Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıldızları Parlayacak Oyuncular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mathieu Coutadeur ve Fábio Deivson Lopes Maciel hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 05.08.2010, 16:31.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzonsporun yıldızlarda bi usak var 6 no giyiyor sol ayak cok ii olacak o cocuk maşşalahı var..
      Buradaki cocuktan bahsediyosun galiba

Oğuzhan Acar - Trabzonspor... takip edin...

Yorum

• Idan Vered , Daniel Villalva, Sotirios Kyrgiakos, Philipp Prosenik, Rabiu Ibrahim
        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Ishak Belfodil
          18 yaşında ve 1.91 boyunda lyonda oynuyor.
          Fiziği, tekniği ve bitiriciliği ile dikkat çekiyor.
          Fransa u17 ve u18 takımlarında oynadı.
          Bu adam gelecekte sesini duyurur.

Sol taraftaki oyuncu 39 numaralı formayı giyiyor lyonda.

Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• Necip Uysal su anda 18 veya 19 yasinda Besiktasta forma giyiyor.. Bilhan dedi dersiniz Süper ligin olmazsa olmaz futbolcularinin basinda gelecek
            SAMSUN UNDERGROUND RAP
            55

Yorum

• İlk olarak sultantekke61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buradaki cocuktan bahsediyosun galiba

Oğuzhan Acar - Trabzonspor... takip edin...
              bu cocuk resmen kücük Alanzinho
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Necip Uysal su anda 18 veya 19 yasinda Besiktasta forma giyiyor.. Bilhan dedi dersiniz Süper ligin olmazsa olmaz futbolcularinin basinda gelecek
                katılıyorum..necip iyi futbolcu olacak batuhanda biraz akıllanırsa vazgeçilmez olur milli takımda!beşiktaş iki yıldız sundu türk futboluna milli takım seviyesinde!
                artık bizimde eskisi gibi yıldızlar sunmamız lazım.
                bu altyapı işleriyle ilgilenen renktaşlarıma soruyorum..varmı bizim altyapıda 6-7 sene içerisinde milli forma giyebilecek uşaklar?
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Anthony Ujah - Lillestrom

1990 Doğumlu ve santrafor pozisyonunda oynuyor. Norveç Ligi'nin yeni yıldız adaylarından. Fizik gücü çok yüksek olan bir oyuncu yaşına göre oldukça kuvvetli bazı pozisyonlarda iki kişinin yıkamadığını görmüştüm gerçekten defans oyuncuları için durdurulması zor bir oyuncu. Fizik gücünün yanında sürati ve tekniğiyle de ön planda. Sade oynamayı seviyor topla fazla oynayan bir oyuncu değil daha çok tek pas yapmayı, ver kaçlara girmeyi seven bir oyuncu. Boş alanlarda çok etkili, defans arkasına atılan topları iyi seziyor ve attığı gollerin çoğu bu pozisyonlardan kaynaklanıyor. Kaleciyle karşı karşıya kaldığında fazla zorlanmıyor plaseleri çok etkili bu tür pozisyonlar onun en sevdiği pozisyonlar diyebiliriz. Norveç Ligi'nde ortalama 2 maçta 1 golü var sakatlık yaşamasaydı şuan gol krallığında zirvede olabilirdi. Mutlaka takip edilmesi gerekir.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Andrİy yarmolenko forvet dİnamo kİev de oynuyor yildiz adayi kendİsİ

Yorum

• Alan Kasaev

24 yaşında.Gökdeniz ve Fatih'in takım arkadaşı.. Sezon başında Kuban takımından Rubin'e 5 milyon € karşılğında transfer oldu. Rubin'in maçlarında dikkatimi çekti , çok teknik-seri ve akıllı bir oyuncu.

Takımın en önemli oyuncuları arasında.. Tahmin ediyorum ki Rusya'nın avrupaya sattığı oyuncular arasında yer alacak o da.

Şu an Rusya Premier Ligi'nde 15 maçta 4 gol ile oynuyor.

Yorum

• Aynen.

Dünkü Maçını İzledim. Beşiktaş Dağıldığında O Toparladı Takımı O Kurdu.

O Uşak İş Yapar.
                        Her Trabzonspor'lu Trabzon'lu Değildir;
                        Fakat
                        Her Trabzon'lu Trabzonsporludur.

Yorum

• Konya Şekerpor ile Beşiktaş Türkiye Kupası maçında izlemiştim ve çok beğenmiştim.

Cafercan Aksu ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Türkei ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei Varsak Iltemir Yatirim SK ➤ * 15.01.1987 in Antalya, Türkei

Vee favorim...

Denni Avdic ➤ ehemaliger Fußballspieler (Mittelstürmer) ➤ zuletzt bei Vasalunds IF

Yorum

• İnadına Papy!

Yorum

• Batuhan Karadeniz-Eskişehir
                              Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Su CAen bir Franzis oyuncu cok iyi teknigi var. Genc ve Sol acik oynuyor.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim