Bence de vdv zarar olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus mallı, yerli, daha iyi ve daha az maliyetli bir oyuncu.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Birde Mehmet Tolgay ortasahası çok yumuşak olmaz mı trabzon önde oynamaya çalışan bi takım, dönen toplar çok önemli, bu anlamda defansif yönden zayıf kalabilir bence. tolgay ön libero görevini yerine getirebilir mi ?
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Ahmet Arslan hakkında bi bilgin var mı?
Birde Mehmet Tolgay ortasahası çok yumuşak olmaz mı trabzon önde oynamaya çalışan bi takım, dönen toplar çok önemli, bu anlamda defansif yönden zayıf kalabilir bence. tolgay ön libero görevini yerine getirebilir mi ?
Vallah ismini ilk defa duydum be başka biri tanıyacağını düşünmüyorum.
Hamburg'ta pek ön libero oynamıyordu. VDV ve Badelj arası çift yönlü oynuyordu. Kendi basına ön libero oynayamaz, ama ekici ile beraber vol Koşan, top tutan ve dağıtan bir merkezimiz olur. Tolgay, Özer ve Mehmet gibi orta saha oyuncularla ön liberosız bile oynayabilirsin. Bu benim görüşüm.
Tolgay'dan daha fazla ön libero olan oyuncu bence Mehmet ekici. Oraya daha uygun, fizik gücü ve Hızı daha Yüksek.
Yorum
-
İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla burada saat 8 ben rahatim. Gidin yatin haber gelirse uyandiririm sizi)) süper
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Canhan Çakıroğlu'nu yakından tanıyan var mı burda?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye yok ise sövecenmi?Biri ulaşsin dicektim
En son Ali YİĞİT tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 04:02.
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolgay'ın babası telefonu kapatır kapatmaz zil çalmıştır. Kapıda İbrahim Hacıosmanoğlu.. O dakika bitmiştir iş.))))
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak SüperLaz1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Arslan Tolgay Arslan in kardesi. Hemde beyaz tv de Babalarinin dedigime göre Fenerliymis. Ama istatistikleri Süper amatör liginde
Doğru değil, hiç bir akrabalık yok. Ahmet Arslan'ın oynadıgı lig 4. Lig. Almanya'nın en yüksek amatör ligi ve orada en golcü oyuncu durumunda. Almanya'nın dördüncü ligi Türkiye'nin ikinci ligi gibi.
Yorum
Yorum