Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah o iki transferden biri 10 numara pozisyonuna olur alsınlar brian ruizi işte

Yorum

• sefa o para etmez ndoye ve gourcuff u al geç...
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sefa Yılmaz beğendiğim bir oyuncuydu.. Sefa'yı olsun, İshak'ı olsun hatta Serdar'ı olsun alabileceğimizi sanmıyordum ! Bu transferler elbette bir taraftar olarak beni mutlu etti ancak ;

Aynı mevkilere bu kadar yığılma neden yapılıyor ya da 3-4 milyonları veripte alınan oyuncunun yan mevkilerine göre kadro da kendisine yer açılıyor !!!

Costant'ın asıl mevkisi sol bek ama yan mevkisi sol iç iyidir kötüdür tartışmıyorum sol bekte ishak varken açıkta hoca çok beğendiğini söylediği yusufu kullanıcakken ve de Gökhan da aynı kanatta oynayabiliyorken Costant ne alaka !!! Yine defansa 3 tane yabancı stoper ne alaka !!! Forvette 3. bir oyuncuya ve orta saha da oyuncuya ihtiyacımız var sağ kanatta Serdar - Sefa - Fatih bence fazla oldu Hoca nasıl bir sistem kurguluyorum merak ediyorum..
        Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak eyuksek1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi isim öğrenebildin mi?
          Kura çekimindeler...
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Mehmet Ekici tipik bir 10 numara , ofansif orta alan oyuncusu .
            Çok kabiliyetli bir yetenek ama ortasahadaki ihtiyacımıza merhem olmaz .
            Daha doğrusu o riske girilmez . Yoksa , Mehmet topsuz alanda da çok yetenekli ve rakibe basan bir futbolcu.

Yorum

• antep bld.süpriz play off yapabilir...
              ----------------avcıbay----------------
              kaş------deumi-----çağdaş---ufuk
              -----------gökay-----salih---------
              ----------------ben yahia-------------
              muhammed----------------sertan
              -----------------abdullah-------------
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak Gürdal Transfer yapacağız dedi 1-2 tane nokta transfer

Pazartesi en gec saat 18'e kadar vakti var.

Uymasin, imzalari attirsin. Red Bull'lar benden
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben söyleyince inanmıyorsunuz Burak Gürdal söyleyince inanıyorsunuz teessüf ederim
                  benım sana ınancım tam abi şu almanyadan gelecek denen mehmet mi bi el ayak ol şu işe

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ndoye'dir o beyler Ndoye.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                    İnşllah...

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Constant'ın mevkisi nedir ?

Medjani -Constant oynarmıyacak mıyız ?

Nedir bu ortasaha telaşı?

Özer ve Bourcede sonsuza kadar sakat kalmayacak heralde.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

• o iki isim ne zaman açıklanır

Yorum

• Bir an önce alsınlar şu adamları maça az süre var
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaale alıp cevap verecek kişiye şimdiden helal olsun
                            Kaale almamak istiyorsanız ilgilenmeyin. Almayacaksanız neden ilginizi çekti?

Sizin anladığınız şekilde takımı küçümsediğim yok. Her türlü olasılığı düşünüyorum sadece. Oturmamış bir takım ve orta saha için bir tercih yok. Başka teknik nedenler de sayabilirim. Daha önce de iyi kadrolar ile kötü sonuçlar elde etmiştik. Ayrıca Rostovu takip ediyorum. Gelebilecek iyi bir takım geldi. Burada ciddi yorumlar mı yapmak istiyoruz?

Forumda insanlardaki bu saygısızlık nedir anlamıyorum.

Kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum. Rostov geldi hayırlı olsun tekrardan.

İnşallah avrupa maçlarımızdan birini istanbulda oynarız.
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Başkan Azizin alamadığı Cardozoyu aldı şimdi de Sadrinin alamadığı NDoye yi alsın tam olsun..

Yorum

• ndoye ve süper bir 10 numara elzem...
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X