Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Musampa da imzayı atarsa bu başlık misyonunu tamamlamış olacak ve ara transfere kadar dinlenecek galiba.
    kalecide alabilirler..acik kalsin
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• tam 382 sayfa.. az değil.... ortalama her 3 sayfada 1 futbolcudan bahsetmiş olsak tam 130 farklı futbolcu konuşmuş oluyoruz.. helal olsun yönetime bu gada adami konuştuk transfer ettuk
      NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

• İlk olarak turkercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bi forvet bi ön libero bi defans bide kaleciye ihtiyacımız var desem abartmış olurmuyum bence olmam şampiyonluk için bunlar şart bence
        Birde solbek..
        SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• ön libero solbek kaleci oh oh takımı yenıden yapacagız kımse yok yahu takımda.

Yorum

• karadeniz gazetesinde hala kaleci transferinden bahsediyor ve hala jeff garip bir şekilde sakat.
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              karadeniz gazetesinde hala kaleci transferinden bahsediyor ve hala jeff garip bir şekilde sakat.
              jeff ya türk olmalı yada kiralık verilmeli.tolgayla jeff arasında pek bir fark yok.yabancı hakkını böyle fuzuli kullanacak lüksümüz yok.buna lazaroni karşı çıkıyorsa eğer hesabınıda o verir yada paşa paşa vatandaşını kollamaktan vazgeçer(eğer lazaroni kolluyorsa)

Yorum

• İlk olarak sermin simsir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                jeff ya türk olmalı yada kiralık verilmeli.tolgayla jeff arasında pek bir fark yok.yabancı hakkını böyle fuzuli kullanacak lüksümüz yok.buna lazaroni karşı çıkıyorsa eğer hesabınıda o verir yada paşa paşa vatandaşını kollamaktan vazgeçer(eğer lazaroni kolluyorsa)
                Jefferson maç kadrosunda yok deniliyor. Dünkü idmanın görüntülerini indirdim, çift kalede oynuyor, atlıyor zıplıyor gayet iyi görünüyor. Bir tezat var bu işte..
                BORDO MAVİ

Yorum

• kiki

arkadaşlar kiki ile internetspor da iki yıllık anlaşma sağlandı diyor.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• imzalar atılmadı henüz...adam şu anda uyuyormuş trabzonda bi uyansın uyku sersemliğine imzalatacaz inşallah...akşam gazetesinde pletikosa haberi var arkadaşlar bi bakın...hırvatistan - italya maçında izledim mükemmeldi...o da gelirse herkesle iddiaya girerim şampiyon olacağımıza dair...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• arkadaşlar yönetim iyi transferlerler yapmış olabilir ama bunlar biraz geç oldu işimiz biraz zor gibi görünüyo bana
                      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• pletikosa'ya ben kefilim süper bi kalece türkiyenin en iyi kalecisi olur
                        adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Trabzon parçalı bulutlu

19 Ağustos 2006 Cumartesi
                          > ÖMER FARUK ÜNAL

Alex ne olacak?
                          Trabzonspor’da hareketli günler yaşanıyor. Teknik Direktör Lazaroni’nin verdiği transfer listesi için 33 gündür Brezilya’da çalışan yönetici Faruk Kanca, Internacional’in sol açığı Alex Raphael Meschini ile her konuda anlaştı, futbolcuyu Türkiye’ye getirebilmek için bütün pürüzleri çözdü. Ancak, sürpriz bir şekilde Atletico Madrid’in Kongo asıllı oyuncusu Kiki Musampa’nın transferi Brezilya’daki transferin yatmasına sebep oldu. Bu duruma içerleyen Faruk Kanca’nın, “33 gündür ailemden, işimden ayrıyım. Her gün Lazaroni ile telefon konuşması yapıp buradaki transferi sonuçlandırdık. Eğer bu transfer yatarsa, istifa edebilirim” şeklinde haber gönderdiği öğrenildi.

Çare Szymkowiak mı?
                          Lazaroni’nin geldiği günden beri sıcak bakmadığı Szymkowiak’a yol göründü. Yabancı kontenjanında Eller’den açılan yer Musampa ile dolduruldu. Brezilya’dan Alex’in ya da bir başka yabancı oyuncunun alınabilmesi için gönderilecek yabancı konusunda Lazaroni’nin aklındaki ilk isim Szymkowiak. Bu arada kaleci Jefferson’un da yılbaşına kadarki performansı kalıp kalmamasını belirleyecek. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve yönetici Faruk Kanca arasındaki fikir ayrılığı, Musampa’nın alınması ve Alex’in alınmamasıyla iyice su yüzüne çıktı. Antrenör Hüsnü Özkara’nın Lazaroni sıkıntısı, yönetici Faruk Kanca’nın Brezilya çalışmalarının boşa çıkması Trabzonspor’da hareketli günlerin habercisi...

alın size transfer haberi...lanet olsun...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Pletikosa kesinlikle lazım bence, harika kaleci
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• eğer bir sakatlığı yoksa gerçekten hem ofans hem de defansif açıdan iyi bir adam.şahsen bir FM manyağı olarak ve son 1 yılda 2-3 maçını izlemiş biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.ayrıca adamın kadroda yer bulamadığı a.madridin de geçen sezon başı en güçlü takımlar arasında gösterildiğini de unutmamak lazım.
                              ancak benim takıldığım ve asıl vurgulamak istediğim oyuncunun kalitesi değil, faruk kanca meselesidir.her nasılsa adam brezilyada iken yapılan bütün transferler avrupadan oluyor.bunun manasını anlayamıyorum.oyunculara bişe dediğimiz yok,yanlış anlaşılmasın,ama eğer menajer marifetiyle adam alacaktıysak bu adam brezilyada ne arar.neymiş "adamın fiyatı final oynayınca artmış"mış.geçiniz kardeşim,fener de lugano olayını açıklayalı bir ay oldu,adamın takımı da finale kaldı ama admlar getiriyor oyuncuyu.biz beceriksiziz deyin,insanları oyalıyoruz deyin de anlayalım.brezilyada faruk kanca'nın,geçen yıl lemi'nin harcadığı paralarla en azından türkiyeden gelecek vaad eden bi genç alınır herhalde.tabi bu arkadaşlar her gün orada simit peynir yemeyip bankta uyumuyor,otostopla yol katedip turnikelerde birinin önünden maça girmiyorlarsa

Yorum

• vay be olaya bak kanca alexle her konuda anlaşmış ama son dakika biz musampayı aldık aynı lazaronideki gibi szymeğe yol görünmüş ama bence ondan önce jefferson gitmeli sonra gerekirse szymek ne olursa olsun jeffersonun bu takımda işi yok eğer 2 kontenjan olursa biri önliberoya diğeri kaleye eğer sadece szymek giderse önlibero alınmalı sadece jeff giderse öncelikle önlibero sonra kaleci

Yorum

Yükleniyor...
                                X