Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence de vdv zarar olur.

Yorum

• Ahmet arslan tolgay arslanın yakını mıymış. Oynadıgı hamburg 2 de tolcay ciğerci diye biri de var. Ulan hepiniz mi topçu oldunuz.

Yorum

• Şu Canhan Çakıroğlu'nu yakından tanıyan var mı burda?

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yunus mallı, yerli, daha iyi ve daha az maliyetli bir oyuncu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          Hocam Ahmet Arslan hakkında bi bilgin var mı?

Birde Mehmet Tolgay ortasahası çok yumuşak olmaz mı trabzon önde oynamaya çalışan bi takım, dönen toplar çok önemli, bu anlamda defansif yönden zayıf kalabilir bence. tolgay ön libero görevini yerine getirebilir mi ?

Yorum

• Beyler ben yatıyorum. Transfer olursa biri beni kaldırabilir mi?

Yorum

• xabi alonso hayirli olsun .....

😃😃😃

Yorum

• Ahmet Arslan

Ahmet Arslan Tolgay Arslan in kardesi. Hemde beyaz tv de Babalarinin dedigime göre Fenerliymis. Ama istatistikleri Süper amatör liginde

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam Ahmet Arslan hakkında bi bilgin var mı?

Birde Mehmet Tolgay ortasahası çok yumuşak olmaz mı trabzon önde oynamaya çalışan bi takım, dönen toplar çok önemli, bu anlamda defansif yönden zayıf kalabilir bence. tolgay ön libero görevini yerine getirebilir mi ?

Vallah ismini ilk defa duydum be başka biri tanıyacağını düşünmüyorum.

Hamburg'ta pek ön libero oynamıyordu. VDV ve Badelj arası çift yönlü oynuyordu. Kendi basına ön libero oynayamaz, ama ekici ile beraber vol Koşan, top tutan ve dağıtan bir merkezimiz olur. Tolgay, Özer ve Mehmet gibi orta saha oyuncularla ön liberosız bile oynayabilirsin. Bu benim görüşüm.

Tolgay'dan daha fazla ön libero olan oyuncu bence Mehmet ekici. Oraya daha uygun, fizik gücü ve Hızı daha Yüksek.

https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla burada saat 8 ben rahatim. Gidin yatin haber gelirse uyandiririm sizi
                    )) süper

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu Canhan Çakıroğlu'nu yakından tanıyan var mı burda?
                      Niye yok ise sövecenmi?
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye yok ise sövecenmi?
                        Yok ya o işi yaptim zaten Biri ulaşsin dicektim
                        En son Ali YİĞİT tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 04:02.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tolgay'ın babası telefonu kapatır kapatmaz zil çalmıştır. Kapıda İbrahim Hacıosmanoğlu.. O dakika bitmiştir iş.
                          ))))

Yorum

• Gündem Spor ‏@avrupadanspor 1h1 hour ago View translation
                            SON DAKİKA
                            Trabzonspor'un, Tolgay Arslan ile birlikte transfer ettiği ismi öğrendik. Hamburg'un 1994'lü gurbetçi orta sahası Ahmet Arslan.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak SüperLaz1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Arslan Tolgay Arslan in kardesi. Hemde beyaz tv de Babalarinin dedigime göre Fenerliymis. Ama istatistikleri Süper amatör liginde

Doğru değil, hiç bir akrabalık yok. Ahmet Arslan'ın oynadıgı lig 4. Lig. Almanya'nın en yüksek amatör ligi ve orada en golcü oyuncu durumunda. Almanya'nın dördüncü ligi Türkiye'nin ikinci ligi gibi.

https://twitter.com/Alika87

Yorum

• ben bu hacıdan tırsmaya başladım ... yarın bakayım gasteden fener gs bjk kimle ilgileniyor başka
                                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

Yükleniyor...
                                X