Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yıldızları Parlayacak Oyuncular
Daraltma
X
-
Pawel Wszolek
'92 doğumlu kanat oyuncusu. Sağ ve sol ayaklarını kullanabiliyor. 1,86 cm. İleride iyi yerlere gelebilirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
- Charlie Austin
http://www.transfermarkt.at/de/charl...9627_2012.html
- Thomas Ince
http://www.transfermarkt.at/de/thoma...7368_2012.html- Jordan Luke Rhodes
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
daha önce burda yaptığım yorumlar
14.03.2009
g.birliğinden mustafa. bir maçını izledim, gencecik çocuk. fener maçında resmen döktürdü, acil takıma kazandırılması gerekir diye düşünüyorum. fiziği de çok iyi, stili yusuf şimşek e benziyor. Adından çok söz ettirir kanımca.
03.03.2010
mustafa pektemek ile ilgili bir haber okudum. 4 büyük takımda oynarım vs. ya geçen sene bu adamı bir maçta izledim (fb-gb 1-0lık maç) ve yaşını öğrendim hemen almamız gerekir dedim. tabi bi girişim falan olmadı, şimdi al alabilirsen!.. çok yetenekli bir oyuncu, büyük topçu olacağı düşüncesindeyim
bu yazın da pektemeki almak için ne uğraşlar verildi. 2009da 1 milyon euroyu geçmezdi bonservis bedeli. sakatlık falan yaşamasaydı mustafa şuanda çok iyi yerlerdeydi. oyuncu bulmak zor değil. illa brezilyalara, avrupalara gitmeye gerek yok. iyi topçu kendini belli eder. henriqueyi alan adam nesini beğenmiş, ne yapmış da almış. 150 maçını izledik bir esprisini göremedik.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
bu çocuğu istiyorum, en geç iki sene içinde alsınlar a takıma.İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Abi yok böyle bir şey, fotokopiİlk olarak Rama61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum yazan oldumu, Yattaranin, yegeni Muhammed Yattara 19.yasinda Fransa'nın Troyes takımında kiralık. Direk oynuyor forvet, sag açık oynuyor sanki kopyası. Mutlaka Dinleyin değerlendirilmeli
Yorum
-
Artun Akcakin, Genclerbirligi
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum