Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Size diyorum, Kanca sizleri mahçup edecek . M.Keçeli ve Adnan'ı, eski göz ağrımız Alex'i alsınlar yeter.

Musampa'yı almayan yönetimi kutluyorum. Doğru karar
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bu nebicim is kardesim, anlayan varsa bana aciklasin lutfen.Transferi dunulen futbolcularin sonradan fiyat arttirmasi sadece bizim takim icin mi gecerli oluyor.Evet yonetim,takip eymis oldugum haberlere gore, musampa transferinden vazgecmis.Dogru bir karar.Ama transfer sezonunun acildigindan beri surekli birileriyle anlasilip sonra da fiyat problemi nedeniyle vazgeciliyor.Sorunun kaynaginin ne oldugu konusunda fikri olan varsa soylesin lutfen
      "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• İ.Akın'ı kiralayalım. Beşiktaş'ta zor kadroya girer.

Yorum

• transfer sezonu ne zaman kapaniyor?

Yorum

• 1 eylül de bitiyor.

Beşiktaş ricardinho'yu almak için hisse senedi satmış. Paraya ihtiyaçları var. İ.Akın için güzel öneri götürürsek Beşiktaş İ.Akın'ı bize verir.
            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 20.08.2006, 14:37.

Yorum

• İbrahim akını beşiktaş bize VERMEZZZ. Kiralıkta gelmesin zaten ne o öyle kümede kalmaya mücadele eden takımlar gibi seneyi kurtarmayamı oynuycaz..
              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• 2 haftasonra öyle ya da böyle kurtulacağız..en azından kafamız rahat olacak..Kimse duygularımızla oynamayacak..
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• yönetim geleli yaptigi en dogru hareket o oyuncuyu almamak
                  jimnastik onu ist.da havaalaninda yakalayib alir
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• desenize ik hafta daha gazete ve internet koselerinde haber arayacagiz.
                    Merak ediyorum yoneticiler ne dusunuyorlar simdi.Onlar neler hissediyorlar bu durum ile ilgili

Yorum

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İbrahim akını beşiktaş bize VERMEZZZ. Kiralıkta gelmesin zaten ne o öyle kümede kalmaya mücadele eden takımlar gibi seneyi kurtarmayamı oynuycaz..

stoper alma uğraşları var, paraya ihtiyaçları olacak.Güzel öneri yapılırsa İ.Akın'ı verirler

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        stoper alma uğraşları var, paraya ihtiyaçları olacak.Güzel öneri yapılırsa İ.Akın'ı verirler
                        gelen sezon icin bence oyuncuyla kontrat yapilsin parasiz almis oluruz neyi bekliyor yönetim

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gelen sezon icin bence oyuncuyla kontrat yapilsin parasiz almis oluruz neyi bekliyor yönetim
                          Sözleşmeyi uzattılar, üç yıllık yeni sözleşme yapıldı.

Yorum

İ.Akın'ı kiralayalım. Beşiktaş'ta zor kadroya girer.
                            bence kişilik olarak o da TRabzonspora uygun bi futbolcu değil hep kendini düşünüyo..
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• valla inşallah bu anlatılan şekillen musampa dan vazgeçilmiştir.ben biara acaba dedim kanca ile haşim sayitoğlu nun arası açılmasın diye bizimkiler sorun çıkarmış ve göndermişdirle rdiye düşündüm.çünkü kanca bir ayı geçmiş şekilde brezilyada transferi sürdürüyor.neyse hayırlısı bakalım

Yorum

Sözleşmeyi uzattılar, üç yıllık yeni sözleşme yapıldı.
                                yapacakdilar ama yaptilar diye duymadim ben

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X