Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• okan koç kadro dışı kalmış a.gücünde...
    alınsın yedekte bekler yattara olmadıgı zaman oynar..

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Brezilya’da 39. günü dolduran yönetici Faruk Kanca, polisler tarafından silah çekilerek durduldu ve kimliğine bakıldı
      22.08.2006

Transfer için gittiği Brezilya’da 39. günü dolduran yönetici Faruk Kanca, önceki gece ciddi bir tehlike atlattı. Türkiye’den gelecek haberi dört gözle bekleyen Trabzonspor idarecisinin, kendisine bu ülkede yardımcı olan menacerlerle sohbet ettiği bir sırada hiç hesapta olmayan bir gelişme yaşandı. Kanca ve beraberindekilerin içinde bulunduğu aracın etrafını sarıp silahlarını çeken polisler, “dışarı çıkın” ikazında bulundular. Sıkıntı dolu anları FANATİK ile paylaşan Faruk Kanca, olayın devamını şöyle anlattı:

Polisler silah çekti
      “Bir anda ne olduğunu anlamadık ve büyük bir şaşkınlığa uğradık. Ardından kendimizi tanıtıp, kimliklerimizi gösterdik. Doğrusu büyük bir tehlike atlattık. Çünkü bulunduğumuz bölgede çetecilik olayı bir hayli yaygın. Emniyet kuvvetleri de bu nedenle çok katı tutum sergiliyor. Soğukkanlı tavrımızla belki daha ciddi bir tehlikeden kurtulduk. Türkiye’den gelecek haberi bekliyorum. Takımdaki eksikler doğrultusunda temasta olduğumuz futbolcular var. Bu hafta sonuna kadar yurda dönmeyi planlıyorum.”

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbo...HaberID=410565
      vay garibim vay, bir transfer icin degermiydi cetecilerin arasina girmeye.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        okan koç kadro dışı kalmış a.gücünde...
        alınsın yedekte bekler yattara olmadıgı zaman oynar..
        kardeş bende okan koç'u çok beğeniyorum kalite var adamda
        adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Okan Koç' mu hiç gelmesin, geçen ara transfer döneminde, Yattara var diye Trabzonspor'un teklifini kabul etmeyen oyuncu hiç gelmesin. Teklifte yapmasınlar. Önce kabul etti, sonra vazgeçti.
          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 11:27.
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeş bende okan koç'u çok beğeniyorum kalite var adamda
            zamanında g.birliğinde esiyordu yaw...
            gelipte bide defansın sağına monte edebilirsek manyak olur

Yorum

• Yurt içinden defansa oyuncu mu istıyorsun Ankaragücü'nden Emre'yi alacaksın.

Yorum

• Olembe de gündeme geldi
                Tecrübeli kalecinin de Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Pletikosa, "Trabzonspor beni uzun süredir takip ediyor. Türkiye'de futbol oynamak isterim. Eğer kulübümle anlaşma sağlanırsa benden yana sorun çıkacağını sanmıyorum" ifadesini kullandı. Yakın çevresinden Trabzonspor hakkında bilgi alan Pletikosa duyduklarının hep olumlu şeyler olduğunu da vurguladı. Öte yandan Marsilya'da forma giyen Kamerunlu Olembe'de gündemde.

////

Okan Koç'un yeteneklerine birşey diyeceğim yok. Ama bu durumda olmasının nedeni genç yaşta şöhretin ve paranın ağırlığını kaldıramamış olması. Hala da takımlarında kadro dışı kalmaya devam ediyor. Ayrıca gece hayatına düşkün. Böyle bir transfer bize yararlı olamaz
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 11:41.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• okan koç bence akıllanmıştır eski gece haytlarını felan bırakmıştır...
                  en azından öyle umut ediyorum..

Yorum

• Olembe kaleci mi, Kamerun milli takımında oynuyormu, oynuyorsa transfer edilmesin ikinci yarıda 3-4 maç yok,Yattara yok, kaleci yok. Tolga ve Ahmet Şahin'e kalmayalım.
                    Kamerun afrika kupasında yarı final oynar.
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 11:39.

Yorum

• olembe milli takımda oynuyo bence sallama haber

Yorum

• Olembe sol kanat
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kaleye Dudek'i alırsan Syzmek verimli olur. Dudek iyi transfer olurmu ?
                          BMN transfer komitesi, futbol üstadları ne diyor.

Dudek'in gelmesi, Szymek'in performansını arttırır. Forvetmi alacaksın Zurawski için teklifte bulunsunlar, belki gelir, özlem ve hasret biter.

CENI'yi de alsınlar razıyım.
                          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 11:52.

Yorum

• Olembe sol taraftamı oynuyor . WOME'yi niye almadın.

Yorum

• Şu aşama da hoca degiştirmek yararlı olmaz,takımdaki sıkıntı,herşeyin çorbaya dönmesi,elimizdeki futbolcular kötü değil,sadece zamana ihtiyaç var.Alınacak 1-2 futbolcuyu kurtarıcı olarak görmek hayal kırıklığı yaratır.Şöyle ki şu kadro da Jun Marcelinho ikilisi iş yapardı,futbolcu almak değil,onu mutlu etmek,asıl mesele.Ellerin yararlı olabileceğini daha önce belirtmiştim,geri gelsin......

Yorum

• Jun, bu takımda kesinlikle çok faydalı olurdu. Trabzonspor'a şanssız bir dönemde geldi. Bu kadroda çok rahatlıkla oynardı.

Abi geliyor diye bağırırsan futbolcuyu strese sokarsın. Atacabileceğin golü de atamazsın.
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 11:53.

Yorum

Çalışıyor...
                                X