noldu transfer basligina ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yıldızları Parlayacak Oyuncular
Daraltma
X
-
Başlık Agusto ile Sikan ı satmaya gitmiş, hallolunca dönecek.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenoldu transfer basligina ??
Yorum
-
kjhjkhjhjhİlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Başlık Agusto ile Sikan ı satmaya gitmiş, hallolunca dönecek.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
7 milyon euro strasbourg a transfer oldu...İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.com.tr/ges...s/0?saison=ges
U-20 Dünya kupasının yıldızlarındandı. Saf yetenek , yattara - waka gibi
Bizde olsa tribünleri doldurur attığı çalımlarla o kadar yetenekli
Fas-Tunus- Belçika-Cezayir
Bu karışımdan hep korkarım, buraların topçuları yeteneklerine hep ihanet ediyor, vurdumduymaz oluyor
Takip edelim bakalım nerede olacak
Şuan ligue 2 de 6 milyon Euro seviyesinde ama 1-2 yıla 20-30 m Euro olur
Strasbourg güzel kadro kurmaya devam ediyor. Nanasi zorunluluktan sağ tarafta oynuyordu bu transferle o da sola geçer.
Yassine nin orda güzel işler yapacağını düşünüyorum zıplama yapacaktır ordan da
1v1 de bu kadar etkili biri oldum derse yerinde sayar takip edelim bakalım şımaracak mi
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Transfermrkt pozisyonunu 10 no olarak değiştirdi.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.com.tr/mat...pieler/1230661
Şuan 18 yaşında ama çok güçlü fiziği var , burda santrafor gözüküyor ama ben 10 numara pozisyonunda izledim. Mancester united futbolcularına bu yaşta üstünlük kurması fiziken hazır olduğunu gösteriyor.
Fizik , mücadele, top kontrolü, çalım yetenekleri iyi seviyede
kaleye şutlarını ölçemedim çünkü fırsatı da olmadı , genelde faul ile durduruldu. Zaten oynadığı takım çok az pozisyona giriyor. Takıp etmek gerekiyor
Türkiye ligi için uygun oyuncu olduğunu düşünüyorum
250 BIN euro değeri var ama premier ligde gol-asist katkısı vermeye başladı hızlıca değeri artacaktır.
Tam turkiye ligi bizlik futbolcu
Alınabilir mi bilmiyorum ama wolves in durumunu biliyoruz bütün futbolcuları satabiliriz dediler.
devre arasi alındı alındı, sene sonu hayal olarak kalır öyle bir futbolcu
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum