Hoca şimdilik devamlı transfere ona buna futbolculara yükleniyor. Dürüst davranıyor inşallah kendi taktik,teknik veya oyuncu değişiklikleri yüzünden maç kaybedince de aynı tavrı sergiler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKampta bile dayanamadı ki.
Adam 15 dakika oynadı sonra kadro dışı
Neye göre ?
Bu kadar ego olmaz bu kadar ön yargı olmaz.Kim aldıysa kim aldırdı aldırdı sen işine bak uyarsa oynatırsın uymazsa gönderirsin adama şans verdin mi geldiğin günden beri transfer transfer.
Biraz memnun ol.
Böyle mi motive olacak futbolcular.
Bugüne kadar olumlu yönden baktım ama yetti artık.Trabzonspor tarihinin en hareketli en verimli transfer dönemilerinden birini geçiriyor hala sitem.
Yorum
-
Net fark yaratacak stoper alamadık gibi.
Salih Dursun ne sağbek ne stoper ne de önliberoda fayda sağlayabilir.
Constant orta sahada kullanılmayacaksa, ve Soner gönderilecekse 1 yabancı 1 yerli orta saha lazım bence.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam realist. Dürüst davranıyor. Taraftar alışmış nasılsa her sezon kandırılmaya.
Bu egoya girer.Kendini beğenmişliğe girer.
Ne demek benden önce yapılanlara transfer demem.
Dünya kupasından geldin diye nedir bu takımı aşalama modu.Pilot takımın oyuncularıyla ligi 4.bitirdik ne demek bu oyuncular lig düşmemeye oynar.
Vahid sabrımı taşırdı.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVahid'in oyuncu seçimlerini, kadro tercihleri çok speküle edilir.
Cezayir'in Almanya maçında Brahimi'yi yedek bekletmesi, 65.dakikada oyuna alması çok tepki çekmişti.
Umarım formayı adaletli ve hakkaniyetli biçimde dağıtır.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Kısa vadede alacağımız olumsuz sonuçların sorumlusu hoca değil yönetimdir. Takımın yarısını ancak maça 2 hafta kala bir araya getirebildiler. Dünyanın en iyilerini bile alsan bu kadar çok yeni oyuncu kısa sürede çatır çatır oynayamaz. Ki takım hala eksik. Takımın yarısı 3-5 gün önce kadroya katılmışken "herşey süper, bayern gelse dağıtırız" mı diyecekti adam? Daha hazırlık maçı yapmadın, nasıl hazır olacak takım?
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVahid hoca artık haddini aşti yeter daa artık ayıptır günahtır bu Topçular ne yaptı sana artık dozunu aşmaya başladı...Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE
https://twitter.com/sahinogluozgur
Yorum
-
Malouda'dan da ne orta saha olur ne sol kanat, bu saatten sonra. Gönderelim gitsin takas lafları okudum geçmiş sayfalarda inş doğrudur.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben stoperde Medjani-Yumlu ikilisinin zamanla cok iyi isler yapabilecegini düsünüyorum. Medjani'yi orta sahada izlemek istemiyorum acikcasi."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
maçı 60. dakikaya kadar stadyumdan izleme fırsatım oldu...
-bosingwa'yı orta sahada izlemek ? Allah bir daha bu taraftarı böyle bir tabloyla karşı kaşıya bırakmasın.reyizi çok severim ama orta shada tam bir hüseyin cimşir
-burada çok eleştirlmiş ama canlı izlemek çok farklı.yusuf erdoğan takımın açık ara en yaratıcı en gole yakın ; cardozo'yu en besleyecek orta shaa oyuncusu...
-malouda bitmiş.onun yerine alacağımız en ucuz yabancı bile ondan daha az verimle oynamaz.
-ileride topu tutan aklıyla oynayan ofansif bir orta sahamız yok.ilk yarıda 3-4 tane savunma arkasına adam kaçırdık bu pasların hepsini inanır mısınız cardozo attı !!!
-olcan takımda kalsaydı henrique ile yaptıkları organizasyonların iki katını cardozo ile yapardı.bunu yapabilecek bir isim yok takımda.cardozoyu besleyecek adam şart oğlu şart...
***herkesin gözü cardozo constant gibi isimlerin üzerindeydi eminim kimsenin gözüne bile batmamıştır ama MUSA NİZAM çok iyi bir oyuncu...cale'nin defansif yönü daha güçlü olanı...
-belkalem ve medjani'nin mustafa ve aykut'tan ne fazlası var diyenlere gülüyorum.beyaz takım bir kez bile stoperlerden oyunu kuramadı.sürekli stoperde yan pas.belkalem ve medjani topu aldıkları gibi en ilerideki adamdan geriye doğru takımı süzüyorlar.ayrıca medjani kariyerine tezat olarak uzun yıllar bu takımda kalır...
-8 numaa transferi ,stoper transferi ,forvet transferi...hepsini riske edebilirsin ama cardozoyu besleyecek bir oyuncu almazsak herkese yazık olur...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
Ya stadda olsun burda olsun herkese sallayip "cöp" diye nitelendiren kisiler, hoca elestirince cosuyor ya ona acayip tav oluyorummm"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Arkadaşlar Vahid hocanın yaptığı Takım ve yönetim psikolojisidir. Buradan giden adamlar Trabzonsporu küçük görüp İstanbula kaçtılar. Şimdi Vahid açıyor ağzını yumuyor gözünü. Burası TRABZONSPOR çok çalışacaksınız demek istiyor. Seviyeniz henüz yeterli değil diyor. Büyük Takımlar böyle yapar. Prandelli sabriye abrabata hamite siz bu takımın kalibresinde değilsiniz dediğinde yaptığı Psikolojik üstünlüğün aynısını Vahid hocada yapıyor.
Yorum
-
Tercüman sorunumuz var mı bilmiyorum da Hocanın kamp boyunca yanında gezdirdiği tercüman diye bildiğimiz çocuk Vahid her konuştuğunda tecavüze uğramış bir surat ifadesine geçiş yapıyor..Sanki Vahid ana-avrat küfrediyormuş gibi hissediyorum tercümanın suratına bakınca..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
Yorum