Djokaj sözlesmesini fes ederler ama jun elimizde kaldi gibime geliyoo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaslar suan 7 oyuncumuz var elleri unuttunuz yani 6 dan fazla oluyo kontenjan dolu olabilir ama alinsin adamlar djokaj ve junu 18 e almazssin yada oynatmazsin.kural 11 de 6 yabanci olabilir degilmi ben mi yanlis biliyorum.
transfere neden engel oluyo anlamiyorum.
o adamlar alinsin jun ve djokaj sonra satilir.buna neden takildilar anlamiyorum bence bu zadece mazeret.
bilen varsa beri gelsin...
Yorum
-
İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi
arkadaslar suan 7 oyuncumuz var elleri unuttunuz yani 6 dan fazla oluyo kontenjan dolu olabilir ama alinsin adamlar djokaj ve junu 18 e almazssin yada oynatmazsin.kural 11 de 6 yabanci olabilir degilmi ben mi yanlis biliyorum.
transfere neden engel oluyo anlamiyorum.
o adamlar alinsin jun ve djokaj sonra satilir.buna neden takildilar anlamiyorum bence bu zadece mazeret.
bilen varsa beri gelsin...
Yorum
-
İlk olarak denizci61 tarafından gönderildiJefferson'a iyi kaleci diyenin futbol bilgisinden süphe duyarim. Trabzonspor'un aldigi en kötü kaleci bence. Hatta 15 dakikada Kayseri'De 4 gol yiyen ahmet Sahinden bile...Bari yildiz alamiyoruz iyi bir kaleci alalim. Onu da beceremezlerse sürekli Tolga oynasin daha iyi.
bende senin futbol bilginden süphe ederim
müthis yorumlarinla foruma üstün bilgelerini sundugundan da tskkür[img]smileys/smiley36.gif[/img]
"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
İlk olarak GrandOFLee tarafından gönderildi
tüm brezilya milli kaleci gözüyle bakiyor adama
sen begenmiyorsun
o zaman satalim takimin dengesini bozmadan bi kaleci alalim bakalim kim gelecek....
simdi bu adam mi hakli brezilyami bir önceki mesajima bakin da karar verin dimi alinti yaptigim kisiden bahsetmiyom sana katiliom"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
denizci61
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
İlk olarak denizci61 tarafından gönderildiJefferson'a iyi kaleci diyenin futbol bilgisinden süphe duyarim. Trabzonspor'un aldigi en kötü kaleci bence. Hatta 15 dakikada Kayseri'De 4 gol yiyen ahmet Sahinden bile...Bari yildiz alamiyoruz iyi bir kaleci alalim. Onu da beceremezlerse sürekli Tolga oynasin daha iyi.
bende senin futbol bilginden süphe ederim
müthis yorumlarinla foruma üstün bilgelerini sundugundan da tskkür[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Nick'inde jefferson olmasi senin için yeterli bir sebep zaten. Allah muhafaza jefferson giderse "tolga61sefa" olucan bütün korkun bu senin.
Bu arada Brezilya milli takim kadrosunda Jefferson var da ben mi göremiyorum. Isiniz gücünüz millete laf yetistirmek. Bu takima iyi bir kaleci lazim diyoruz yanlis bir seymi dedik!
Yorum
-
ya herkes fejersonda bi isik görüyo.bi patlama beklio ama ben ne o isigi gördümn nede bi patlama sinyali.
geçen sene bir tek konya maçinda oynadi(ilk yaridaki deplasmanda 0-0 kaldigimiz maç)ben onun haricinde güzel oytnadigi degil.beni çildirtmadigi maç hatirlamiorum.varsa hatirlayan hatirlatsin bana
Yorum
-
ARKADASLAR BEN OYUNCULARIN GERÇEK OYUNLARI OYNAMALARI IÇ HESAPLASMALARIN ÇÖZÜME KAVUSTUGU, OYUNCULARINDA BIZLER KADAR SAMPIYONLUGU ISTERYEREK MAÇA ÇIKTIGI BIR ORTAMDA TRABZSONSPORUMUZUN AÇIKARA FARKLA SAMPIYON OLACAGINI DÜSÜNÜYORUM...BIZDE YILDIZ OYUNCU YOK DEGILKI...(jeffrsn:transferi brezilyayi salladi,stephanov:chealse istedi vermedik,gökdeniz:yoruma gerek varmi?,zymek:juventus istemedimi?,yattara:daha iyisi?,fatih tekke:fatih sultan tekke).GENÇLERI SAYMADIM..ERGINLERI TOLGALARI UFUKHANLARI SAYMADIM...OYUNCU ALMAKTAN ÖNCE OYUNCU NASIL OLUNURU ÖGRETMELIYIZ...BUNUDA UMUD EDIYORUM YENI HOCA YAPACAK...artik taraftar olarak çoktan sampiyonlugu hakettigimizi düsünüyorum...iyi günler...____EN BÜYÜK VE TEK BÜYÜK TRABZONSPORDUR____
Yorum
-
İlk olarak özgür tarafından gönderildi
ya herkes fejersonda bi isik görüyo.bi patlama beklio ama ben ne o isigi gördümn nede bi patlama sinyali.
geçen sene bir tek konya maçinda oynadi(ilk yaridaki deplasmanda 0-0 kaldigimiz maç)ben onun haricinde güzel oytnadigi degil.beni çildirtmadigi maç hatirlamiorum.varsa hatirlayan hatirlatsin bana
dünya kupasi maçlari izliyoruz, koskoca ingilterenin kalecisi bile vasati asamiyor...almanyada,italyada kisacasi dünyada kaleci yetismiyor...
Yorum
Yorum