Orta sahaya iyi bir yerli oyuncu lazım yoksa kadro yapamıyoruz 5 yabancı sıkıntı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yıl yaratıcı futbolcu sıkıntısı çekeceğiz anlaşılan. 10 numara için düşünülen hiç bir isim yok. Adrian'da gitti
Gençlerle de dinlendirecekler büyük ihtimalle.
Daha iyisini hepimiz isteriz ama çok endişe edilecek bir göbek değil aslında....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
Basa büyük ihtimalle 3 M Euro'ya Roma'ya gidiyor...Biz daha önce 2 M teklif etmiştik ve reddedilmişti hatırladığım kadarı ile.....
Fans LILLE @Fans_Lille 2 sa.
Roma close in on €3 million Basa http://ay.gy/qMJbL?6YFVOBiri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan gelsin Volkan'dan daha fazla küfür yer.sahaya inip döveriz biz onu
Kardeşim benim için küfür edilmemesi gereken topçu Halil Altıntop tarzı topçulardır. Efendi gibi çıktı, aldığım parayı hak etmiyorum dedi. Ama oynadığından çok fazlasını alan ve halen ukalalık yapan topçulara ne dersek diyelim bu ülkede küfür edilir. ( Kimseye kesinlikle küfür edilmemesi taraftarıyım )
Erkan çok maliyetli olacak ve bu maliyetine karşılık bize ne verecektir bilmiyorum ama para veya yeterince maç kazandırmayacağı kesindir. Zira satılmışlara da kaç maç kazandırdı desek burda çoğu isteseyen kişi bile cevap veremez bir gs maçı harici sanırım.
Uzun oldu ama kusura bakma. Kısacası sana tamamen katılıyorum. Bir Volkan Şen'imiz daha olur eğer gelirse.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak ender77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDumbia
dumbia
Yorum
-
İlk olarak ender77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDumbia
dumbia
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaya toure,fellaini,dzeko felan noluyoruz beyleraz uçmayın bi cardozoyu aldık diye 50-60 milyonluk adamları tartışıyorsunuz.
Uyanın şu hayal aleminden ayaklarınız yere bassın
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bunlar hocanın tercihleri.
Diri ve fizik olarak ta iyiler, Savaşçı kimlikli oyuncular olduğunu ve takıma bu duyguyu aşılamaya çalıştığını ümit ediyorum. Zaten kafasındaki kurgu için bu oyuncular uygun olmasa mutlaka taşı koyardı...
Yorum
-
Bağımsız GS Haber @GsHaber24 3 dk.
ÖZEL HABER | Trabzonspor, Tarık Çamdal için Eskişehirspor ile prensipte anlaştı. Takasta verilecek oyuncuda anlaşıldığında imzalar atılacak.Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
karabük çaktııııhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
Yorum