Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıldızları Parlayacak Oyuncular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lucas cepeda Silili ve su an Sili liginde oynuyor. Aktif olarak milki takimda da oynuyor. Gecen yaz menajerler tarafindan bize onerildi. Adi Serie A dan Bologna ile gecti.
    Lucas Cepeda, 23, Şili ➤ Elche CF, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 3.20 mil. € ➤ * 31 Eki 2002, Viña del Mar, Şili

Yorum

• marcel ruiz meksikali ve meksika liginde oynuyor. 25 yasinda henuz bu da Avrupa takimlarina transfer yapamadi. Gecen yaz adi bizimle gecen ortasahalardan biriydi.
      Marcel Ruiz, 25, Meksika ➤ Deportivo Toluca, 2022'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 26 Eki 2000, Mérida, Meksika

Yorum

• Güncel performans bilgileri Enes Tepecik (MKE Ankaragücü) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Enes Tepecik

Ben sağ açıkta izledim gelişimini takip edeceğim. Ama süper lig görmesi gereken oyuncu listemde ilk başlara yazarım.

Gerçi Türkiye enteresan bir sistem üzerine kurulu o oyuncuyu orda bulmak elmas bulmak kadar zor geliyor kulüplere , Scout sistemi olan ülkede süper lige ara transferde gelmeli ama bekleyip göreceğiz

Bu ülkede kayıplara bile karışırsa şaşırmam
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• Güncel performans bilgileri Demir Sarıcalı (Hatayspor) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Demir saricali

İnanılmaz refleks var çocukta karşı karşıya ve şutlarda etkili kaleci

Oyun kurma, pas olayını ve soğukkanlılık konusunda nasıldır takip etmek gerekiyor.

Benim izlediğim maçta etkilemişti beni
          HAMİ AYAZ

Yorum

• Güncel performans bilgileri Gessime Yassine (RC Straßburg Alsace) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

U-20 Dünya kupasının yıldızlarındandı. Saf yetenek , yattara - waka gibi
            Bizde olsa tribünleri doldurur attığı çalımlarla o kadar yetenekli

Fas-Tunus- Belçika-Cezayir

Bu karışımdan hep korkarım, buraların topçuları yeteneklerine hep ihanet ediyor, vurdumduymaz oluyor

Takip edelim bakalım nerede olacak
            Şuan ligue 2 de 6 milyon Euro seviyesinde ama 1-2 yıla 20-30 m Euro olur
            HAMİ AYAZ

Yorum

• Arif Boşluk
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• simon escobar, raphael cabral ve mert erkan
                En son jpositve tarafından düzenlendi; 25.12.2025, 06:51.

Yorum

• Mateus Mané, 18, İngiltere ➤ Wolverhampton Wanderers, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 16 Eyl 2007, Barreiro, Portekiz

Şuan 18 yaşında ama çok güçlü fiziği var , burda santrafor gözüküyor ama ben 10 numara pozisyonunda izledim. Mancester united futbolcularına bu yaşta üstünlük kurması fiziken hazır olduğunu gösteriyor.

Fizik , mücadele, top kontrolü, çalım yetenekleri iyi seviyede

kaleye şutlarını ölçemedim çünkü fırsatı da olmadı , genelde faul ile durduruldu. Zaten oynadığı takım çok az pozisyona giriyor. Takıp etmek gerekiyor

Türkiye ligi için uygun oyuncu olduğunu düşünüyorum

HAMİ AYAZ

Yorum

• Herba Guirassy, 19, Fransa ➤ FC Nantes, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 29 Ağu 2006, Angers, Fransa

Çirkin süratli gencecik bir çocuk

Uzun boyu ve uzun bacaklarıni iyi kullanıyor.
                    teknik ve oyun görüşü iyi seviyede
                    Ve en önemlisi çok iyi ayağı var , şutları ve bitiriciligi çok iyi

Geleceği çok iyi bekleyip göreceğiz
                    6 m euro ya çıktı degeri
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Aleksandr Martynov, 21, Rusya ➤ Serik Spor, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 15 Haz 2004, Orenburg , Rusya

Dikkatimi çeken bir oyuncu süper lig görecektir geleceği olan bir stoper 1.95 boy ve ayağı da iyi, 3 lü defansın sağında görev aldı hep

Ocak ayında alacaklarına karşılık serbest kalabilir. Yabancı kotamız olsa deneyelim derdim ama maalesef öyle bir şansımız yok.
                      Alıp süper lig kiranabilir mi bilemedim ama yetenekli çocuk

Tm değeri 500 bin
                      En son special one tarafından düzenlendi; 01.01.2026, 14:29.
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• Pedro Lima, 22, Brezilya ➤ Avs Futebol, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 400 bin € ➤ * 27 Mar 2003, Brasília , Brezilya

Portekiz liginin sonuncusu AVS oyuncusu
                        Bu sene 3-4 maçını izledim hep iyiydi takimi kötü olmasına rağmen hep iyi oynuyor.

Mücadeleci de bir oyuncu tam parlayabilecek profili var. Teknik, mücadeleci, pasör, shooter

Tr mrkt değeri 400 bin euro

HAMİ AYAZ

Yorum

• 5 e aldigin felipe üstelik aidiyet duygusu yüksekken 12 gibi komik rakamlara satmak hata olur....18-20 mio. € cash veren varsa düsünürsün...

sanki alacagimiz oyuncu daha iyi mi olacak..trabzona alisana kadar 6 ay gececek...
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Berat Tekke
                            . .
                            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                            . .

Yorum

• Emilio Aristozábal - daha 20 yaşında kolombiyalı forvet. bugün al 3 sezon sonra 50-60 arası sat.

Emilio Aristizábal, 20, from Colombia ➤ Toronto FC, since 2025 ➤ Centre-Forward ➤ Market value: €1.20m ➤ * 05/08/2005 in ,

Yorum

• Felipe gitmiş..
                                yazık oldu...

15.5 mio € ya
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim