Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıldızları Parlayacak Oyuncular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün maçtan sonra ispanyol basınını ve yorumları okudum, sanırım zamanında dediğim daha ilk maçda gerçekleşti. Harika maç çıkartdı Mesut ve herkesi kendine hayran bıraktı . Umarım Fatih Terim de izlemiştir Mesut'u .
    izlemiştir ama gamdan tasadan eser var mıdır bilinmez...
    .
    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
    .

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      4maçta 6gol 2 assist oldu.
      Takımının son 8 golü'nün hepsinde payı var. Ya golcü, yada assistci olarak. Takımı 8 puan topladı o son 4 maçta. Muriel olmasa ancak 2 puan alırdılar.
      İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaş oldu 19.

Değeri 75.000, - € olarak gösteriliyor.
      Lakabı ''Şişko'' 'ymuş takımında, biraz kilolu olduğu için.

10 maç, 9 gol 5 asist.
      Uzun zamandır takip ettiğim eskiden 75.000 € değerinde olan Luis Muriel, 1.5 Milyon € karşılığında Udinese'ye transfer olmuş.

Hemen kiralamak lazım.
      YOU'LL NEVER WALK ALONE
      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Arkadaşlar, burada size 16 yaşında bir genç paylaşayım. Kendisi yeğenim sayılır, gençlerbirliği alt yapısında şu anda.
        Ankara'da imkanı olanlar bir gün maçını izlesin, bir bakın bakalım sizce ışık var mı yok mu?

özellikle 1:32'deki gole dikkat

Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Arkadaşlar MDanışmaz arkadaşımıza katılıyorum ben 4 senedir fm oynuyorum ve parlayan oyuncular daha önce orda keşfediliyor örneğin tevez parlamadan önce trabzonspora alıyordum fm de golleri takır takır atıyodu fm 2010 da ise öne çıkan futbolcular Artem Milevsky Oscar Cardozo vs. vs.

Yorum

• İlk olarak ahmetdevecı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar MDanışmaz arkadaşımıza katılıyorum ben 4 senedir fm oynuyorum ve parlayan oyuncular daha önce orda keşfediliyor örneğin tevez parlamadan önce trabzonspora alıyordum fm de golleri takır takır atıyodu fm 2010 da ise öne çıkan futbolcular Artem Milevsky Oscar Cardozo vs. vs.
            Artem Milevsky ve Oscar Cardozo keşfedilmemiş oyuncular yani ?
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• iş fm ye kayacaksa welliton (spartak moskova) derim başka da bişi demem.. gerçi şu an kendisi gol kralı, zor bir transfer olur bizim için..
              https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Anatoli Todorov'u unuttunuz beyler

Yorum

• Aynen Öyle bÖyle bİr yÖnetİcİlİk anlayiŞi olurmu, trabzondakİ bu mafya olayalri varya(yÖnetİmİ bİr taraf aliyor, b, ÖbÜr taraf) arada taraftar ezİlİyor. Artik yeterartik kendİ evİmİzde derbİ maÇlarini rahat kazanalim. YÖnetİme 15 gÜn sÜre yildiz oyuncu aldilar aldilar almadilar tÜm tarfatarlari yÖnetİmİ İstİfa etmeye davet edİyorum. ÜÇ bÜyÜklere bak adamlar kİmlerİ aliyor. BaŞ edemeyİz bİzİm bu kadro İle.artik yildiz İstİyoruz hem de 2 tane. Bİr makakula İle veya pantelİÇ İle olmaz. GeÇen seneye bakin neremİz eksİktİ. Herkes forvet dİyecek.okey.ama rakİblerİmİz gÜÇlendİ.son fenerbahÇe maÇinda beraberlİk olmasina raĞmen rezİl oynadik.artik uyanalim ve takima sahİp Çikalim.becerİksİz yÖnetİme deĞİl.arada fark var 25 yildir sÖmÜrdÜler.(bİr İkİ yÖnetİm harİÇ).alt yapiya hİÇ bakmiyorlar hep torpİl var.bİzzat harcanan eskİ futbolcularadan duydum.basİretsİz yÖnetİm İstemİyoruz.ÇÜnkÜ rezİl olan bİz taraftariz.kaÇ yildir yÜzÜmÜz yerlerde.artik yeter.bİraz cİddİ dÜŞÜnelİm.becermeyen hemen gİtmelİ.artik tahammÜl yok.kandirilmayalim artik.sanirim 16 agustosda play off maÇimiz var. En azindan 01 aĞustosa kadar transferler bİtmelİ. Lİg baŞlayinca alinan transferler Çok baŞarili deĞİl.bu sene yÖnetİme Şans yok 15 gÜnlerİ var.taraftarlara seslenİyorum.artik sesİmİz Çikmali.saygilar...

Yorum

• Abi yanlış yere yazmışın mesajı...
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bu yazdığım isimler bu sezon birçoğumuzun gözüne batmıştır, bu sebeple ben bu yazdığım isimleri keşif olarak görmüyorum.
                      katılanlar olur, katılmayanlar olur fakat kişisel görüşümce -ki herkes kişisel görüşünü yazıyor zaten- bu oyuncularda yıldız olma potansiyeli var..
                      umarım bundan 2-3 sene sonra, buraya dönüp baktığımda yanılmadığımı görürüm

Burak Kaplan (ortasaha) Leverkusen

Muhammet Demir (forvet) Bursaspor

Aydin Karabulut (ortasaha) Bucaspor

Aykut Demir (defans) Gençlerbirliği

Sahin Aygünes (forvet) Kasımpaşa

Ömer Sismanoglu (forvet) Kayseri

Murat Ceylan (ortasaha) Gaziantep

Yigit Gökoglan (ortasaha) Manisaspor

Tevfik Köse (forvet) İBB

Mehmet Güven (ortasaha) Manisaspor

Turgut Sahin (forvet) Ankaragücü

Emmanuel Emenike (forvet) Karabükspor
                      2014 / 2015
                      LOADING....

Yorum

• her ne kadar bilineni söylemek abes olsa bile; yazmazsam içimde ukte kalır diye geri adım atmadım

birşeyi peşinen açıklamak istiyorum, aşağıda yazdığım oyuncuların bazıları zaten kendini aşmış takımlarda oynuyor, fakat ben yıldızları parlayacak oyuncular cümlesini ve gelecekleri hakkındaki öngörülerimi baz alarak kendilerini listeye dahil ettim

yazdığım oyuncuların yaşı en çok 22, buna tek istisna olarak Zarate'yi koydum listeye

Thomas Müller

Fábio Coentrão

Michael Bradley

Ivan Rakitic

Mauro Zárate
                        2014 / 2015
                        LOADING....

Yorum

• Beşiktaşlı necip bence ilerleyen yıllarda çok iş yapacak..!
                          İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• bursaspor

muhammet demir

trabzonlu... fatih tekkenin daha teknigi ve daha golcüsü çok canlar yakacak bu oyuncu aha buraya yazıyorum sene başında alınma ihtimali vardı ama alınmadı bursayla sözleşme imzaladı yeniden 1 yıllık uzattı seneye uyanık olursa yönetim bonservis bedeli ödenmeden alınabilir...

Yorum

• freddy adu vardı cok yazılırdı boyle baslıklara ama gecen baktım karıyerı patlamıs.

Yorum

• faty papy !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X