Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maçı izlenlere bir sorum olacak malouda da bir

hareket var mı

yoksa geçen sene ki gibi mi
    daha kötü, şaka şaka maluda'dan ekstra birşey çıkmaz, avrupa maçlarında küçük takımlara karşı iş yapar, yani bir sistemi olan kendisini tekmelemeyen takımlarda iş yapar, ligde ise geçen senenin aynısı olur, pek bir beklentim yok. hoca isminden çekinmese bence gönderirdi, biraz ezildi bu konuda. maçtan sonra söylediklerini yabancı bir tane için söyleyebildimi? bunları söyleyebilmek için neden B takımı hep yerli oyunculardan oluşturdu diyesim var.

çok fena halde tutarsızlıklar içindeyiz son bir haftadır.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      demek halilhodzic in önceki demecleri ise yaramis ve saydigin oyunculari kendilerini gösterebilmek icin ellerinden geleni yapiyorlar..hicte demotive olmadilar..bu sekilde de oyuncular kazaniliyor iste..hepsi gereken sansi bulacaktir..
      hangi şansı bulacaklar ? Yahu Anıl gitti, Turgut gitmek üzere, Serdar ve Ferhatı listeye almadı. Takasta isteseler tekmeyi anında yerler. İkinci forvet alınsa Deniz de yer tekmeyi. Daha bu sabah adı takasta geçiyordu. Bence sen çok polyannacı bakıyosun olaya.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne alaka, Serdar, Anil, Baris falan Zeki ile Akbasdan nasil daha iyi oluyor yahu senin dediklerin defans oyunculari hocanin gönderdiklerli ofans oyunculari, Stoper sakatlaninca Canerin yerine Anili falan mi sokmali hoca
        Uefaya verilen listede 11 e ortasaha yazamıyorum kardeşim. çözebildin mi şimdi bağlantıyı ? al şu listeden bir 11 yaz bakalım ofansa kimi koyacaksın ?

Yorum

• Maç sonları vahid halilhodzic
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hangi şansı bulacaklar ? Yahu Anıl gitti, Turgut gitmek üzere, Serdar ve Ferhatı listeye almadı. Takasta isteseler tekmeyi anında yerler. İkinci forvet alınsa Deniz de yer tekmeyi. Daha bu sabah adı takasta geçiyordu. Bence sen çok polyannacı bakıyosun olaya.
            iyide o zaman keske cardozo ve constant i da almasaydik..ne geregi vardi ki..yoksa alinan oyuncularin hepsi cok gözde oyuncular..saydiklarini onlara tercih ediyorsun yani..oda ilginc..ferhat in gönderilecegini sanmiyorum..deniz de kalabilir..klüp paraya kavusunca ki bunun sözünü aldilar ki halilhodzic i getirdiler vizyonun nerelere geldigini görmek bu kadar zor mu? istersen alinanlar gönderilim kamptakiler kalsin..10 oyuncu alindi..birileri haliyle giremeyecek kadroya..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uefaya verilen listede 11 e ortasaha yazamıyorum kardeşim. çözebildin mi şimdi bağlantıyı ? al şu listeden bir 11 yaz bakalım ofansa kimi koyacaksın ?
              Ben ne kadro yazacam mac günü hoca cikartir görürüz hep beraber kadroyu, yenilirse, hatta elenirse sonuclarina katlanir, kafasinda birseyler varki o kadroyu cikardi Constantin kadroyo alinmamasinin 100 de 1 milyon mantikli bir aciklamasi vardir, gerisi teferruat, az bekle ayin 21 de görürüz, ak koyunu da kara koyunu da.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Hami'nin gitmesine ilk defa üzüldüm. Arkadaş böyle taraftara böyle hoca layık. Trabzon'da futbol bitmiş

Ne diye çıkıp futbolcuları eleştirirsin ey Vahid! Oysa biz taraftarlar gs'den 4 yiyip rahat rahat futbol konuşabiliyoruz. 3 yıldır istanbul takımlarından üç puan alamıyoruz ama Vahid hoca çıkıp futbolcuları eleştirince 3 kızkardeş taraftarı içinden kıs kıs gülüyormuş (asıl içinden ağlamasınlar) ve rezil oluyormuşuz.

Cardozo da kim keşke Hami hoca kalsaydı Ömer Şişmanoğlu'nu eskişehir'in elinden kapardık ne güzel sonra gelsin şampiyonluk.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maç sonları vahid halilhodzic
                  Cok iyi ya

Ersun'dan topcular inanilmaz nefret ediyormus, umarim Vahid hoca da o duruma gelmez. Topcularda nefret basladi mi her turlu pisligi yaparlar...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyide o zaman keske cardozo ve constant i da almasaydik..ne geregi vardi ki..yoksa alinan oyuncularin hepsi cok gözde oyuncular..saydiklarini onlara tercih ediyorsun yani..oda ilginc..ferhat in gönderilecegini sanmiyorum..deniz de kalabilir..klüp paraya kavusunca ki bunun sözünü aldilar ki halilhodzic i getirdiler vizyonun nerelere geldigini görmek bu kadar zor mu? istersen alinanlar gönderilim kamptakiler kalsin..10 oyuncu alindi..birileri haliyle giremeyecek kadroya..
                    benim anlatmak istediğimle bunun ne alakası varki

Yorum

• Öve öve bitiremediginiz Senol ve Mra hocalar (ki Hami de bir klüp bulsa oda aynisini yapardi), ne kendi zamanlarinda aldirdiklari futbolculari begenip kendi takimlarina istiyorlar nede simdiki takimlarindan bize futbolcu veriyorlar, ondan sonra Vahid öyle, Vahid böyle, acin gözünüzü bakin iste.

Yorum

• Daha hala forumda 2010-2011 kadrosunu Senol Hocanin kurduguna inanan arkadaslar var icimizde, ondan sonra ayni kafayla gelip burda Vahid Hocayi elestiriyorlar.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben ne kadro yazacam mac günü hoca cikartir görürüz hep beraber kadroyu, yenilirse, hatta elenirse sonuclarina katlanir, kafasinda birseyler varki o kadroyu cikardi Constantin kadroyo alinmamasinin 100 de 1 milyon mantikli bir aciklamasi vardir, gerisi teferruat, az bekle ayin 21 de görürüz, ak koyunu da kara koyunu da.
                          Birkere Constant' ın lafını bile yapmadım. Onun mantıklı bir açıklaması vardır heralde o kadar da kafayı yemedi hoca. İkincisi elenirsek bunları konuşmanın da bir anlamı kalmaz. Ortasaha bu kadar eksikken o saydığım oyuncuları gönderipte yönetimi hala Tourenin peşinden koşturuyorsa yuh derim. Şu Listede göbeğe mc pozisyonunda yazılacak 2 kişi var. biri Soner (iyiki geri döndü), biri Zeki (allahım günah yazma)

Yorum

• Sifirdan kadro kurmak Vahid Hocanin yaptigidir , adam gelmeden 1-2 hafta önce alinan yeni transferleri begenmeyip, yenisini isteme cesaretinde bulunuyor, bizim özevlatlar gibi aman sesimi cikarmayim, basarisiz olsam bile koltugumdan olmam hic degilse mantiginda degil.

Yorum

• ben onu bunu bilmem takımın başında hami kalıp aynı transfer özgürlüğünü hamiye versek önümüzde kimse duramazdı..yani haminin takımına cordozo medjanı ve costantı koysan başka hiçbir takviye yapmadan şampiyonluğa oynardık..böyle klüp yönetilirmi..yazık çok yazık..

Yorum

• Şenol Güneş kulübü idare ediyordu.Vahid yönetiyor.
                                Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                                Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                                N.F.Kısakürek

Yorum

Yükleniyor...
                                X