs vs diye istifa ederse

Ki mümkün değil asla bir daha foruma girmem

Öyle bir şey yapsın ben bir şey bilmiyorum
                      milli takım...yaz bir kenara....
                      "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                      --------------------------Novalis--------------
                      ------------

Yorum

• İlk olarak Küçük Uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet o

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          para ve güce tapan,kraldan çok kralcı olan bir ülkede üç istanbul eziğinin bu denli hürmet görmesi beni hiç şaşırtmıyor.

Bence sizde alışın bu duruma.
                          Abi haklısın şöyle de güzel bir söz var "Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi yapan adamdır." - Benjamin FRANKLIN.

Şenol GÜNEŞ ile ilgili atıp tutanlar olmuş enteresan gerçekten...

"Serbest bırakılsa İstanbul`daki her stadı 50 bin kişiyle, 60 bin kişiyle doldurabilecek bir camiayla oynuyorsunuz.Oynadığınız kitleye dikkat edin. TRABZONSPOR`la oynamak "ATEŞ"le oynamaktır." - Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Üstadım tşk ler ama eğer biraz bazı şeyleri biliyorsam ve Şenol güneş sırf

Bursa oyuncu sattı diye istifa ederse ben bir şey bilmiyorum demek

Genç arkadaşlar yazdıklarıma sağ olsunlar deger veriyorlar

Bunun tersi olursa burada olamam
                            Şenol Hoca bile senin kadar ilkeli değil

Yorum

• tolgay icin gecen meblaglarlan rahatliklan malli alinir
                              ins. erkandaki gibi sisirilmisdir fiyatlar
                              cünkü malli tolgaydan hersede daha üstün bir futbolcu, defansdada ayrica inanilmaz iyi formda

gecen yabanci oyuncu hunt dir
                              wolfsburg yollamak istiyor, oyuncu gitmek istiyor, ama almanyada maasini ödeyebilecek kulüplerin ilgi alnina girmiyor
                              ayrica hanimida türk
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• __________tolgay___kevin

______özer______ekici_____erkan

_______________cardo

tolgay gelirse an itibariyle fb maçı kadrosu.

anadolu maçları için bence süper ama güçlü takımlara karşı merkez yumuşak mı kalır, kevin i satıp ozan ı mı alalım napak ne edek ? 2 saattir bunu düşünüyorum. kafamda fb ye karşı maç oynatıyorum, orta sahada bir şeyler eksik kalıyor. ve bunun tek sorumlusu kevin.

şu kevin e güvenebilsek sıkıntı kalmayacak ama ilk devre izlediğim adam süper ligde değil merkez orta sahada, saha kenarında bile oynayamaz.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X