Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• denilsonun yerine konuşulan cruzeirolu wagner çok iyi bi futbolcu 20 yaşında bence onun alınması daha mantıklı denilsonun yeteneklerini tartışmaya gerek yok ama takıma ne katacağı soru işareti önemli olan takıma katkısıdır
    bi de kaleci transferi doğruluk payı nedir acaba pletikosa jeffersondan daha iyidir diye düşünüyorum aynı zamanda çok daha tecrübeli

Yorum

• bunu bir okusanızaaa
      tüm lazio taraftarları ırkçı değildir ama tüm ırkçılar lazio taraftarıdır'' benito mussolini''

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
        denilsonun yerine konuşulan cruzeirolu wagner çok iyi bi futbolcu 20 yaşında bence onun alınması daha mantıklı denilsonun yeteneklerini tartışmaya gerek yok ama takıma ne katacağı soru işareti önemli olan takıma katkısıdır
        bi de kaleci transferi doğruluk payı nedir acaba pletikosa jeffersondan daha iyidir diye düşünüyorum aynı zamanda çok daha tecrübeli
        Düşüncelerin çok mantıklı ancak bence denilson alınmalı çünki bizim takımı sürükleceyeck futbolcuya ihtiyacımız var.marcelinho ile denilson bu takımı büyük maçlardaki stresten kurtarabilcek o stresi kaldırabilecek futbolcular.Bu yüzden denilsonun alınması bence daha faydalı olabilir.Keşke ricardinho alınsa ama onun adı hiç geçmiyor.hayırlısı bakalım
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• herkes marcelinhonun gec kalmasina takti kafayi bee..ama neden gec kaldi kimse söylemiyor...
          bi Mahkemede durusmami diyorlar ne bilim sahit olarak katilmak ZORUNDA kaldi o yüzden... millet takti kafaya 8 günü bee..
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• sizcede defans biraz pasifmi kaldi? ilerdekiler zaten geri dönmüyo...belki cok gol pozisyonuna gireriz ama okadarda gol pozisyonu veririz gibi..burda önemli olan gollü duellolardan galip cikmak,buldugumuzu degerlendirmek

Yorum

• marcelinhoyu kimse alexe falan benzetmesin yok koşmuyo yok bilmem ne yapmıyo bu adam ayağına top bekleyen bi futbolcu değil bi 10 numaranın ne kadar koşması gerekiyosa ondan daha fazla koşuyo denilson hakkında bu konuda bi yorum yapamam yattarada düzelmeler var hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bi hazırlık maçında yattara defansif yönden inanılmaz işler yaptı

Yorum

• HIRVAT PLETİKOSA
                Gazeteniz TAKA’nın ilk kez kamu oyuna duyurduğu kaleci transferinde dün yine hareketli saatler yaşandı. İstanbul’da bulunan Teknik Direktör Lazaroni başkan Albayrak’la transferdeki son gelişmeleri masaya yatırdı. Albayrak kaleci transferinde ısrarlı olunca Brezilyalı hoca “Çok daha iyisi varsa neden olmasın” cevabını verdi. Bu konuşma üzerine Nuri Albayrak daha önce anlaşma yapılan Shaktar Doneks’in Hırvat Milli takımı kalecisinin menajeriyle temasa geçti. Bu arada Jefferson’u elden çıkarmak için kiralık kulüp arandı. Görüşme yapılan kulüplerden bugün olumlu cevap alındığı taktirde Hırvat Pletikosa Trabzonspor’un yeni kalecisi olacak.

eger Pletikosa alınamazsa Ankaragucunden Bora dusunulebilinir.boylece 2 yabancı kontenjanı cıkar Denilsonun yanında birde Aurelio gibi defansif orta saha alınabilir.Alınabilecek en iyi yabancı kaleci isvecli Isaksson ama alamaz bizim yonetim.

Yorum

• İlk olarak Tristan tarafından gönderildi
                  Trabzonspor'un hedefi Kayserispor'un ya da Genclerbirligi'nin onlerine koyduklari hedeften buyuk degil. Oncelikle bunu kabul edelim.

Onceki teknik direktorumuz Vahid Halilhodzic'in Fransa'daki maceralarini yakindan takip eden biri olarak (her hafta PSG maclarini izlemistim) Trabzon'un bu hoca ile anlastigini ogrenince soka girmistim. Nitekim, takima oynattigi futbolla beni sasirtmadi ve bavulunu topladi ayrildi. Bilginiz olsun, Vahid issiz geziyor, herhangi bir kulup bulamadi.

Trabzonspor'un baskani kim olursa olsun, isme degil her zaman icraata baktim.
                  Baskandaki potansiyele, futbol bilgisine, gorgusune, is adamligi tecrubesine.
                  Albayrak'ta bu saydigim ozelliklerden kaci var?
                  Baskan yildiz oyuncu sozu verdi, almadi diye isyan edenlere soruyorum: yildiz oyuncu alacagim diye secim doneminde vaatlerde bulunan bir aday, boylesi sozlerle kendi kalitesini ortaya koymus olmuyor mu? Siz baskan adayi olsaniz yildiz oyuncular alacagim der miydiniz?
                  Baskanlik koltugu cok onemli. Nedeni ise teknik direktoru baskan ve olusturudugu yonetim seciyor. Takimin basina teknik direktor geldikten sonra baskanin rolu teknik direktorun isteklerini yerine getirmekten ibarettir.

Hayal kirikligimiz Lazaroni'nin takimin basina getirilmesi bir kat daha artti. Lazaroni'nin kariyeri ortada degil mi? Kariyerinin basinda olan bir adami alip takimin basina getirseler, derim ki helal olsun, risk aliyorlar ama neden olmasin. Kariyeri basarisizliklarla dolu bir adami takimin basina getirmenin anlami ne peki?
                  Ben soyleyeyim, is bilmezlik, hatta daha ileri gideyim aptallik, amatorluk.

Sampiyonluk yarisindaki rakiplerimize bakiyorum, GS, FB, BJK. Hepsi de Trabzonspor'dan guclu. Besiktas'ta forma giyemeyen, isliklanan, fundamental'i
                  inanilmaz zayif Cagdas aliniyor defansa. Tigana bu adamdan stoper olmayacagini anlayip onliberoda denedi, o da olmadi, solbeke cekti, orda da olumcul hatalar yapti. Tigana umidi kesti. Ardindan Cagdas'in bir macta aptalca hareketi ardindan isliklanmasi, ve televizyonlara yaptigi aciklama sonunu hazirladi ve biz bu adami bonservis bedeli odeyerek aldik. Bir amatorluk ornegi daha. Eger ihtiyac stoper ise, cagdas'in bonservisine ve kendisine verdigimiz para ile genc milli ya da umit milli 1 ya da 2 oyuncu alabilirdik (Aytac Ak ya da Murat Ozavci mesela)

Marcelinho'nun transferi karanliga sikilan bir kursun degil, gercekten established bir oyuncu. Piyasada bu bedel karsiliginda Marcelinho'dan genc ve yetenekli oyuncu bulmak mumkun mu? Elbette. Ama anlamamiz gereken su ki,
                  gecen sene Albayrak'a Hertha Berlin'den 2 oyuncu say deseniz sayabilirmiydi?
                  simdi say deseniz sayabilir mi?
                  Amatorluk budur iste. Menajerlerin oyuncagi olmak. Bu diger kuluplerde de farkli degil, alin Aziz Yildirim. Dunya futbolunu zerre takip eden biri degil, o da menajerler sayesinde transfer yapmiyor mu? Alin Galatasaray. Carusca ya da Ribery. Bunlari menajerler tavsiye etmediler mi? GS kac kere izledi de aldi bu adamlari. Yani demem o ki amatorluk sadece bizde degil, her yerde. Ama bunu ortadan kaldirmadan Istanbul kuluplerini gecmemizi bi kenara birakiorum benim icin hedef degil cunku, bir dunya kulubu olmamiz mumkun degil.
                  Besiktas'a bakiyoruz ote yandan. Takimin hocasi Tigana ipleri eline almis durumda. Demiroren ve dalkavuklarina transferi hoca yaptiriyor. En azindan yabanci transferleri. Runje'yi yonetim aldi, Tigana istemedi, gorecegiz neler yumurtlayacak. Ama Delgado ismini veren ve onun icin bastiran kisi Tigana. Delgado'yu da gorecegiz.

Adem Kocak gibi bir oyuncumuz var. Hem defansif ve ofansif oyunda optimum duzeyde performans gosteren, surekli forma sansi bulabilse birakin ulusal takimi yurtdisinda cok iyi bir kulupte direk forma giyebilecek bir oyuncu.
                  Zamaninda pesinden kosturulan Bilal Kisa, Adem'in yedegi olamaz. Haberlere bakiyorum, Adem gidiyor. Bu amatorluk, bu is bilmezlik neden?
                  Ersen Martin aliniyor, Mehmet Yilmaz gonderiliyor. Mehmet Yilmaz bitirici vuruslardaki zayifligi nedeni ile sampiyonluga oynayacak bir takimin santroforu olabilecek kapasitede degil. Ancak cok iyi bir stoper olabilir. Neden denenmedi?
                  Ersen Martin futbolcu mu? Bu adami Ersun Yanal, Fatih Terim ulusal takima cagirdiginda, ya bunlar da sasirdi demedik mi? Ersen ortaya koydugu performansla ikisini de pisman, rezil-rusva etmedi mi? Eee, simdi biz niye Ersen'i aliyoruz? Umut'u almisiz zaten, alacaksaniz yabanci alin ya da genc ve umit milli takimlara yonelin. Caner Erkin, Tevfik Kose, mevlut.
                  Kaleye Ahmet Sahin'i alacaginiza, gidin daha ucuza Onur Kivrak'i alin.
                  Ben anlamiyorum, bu kadar umit vaad eden, potansiyeli oyuncu varken, neden 25'ini gecmis vasat ya da vasat alti kariyer yapmis oyuncular aliniyor.

Fatih Tekke konusuna deginmiyorum, hala gittigine, ya da gidecegine inan(a)miyorum.

saygilar.
                  Çok güzel yazmışsın abi tamamen katılıyorum.

Yorum

• Mutlak ve mutlak orta sahaya sağlam bir ön libero şart.Bizim takımda bu işi yapacak hiç kimse yok.Milan da Gattuso,Juve’de Vieira ve Emerson,Chelsea’de Makelele gibi isimler takımlarının yükünü çekiyor.Eziklerde bu işi Appiah ve Kleberson görüyor.Geysaray bile Züğürt Ağa olmasına aldırmadan Gravesen ve Maniche gibi first class ön liberoların peşinde.Çünkü modern futbolun olmazsa olmazı bu.Hem koşacak dalgakıran vazifesi yapacak hem de iyi top dağıtacak.Hele Marcelinho+Yattara+2 Forvet oynarsak-ki Brezilya bile böyle bir kadroyla oynayınca 4-4-2 de Carlos’u solda tek bırakıp Gilberto Silva ve Emerson’u göbekte oynatıyor- bu en mühim ihtiyacımız olacak.Benim naçizane kesemize uygun kaliteli ön libero tavsiyelerimse igor biscan,yaya toure,stilian petrov,fabio rochemback,igor tudor,alexei smertin’dir.Bunlardan birini almak şarttır farzdır
                    Tarihte ilk kez yaşandığında trajedi sayılan olaylar ikinci kez yaşanırsa komediye dönüşür.

Yorum

• İlk olarak omam bıyık tarafından gönderildi
                      Mutlak ve mutlak orta sahaya sağlam bir ön libero şart.Bizim takımda bu işi yapacak hiç kimse yok.Milan da Gattuso,Juve’de Vieira ve Emerson,Chelsea’de Makelele gibi isimler takımlarının yükünü çekiyor.Eziklerde bu işi Appiah ve Kleberson görüyor.Geysaray bile Züğürt Ağa olmasına aldırmadan Gravesen ve Maniche gibi first class ön liberoların peşinde.Çünkü modern futbolun olmazsa olmazı bu.Hem koşacak dalgakıran vazifesi yapacak hem de iyi top dağıtacak.Hele Marcelinho+Yattara+2 Forvet oynarsak-ki Brezilya bile böyle bir kadroyla oynayınca 4-4-2 de Carlos’u solda tek bırakıp Gilberto Silva ve Emerson’u göbekte oynatıyor- bu en mühim ihtiyacımız olacak.Benim naçizane kesemize uygun kaliteli ön libero tavsiyelerimse igor biscan,yaya toure,stilian petrov,fabio rochemback,igor tudor,alexei smertin’dir.Bunlardan birini almak şarttır farzdır
                      yabancı ön libero için jeffersonun kiralık gonderılıp yerıne turk kalecı alınması yada szymekin gonderılmesı lazım

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi
                        yabancı ön libero için jeffersonun kiralık gonderılıp yerıne turk kalecı alınması yada szymekin gonderılmesı lazım
                        ben bir sey mi kacirdim su an 6.ci yabanci kim bizde?jefferson,stepanov,yattara,symek,marcelinho. 5 ediyor.

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi
                          ben bir sey mi kacirdim su an 6.ci yabanci kim bizde?jefferson,stepanov,yattara,symek,marcelinho. 5 ediyor.
                          sol kanata yabancı oyuncu alınacak onun için oyle soyledım yanı şımdılık resmı birşey yok

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi

szymeki hangi mantıkla takımdan gönderiyosun aklım almıyo doğrusu iyiki kulüb içinda faal bi görev almıyosun yoksa mazallah bidaha şampiyonluk göremeyiz...
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Pascal feindouno

Bence Pascal Feindouno yabancimiz olsun. Yanlis hatirlamiyorsam, oynadigi takimda sagbek, sagorta, ortagöbek ve önlibero oynayabilen, en son Gine milli takiminda da orta göbekte ve önlibero olarak oynayan ve golde atabilen biri. Yani mücadeleci bir yapisi olan biri. En önemlisi lider özellikleri olan biri. Symek`in yerinide doldurabilecek biri. Symek`te gönderilmek isteniyorsa, o zaman iyi bir solkanat alabiliriz.
                              Cok iyi bir solkanat alacaksak, yinede ilk tercihim ora olur. Ama Denilson olmasin, Ze Roberto olsun. Brezilya`da adi gecen diger oyunculari tanimiyorum.
                              En son Fanatik28 tarafından düzenlendi; 30.07.2006, 16:43.
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
                                szymeki hangi mantıkla takımdan gönderiyosun aklım almıyo doğrusu iyiki kulüb içinda faal bi görev almıyosun yoksa mazallah bidaha şampiyonluk göremeyiz...
                                gonderıyorum demedım eger alınacaksa ancak oyle yapılması lazım dedim.yoksa ben szymekin kalmasını isterim nıye bu kadar tepkı verıyosunki?

Yorum

Çalışıyor...
                                X