Agücülü efkan iyi oyuncu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yıldızları Parlayacak Oyuncular
Daraltma
X
-
Avcının elinde parlayacak genç oyuncu tanımıyorum, ama yetenek avcısı olduğuna kesin inanıyorum. Nerede yetenekli genç varsa onları köreltip öldürmede üstüne yok! Tam bir avcıRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Güncel performans bilgileri Josete Miranda (PS Kalamata) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
2 çuval patatese oynayacak bir oyuncu.
Normalde bu tarz oyuncuları herkes risk alıp yazmaz
Hatta kimse yazmaz
Ama severim böyle riskleri
Anadolu takımlarının wakame si olur...
Sözleşmesi de bitiyor“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
-
Livan burcu
Bu kadar kolay adam eksiltip, rakibi zorlayan yerli bir kanat oyuncusu son yıllarda görmedim.
Livan Burcu, 21, Türkiye ➤ 1.FC Union Berlin, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 28 Eyl 2004, Frankfurt am Main, Almanya
Ne kadar değerini yükseltir bilmiyorum, disiplin konusjnda takip etmek gerekiyor ama yetenekli , bence 1-2 yıla seviye atlayacak bir oyuncu ne kadar zirve yapar takip edeceğiz“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
hizli oyuncu düsmaniyiz, beyinsiz bir castillo bile ilaç olur bu takima ama gel de anlatİlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Vay Be Foruma ilk Yazdığım isimin Garry Rodrigues olmasıİlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O zamanlar Bulgar Futbolunu takip ediyordum. Dönüp dolaşıp 3 yıl sonra türkiye ye gelmişti.
Ligin içinden geçmişti bende bakakalmıştım.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Evet annesi Türk, babası Çadlı. Belçikada doğmuş. U17de seçimi Türkiye olurken U18 ve U19'da Belçika'da oynamış.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=32083]Ufuk[/MENTION]
Annesi Türk sanirim
eski futbolcu Faris Haroun ile akrabâymis( ゚д゚)
Yorum
-
Güncel performans bilgileri Ismael Saibari (PSV Eindhoven) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
Noa Lang, 26, Hollanda ➤ SSC Napoli, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 17 Haz 1999, Capelle aan den IJssel, Hollanda
Şu ikisi bizde olsa farkli şeyler konuşurduk....“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum