Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Görüsüldü. Hedman Ribery'nin Gs öyküsündeki beyzbol sopalarina takilmis. Ikna edilemedi
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• *Edman

* Senol Günes degil olayi anlatan Ahmet Agaoglu[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• ....Edited by: Travelair
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

*Edman

* Senol Günes degil olayi anlatan Ahmet Agaoglu[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Evet dogru

Yorum

• Ben sahsen yönetimin su dünya kupasinda profesyonel anlamda futbolcu izleme komitesi olusturdugunainanmiyorum. Aslinda ne topçular var ama...isi bilene...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
              İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

*Edman

* Þenol Güneþ deðil olayý anlatan Ahmet Aðaoðlu[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Evet doðru

Edman transferini filika anlatmisti.Pelikan nickiyle.Su meshur ingiltereden ingiliz olmayan milli futbolcu transferi ile ilgili haber verdiginde Edman'in transferinin olmadigini parasal konularda anlasildigini ama Ribery olayinin Fransadaki yankilarindan dolayi son anda Edman'in bu transferden vazgectigini belirmisti.Ama o haberde herkes Ingilterede oynayan futbolcu ismine odaklaninca bu haber es gecilmisti.
              İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• bu yönetim de fos cikti

taaaaa ben hatirliyorum o zamanlar küçüktüm vahid hocanin ayrilacagi dönemlerdi bunlar yildizlarla görüsüp ön protokol yapiyolardi sonra hoca belli olsun dediler o da olduktan sonra simdide kulubun dengelerinden bahsediyolar ben bugün m.a.y. tesislerindeydim kulup binasinin dengesi gayet yerinde saglam bina bise olmaz[img]smileys/smiley11.gif[/img]

yaaa bunlar cocuk kandiriyolar sanki yaaa uyuttular bizi .

artik foruma girmek yazi yazmak yönetim aleyhtarligi yapmak bile gelmiyor içimden bunlar bi acayip cikti hem de cok acayip........

Yorum

• Ergun Atanin yazisi super olmus bugun:

tikla

Neyse bugun baya umitliyim. Aksama bir daha bakacam spor haberlerine. Boyle her dak. bakipta olmuyor. Aksama ogrenirim yav.

"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• beyler bana bugün ve yarin biseyler olacakmis gibi geliyo

Yorum

• bugün jun la drokaj gider insallah yarinda marchelinho gelir[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• bugünde bisey olmaz..insallah bu yazdigimi bana yutturur yönetim ve marcelinhoyu getirir..o gelince otomatikman djokaji gönderir

Yorum

• umut fakirin ekmegi...kendimi avutup duruyorum. zaten yönetimin yaptigitek olumlu hareket olan umut bulut u transfer ederek taraftara sadece umut verdi, ötesi yok...

sadece umut bulut yildiz transferini unut !!![img]smileys/smiley5.gif[/img]

ama bugün de kendimi avutacagim yeni bir umut buldum[img]smileys/smiley17.gif[/img]lazaroni bugün geliyormus. baskanla transfer zirvesi yapacaklarmis. sonra planlanandan daha önce trabzona geçecekmis. hüsnü hocayla tanisacakmis. yönetimle konusacakmis. ilk antrenmana kadar somut gelisme olabilirmis. 48 saatler hiç bitmezmis. 30 oyuncumuz varmis bunlar 5 lira alirken 1 tanesine 10 lira verilmezmis.mis.mis.mus.müs... dengeler bozulamazmis.

taraftarin dengesi çoktaaan bozuldu bile [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                            beyler bana bugün ve yarin biseyler olacakmis gibi geliyo

Trantferi mrantferi tiktir et abi tana birtey olmatin!!!

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] ...
                              t.akyildiz

Yorum

• Bende kendimi Umut Bulutla avutuyorum.Soyadlarimiz da uyuyo millete akrabam diye yutturuyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X