Mathieu Coutadeur ve Fábio Deivson Lopes Maciel hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yıldızları Parlayacak Oyuncular
Daraltma
X
-
Buradaki cocuktan bahsediyosun galibaİlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonsporun yıldızlarda bi usak var 6 no giyiyor sol ayak cok ii olacak o cocuk maşşalahı var..
Oğuzhan Acar - Trabzonspor... takip edin...
Yorum
-
Ishak Belfodil
18 yaşında ve 1.91 boyunda lyonda oynuyor.
Fiziği, tekniği ve bitiriciliği ile dikkat çekiyor.
Fransa u17 ve u18 takımlarında oynadı.
Bu adam gelecekte sesini duyurur.
Sol taraftaki oyuncu 39 numaralı formayı giyiyor lyonda.
Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
bu cocuk resmen kücük Alanzinhoİlk olarak sultantekke61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradaki cocuktan bahsediyosun galiba
Oğuzhan Acar - Trabzonspor... takip edin...
SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
katılıyorum..necip iyi futbolcu olacak batuhanda biraz akıllanırsa vazgeçilmez olur milli takımda!beşiktaş iki yıldız sundu türk futboluna milli takım seviyesinde!İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecip Uysal su anda 18 veya 19 yasinda Besiktasta forma giyiyor.. Bilhan dedi dersiniz Süper ligin olmazsa olmaz futbolcularinin basinda gelecek
artık bizimde eskisi gibi yıldızlar sunmamız lazım.
bu altyapı işleriyle ilgilenen renktaşlarıma soruyorum..varmı bizim altyapıda 6-7 sene içerisinde milli forma giyebilecek uşaklar?'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-

Anthony Ujah - Lillestrom
1990 Doğumlu ve santrafor pozisyonunda oynuyor. Norveç Ligi'nin yeni yıldız adaylarından. Fizik gücü çok yüksek olan bir oyuncu yaşına göre oldukça kuvvetli bazı pozisyonlarda iki kişinin yıkamadığını görmüştüm gerçekten defans oyuncuları için durdurulması zor bir oyuncu. Fizik gücünün yanında sürati ve tekniğiyle de ön planda. Sade oynamayı seviyor topla fazla oynayan bir oyuncu değil daha çok tek pas yapmayı, ver kaçlara girmeyi seven bir oyuncu. Boş alanlarda çok etkili, defans arkasına atılan topları iyi seziyor ve attığı gollerin çoğu bu pozisyonlardan kaynaklanıyor. Kaleciyle karşı karşıya kaldığında fazla zorlanmıyor plaseleri çok etkili bu tür pozisyonlar onun en sevdiği pozisyonlar diyebiliriz. Norveç Ligi'nde ortalama 2 maçta 1 golü var sakatlık yaşamasaydı şuan gol krallığında zirvede olabilirdi. Mutlaka takip edilmesi gerekir.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Alan Kasaev

24 yaşında.Gökdeniz ve Fatih'in takım arkadaşı.. Sezon başında Kuban takımından Rubin'e 5 milyon € karşılğında transfer oldu. Rubin'in maçlarında dikkatimi çekti , çok teknik-seri ve akıllı bir oyuncu.
Takımın en önemli oyuncuları arasında.. Tahmin ediyorum ki Rusya'nın avrupaya sattığı oyuncular arasında yer alacak o da.
Şu an Rusya Premier Ligi'nde 15 maçta 4 gol ile oynuyor.
Yorum
-
Konya Şekerpor ile Beşiktaş Türkiye Kupası maçında izlemiştim ve çok beğenmiştim.
Cafercan Aksu ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Türkei ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei Varsak Iltemir Yatirim SK ➤ * 15.01.1987 in Antalya, Türkei
Vee favorim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum