Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• albayrak: bizim için para sorun değil. yıldız alacaaaam onu yapacaaam bunu yapacaaam. para için adam satmayııız.

Şimdi bizim Fatihli Ricardinholu Marcelinholu umut bulutlu ... kadromuzun kampta ki çalışmalarını ve nasıl bi taktikle oynamamız gerektiğini konuşmamız gerekirdi. ama fatih gidiyor ve yabancı transferlerimizde ortalarda yok. işte yönetimin başarısı.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• manyak olmuşda sayfaya kafayı yedirmişsin

Yorum

• İlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildi
        Arkadaslar ben Fatih'in 7.5 mio Euro ya satilmasina eger Marcelinho ve Denilson alinacaksa sevinenlerdenim. Ayrica Ersen Martin (ben Hasan Kabze'yi tercih ederdim) ve Musa Buyuk de takimin yedek kulubesine katkida bulunur.

Kaleci: Jefferson (Tolga / Ahmet)
        Sag Bek: Fatih Akyel (Ufukhan / Feridun)
        Sol Bek: Celaleddin ve ya Murat Ocak farketmez
        Stoper: Stepanov (yedegi ?)
        Stoper: Cagdas (Erdinc)
        Orta Sag: Yattara (Musa Buyuk)
        Orta Sol: Denilson (Ufuk Bayraktar / Ali Guzeldal)
        Hucuma donuk Orta: Szymkowiak (Gokdeniz)
        Defansif Orta: Huseyin (Ferhat / Hasan)
        Forvet: Marcelinho (Ersen Martin / Ergin)
        Forvet: Umut (Cem / Omer Riza)

Bence bol alternatifli oldukca zengin ve izlenmesi keyifli bir kadro. Umut un ileride hucum presi yapmasi ve Szymkowiak ile Huseyin in daha cok kosmasi gerekecek Marcelinho, Denilson ve Yattara nin aciklarini kapamak icin. Cok gol atan bir takim olacagiz eger Marcelinho ve Denilson gelirse....

Tekke olmadan bu takım gol mol atamaz, anca UEFA'lık oluruz...
        "Trabzonspor bir çember gibi,
        her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
        - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Para sorunu olmayan takim yok, Trabzonunda para sorunu var, taraftar olarak cok $eyleri istioruz, Fatih gitmesin, $u gelsin bu gelsin, iyi güzelde takimin seyirci, reklam, ve yayin gelirleri belli, her gelen yönetici cebinden mi ödesin, ödeyenlerde bir gün mutlaka verdigini geri aliyor.
          Fatih konusunu hic büyütmemek lazim, onunla hep ayni sistemi oynuyorduk, bir küstümü gol atacagiz diye ugra$ta dur. Takim üzerinde ba$aka etkileride vardi, lider oyunculuk görevini tam olarak yerine getiremedi, bize cani istedigi zaman deyil, gerekli oldugu zaman oynayan oyuncular lazim.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• fatih marcelinho takası bence kesinlikle yalan biz marcelinhoyu 2.5 -3 milyon euroya alabilecekken niye 8 milyon euro ya satacağımız oyunucuyu verelim bu kadar mantıksız bi haber olamaz

Yorum

• İlk olarak GrandOFLee tarafından gönderildi
              Tekke olmadan bu takım gol mol atamaz, anca UEFA'lık oluruz...
              Bunu kabul edelim. Ben sadece bazi oyuncularin standart ortalamalarini yakaladigi durumu dusunuyorum.

Marcelinho (5 ya da 6 sezonda) Bundesliga da 154 mac oynamis 65 gol. 6 sezon desek 11 gol ortalama...
              Umut: Ankaragucunde gecen sezon 16 gol... Bu sezon 12 gol desek
              Gokdeniz: Ortalama 12 gol
              Ersen: 5 gol
              Yattara: 7 gol
              Szymkowiak: 5 gol
              Denilson: 5-6 golde o atar
              Kabaca: 57 gol falan bu futbolculardan gelebilir. Gecen sezon bu takim kac gol atmis 54 yanlis hatirlamiyorsam. Tabii diyebilirsiniz ki futbol matematik mi boyle olur. Olmayabilir. Ama bu takimin ben oyunu daha farkli oynayacagini eskisi gibi hucumun tek kanattan ve tikanarak oynanmayacagini dusunuyorum. Ayrica adam eksilten yapisi, cizgilere inme kabiliyeti, rakip defanslarin surekli dikkatli olma cabasi icinde yapacagi hatalar rakamlari daha da arttiracaktir.
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Hertha hırvat forvet lakiç'i aldı, 3 yıllık anlaşmışlar
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• morallerimiz bozuk bari şu eski habere bakalımda biraz moral bulalım uşağum

Yorum

• ben cumaya gidiyorum
                    işimiz dualara kaldı biraz dua edim
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• la cumaya gitim geldim hala transfer yok mu.O kadar da dua ettim Allah'ım sen bu yönetime akıl fikir ver diye.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                        Hertha hırvat forvet lakiç'i aldı, 3 yıllık anlaşmışlar
                        Yok artık.. Bu nerden çıktı ya
                        BORDO MAVİ

Yorum

• denilson

05-06 bordeaux 31maç 3 gol

marcelinho

05-06 hertha berlin 32maç 12 gol
                          tüm lazio taraftarları ırkçı değildir ama tüm ırkçılar lazio taraftarıdır'' benito mussolini''

Yorum

• galatasaray / mlada - valeranga maçının galibi ile oynayacak

Fenerbahçe / metalurg- D.kiev maçının galibi
                            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 28.07.2006, 13:22.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Marcelinho ve denilson bugün saat 6 ya kadar verilecek olan uefa listesine yazılacakmış sanırım eğer bu doğruysa rüya takım oluruz valla alemde bi real madrid bide biz
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• fatih tekke olmadıktan sonra isterse ibrahim toraman gelsin nolacak

Yorum

Çalışıyor...
                                X