Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu takıma kaliteli en az 2 adam daha gerekir ki bunlardan biri mutlaka orta saha olmalı....

defansı çözemiyorum ki;
    bossi-aykut-yumlu-ishak-toure-cezayirli-

kanat bir ton

orta saha özere kalıyor oda sakat

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Kendi getirdiği adamlar; Belkalem, Medjani, Sefa bugün en kötü oynayanlardı. Yediremedi kendine heralde. Bunun başka bir açıklaması yok. Biz başka maç mı izledik ? Benden önce alınanlar ben burda olsam alınmazdı dediği oyunculardan gökhan ve anıl gol attı, serdar asist yaptı, ferhat ortasahayı fethetti resmen süper oynadı, deniz ve turgut zten oynamadı. Salihide uefa listesine yazdı. Göndermek istediği Soner de gol attı. Biz hangi maçı izledik ??
      En son kyodou tarafından düzenlendi; 12.08.2014, 01:31.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• trt 3 de yattara var aynı abisi gibi hareketleri
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendi getirdiği adamlar; Belkalem, Medjani, Sefa bugün en kötü oynayanlardı. Yediremedi kendine heralde. Bunun başka bir açıklaması yok. Biz başka maç mı izledik ? Benden önce alınanlar ben burda olsam alınmazdı dediği oyunculardan gökhan ve anıl gol attı, serdar asist yaptı, ferhat ortasahayı fethetti resmen süper oynadı, deniz ve turgut zten oynamadı. Salihide listeye yazdı. Göndermek istediği Soner de gol attı. Biz hangi maçı izledik ??
          bende maçı izledim ama traflı gözlen deil çünkü bu bir hazırlık maçıydı ve iki takımın topçularıda trabzonsporu temsil ediyodu bence sende hocaya karşı bir art niyet var
          Kazim Koyuncu:
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

Kendi getirdiği adamlar; Belkalem, Medjani, Sefa bugün en kötü oynayanlardı. Yediremedi kendine heralde. Bunun başka bir açıklaması yok. Biz başka maç mı izledik ? Benden önce alınanlar ben burda olsam alınmazdı dediği oyunculardan gökhan ve anıl gol attı, serdar asist yaptı, ferhat ortasahayı fethetti resmen süper oynadı, deniz ve turgut zten oynamadı. Salihide listeye yazdı. Göndermek istediği Soner de gol attı. Biz hangi maçı izledik ??
            demek halilhodzic in önceki demecleri ise yaramis ve saydigin oyunculari kendilerini gösterebilmek icin ellerinden geleni yapiyorlar..hicte demotive olmadilar..bu sekilde de oyuncular kazaniliyor iste..hepsi gereken sansi bulacaktir..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Hocanın kararına saygı duyuyorum ama şu takımda Zeki Yavru'nun hala herhangi bir listede olmasına şaşıyorum.
              -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
              https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak haylaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence dostum şu yazdığın isimlerle trabzonsporu yanyana getirirken birkaç kere daha düsün sonra yaz ama bana sorarsan senmı yoksa vahid hocamı futboldan anlıyor bence vahıd hoca
                Bahsettiğim isimler; Anıl, Turgut, Soner, Serdar, Deniz, Ferhat. Geçen yılki enkaz kadronun yanında bu isimler üst düzey kalır. Geçen yılki topçularla trabzonsporu yanyana getirebiliyorsan bunlarla hayli hayli getirirsin. Geçen mayısta bir Emre Güralın ağzının içine bkıyorduk bizi 4. yapsın diye. Ne çabuk unuttun ?
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Kendi getirdiği adamlar; Belkalem, Medjani, Sefa bugün en kötü oynayanlardı. Yediremedi kendine heralde. Bunun başka bir açıklaması yok. Biz başka maç mı izledik ? Benden önce alınanlar ben burda olsam alınmazdı dediği oyunculardan gökhan ve anıl gol attı, serdar asist yaptı, ferhat ortasahayı fethetti resmen süper oynadı, deniz ve turgut zten oynamadı. Salihide uefa listesine yazdı. Göndermek istediği Soner de gol attı. Biz hangi maçı izledik ??
                  Belkalemi bilmiyorum ama Sefa bu takimin ilk 11 yazilacak kalitede bir isim keza Medjanide, böyle bir macda gol atmak asist yapmak madem cok önemliydi de neden bu arkadas bu durumda????

Murat Tosun ist ein 41-jähriger Fußballspieler aus Türkiye. Tosun ist seit 1 Tem 2019 vereinslos. Er spielt auf der Position Sağ Kanat. Sein Marktwert beträgt -.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• her neyse, rostov maçlarını bekleyelim, bu kadar büyük laflar eden hocanın bir planı vardır elbet. yalnız 2 ay önce ceo'yu dinlediğimde kafamda oluşan tablo ile gelinen nokta arasında ciddi fark var. tasarruf yaptık desek, o da değil, hayırlısı bakalım.

Yorum

• Vahid hocanın tavan yapmış özgüveni başına iş açacak bu gidişle..
                      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendi getirdiği adamlar; Belkalem, Medjani, Sefa bugün en kötü oynayanlardı. Yediremedi kendine heralde. Bunun başka bir açıklaması yok. Biz başka maç mı izledik ? Benden önce alınanlar ben burda olsam alınmazdı dediği oyunculardan gökhan ve anıl gol attı, serdar asist yaptı, ferhat ortasahayı fethetti resmen süper oynadı, deniz ve turgut zten oynamadı. Salihide uefa listesine yazdı. Göndermek istediği Soner de gol attı. Biz hangi maçı izledik ??

Sendeki Soner sevdasını anlamıyorum ayrıca 2-0'dan 2-2 olan maçta rakibimizin gol atan futbolcularını alalım senin mantığına göre. Yada PSG Alman 2. veya 3. lig ekibine 4-2 yenildiği için takımları takas etsin ne de olsa 4-2 yendiler adamları.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocanın kararına saygı duyuyorum ama şu takımda Zeki Yavru'nun hala herhangi bir listede olmasına şaşıyorum.
                          Üstte yazdım altyapıdan sayılıyor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu kadro oynadikca toparlanacak acele yok
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Beyler sorun nedir?
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

Bahsettiğim isimler; Anıl, Turgut, Soner, Serdar, Deniz, Ferhat. Geçen yılki enkaz kadronun yanında bu isimler üst düzey kalır. Geçen yılki topçularla trabzonsporu yanyana getirebiliyorsan bunlarla hayli hayli getirirsin. Geçen mayısta bir Emre Güralın ağzının içine bkıyorduk bizi 4. yapsın diye. Ne çabuk unuttun ?
                                hocam bunlar trabzonsporda ancak yedek olur oda bazıları benim en büyük sevincim hocanın bazı trabzonsporlulara takımın büyüklügünü hatırlatması oldu
                                ha başarılı olur olmaz onu zaman gosterecek bekleyip gorecez nasipse kendisi 3-6 ay arası diypr zaten
                                Kazim Koyuncu:
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X