Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bekara çocuk kesmek kolay.

Evliymiş 1 çocuğu varmış. Geçende muhabbetini yapmıştık Enes ile.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Emre Güral gibi yedekliği sorun etmeyen girdiği çoğu maçta skora etki eden bir adam takımda tutulup bundan sonraki süreçte topa dahi vuramayacak olan Anıl ile yollar ayrılmalıydı..

İshak transferinin resmileşmesi güzel Soner 300-400 alsa kalsaydı derdim ama 1.milyon euroluk top oynamıyordu hayırlı oldu..

Colman Celustka Bamba ya tez zamanda inşallah Malouda da eklenir..

Sol bekte Mustafa Akbaş yerine orjinal sol bek Kadir Keleş takımda kalmalıydı..

Solda Yusuf tek kaldı Turgut Doğan Şahin içinde erken karar verildi..İyi bir alternatif olabilirdi..Ama oraya direkt oynayacak adam düşünülüyorsa işler değişir tabi..

Uefa maçı geldi tam hazır olmayan Cardozo ve sakatlıktan çıkan Deniz dışında golcümüz yok....Ortada Medjani beklentileri ne kadar karşılayacak..Hlilhodziçe disiplin noktasında güvenim sonsuz ama tercihler noktasında güvenmiyorum..İnşallah doğru tercihler yapar bizi bu sefer yanıltır..
      En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 07.08.2014, 18:33.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi
        ........................
        Forumda Constant ile ilgili ilk bilgileri sen vermişsin sanırım 2011'lerde,
        nasıl oyuncu sence faydalı olur mu?
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zaten alınan adamları beğenmeyip gözden çıkarmasından da anlaşılıyor. ayrıca celu emre bu kadar kolay gözden çıkarılmaz. yerine belkalem diye ne vereceği belli olmayan bi adamı getirdi.
          hoca belkalemi tanıyor ve onunla çalıştı , celu ve emreyi tanımıyor ve kamp performanslarını beğenmedi. Gönderilecekler.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bekara çocuk kesmek kolay.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben aykutun zaten satılmasından yanaydım. soner de kiralık gitsin istiyordum ama şu takımda soner gidip zeki yavru kalacaksa sinirden kafayı yerim
              Geçen sezon itibarıyla Zeki ile Soner arasında bir fark yok.
              Hatta Zeki bir adım önde.

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Inanir misin bilmem ama Aykut'a para bile vermezler.
                aykut demir ve soner şuan antepte olsun diyelim. ikisini paket yapıp colman bamba +3 verelim hesabı yapıyoduk bana kalırsa.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Top dağıtan takımı oynatan bir adam lazım.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ciddi ciddi gelse kesecek

Yorum

• deneme

Yorum

Ben espri osun diye söyledim zaten. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömür nasip etsin o zaman.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ciddi ciddi gelse kesecek
                          Yok yok evlat bu kesilmez. İşin esprisidir o ama kötü bi espri.
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• arkadaslar transferde durum nedir 2.forvet gelio mu gel iosa kimmis arif abi.falan bisey dedi mi
                            TRABZONSPOR BİR SEVDA...HAYDİ FIRTINAA!

Yorum

Yok yok evlat bu kesilmez. İşin esprisidir o ama kötü bi espri.
                              kesmesin bence de 10 forma alsın :P

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                defansif ortasaha : batuhan,ferhat,alex,medjani

ofansif ortasaha : özer,constant,malouda,fatih

bu adamların hepsi merkezde oynayabiliyor.
                                gecmis basliktada yazmistim.Türklerin hastaligi ordada oyniya bilir.Her pozisyonun bir profili var ve su an o saydin oyuncularin hicbiri mc profiline uymuyor.Yeterli verim alamasin.Alex ne zaman döner Allah bilir.Ferhat Batuhan devamli orda oyniymazlar 2 mac kötü oynasinlar millet sövmiye baslar.Özerin pozisyonu hoca baska görüyor malouda kafasina göre takiliyor fatih hic görmedim constant ofansta oynar ikili mücadele zayif diye milanli taraftarlar sövüyordu.

Cezayirilerden emin degilim oynasinlar görelim dk milli takim baska olay lig maratonu baska olay.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X