İlk olarak Oruç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Emre Güral gibi yedekliği sorun etmeyen girdiği çoğu maçta skora etki eden bir adam takımda tutulup bundan sonraki süreçte topa dahi vuramayacak olan Anıl ile yollar ayrılmalıydı..
İshak transferinin resmileşmesi güzel Soner 300-400 alsa kalsaydı derdim ama 1.milyon euroluk top oynamıyordu hayırlı oldu..
Colman Celustka Bamba ya tez zamanda inşallah Malouda da eklenir..
Sol bekte Mustafa Akbaş yerine orjinal sol bek Kadir Keleş takımda kalmalıydı..
Solda Yusuf tek kaldı Turgut Doğan Şahin içinde erken karar verildi..İyi bir alternatif olabilirdi..Ama oraya direkt oynayacak adam düşünülüyorsa işler değişir tabi..
Uefa maçı geldi tam hazır olmayan Cardozo ve sakatlıktan çıkan Deniz dışında golcümüz yok....Ortada Medjani beklentileri ne kadar karşılayacak..Hlilhodziçe disiplin noktasında güvenim sonsuz ama tercihler noktasında güvenmiyorum..İnşallah doğru tercihler yapar bizi bu sefer yanıltır..En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 07.08.2014, 18:33.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi........................
nasıl oyuncu sence faydalı olur mu?Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten alınan adamları beğenmeyip gözden çıkarmasından da anlaşılıyor. ayrıca celu emre bu kadar kolay gözden çıkarılmaz. yerine belkalem diye ne vereceği belli olmayan bi adamı getirdi.
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekara çocuk kesmek kolay.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben aykutun zaten satılmasından yanaydım. soner de kiralık gitsin istiyordum ama şu takımda soner gidip zeki yavru kalacaksa sinirden kafayı yerim
Hatta Zeki bir adım önde.
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInanir misin bilmem ama Aykut'a para bile vermezler.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvliymiş 1 çocuğu varmış. Geçende muhabbetini yapmıştık Enes ile.
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvliymiş 1 çocuğu varmış. Geçende muhabbetini yapmıştık Enes ile.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciddi ciddi gelse kesecek"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yok evlat bu kesilmez. İşin esprisidir o ama kötü bi espri.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefansif ortasaha : batuhan,ferhat,alex,medjani
ofansif ortasaha : özer,constant,malouda,fatih
bu adamların hepsi merkezde oynayabiliyor.
Cezayirilerden emin degilim oynasinlar görelim dk milli takim baska olay lig maratonu baska olay.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum