Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baskanimiz yildiz alacagim diyordu. Dunya kupasinda oyniyan futbolculardan daha yildizimi var? Evet ben Trabzonspor icin ideal kadroyu kuruyorum. Sizce en ideal transfer kadrosu ne olabilir Trabzonspor icin? Futbolcular bu Dunya Kupasindan olsun. Benim dunya kupasi transfer kadrom su:

K Aldo Bobadilla (paraguay kulup: Libertad)
    defans sol: Erik Edman 5 (isvec kulup: Rennes)
    defans orta:Geovanny Espinoza numarasi: 17(ekvador kulup: Aucas) Uzun boylu tolga gibi birsey
    defans orta: Julio Cesar Caceres numara: 5 (Paraguay kulup: River Plate)
    defans sag:Mario Méndez numara:16 (mexico kulup: Club Toluca)
    ortasaha: Edison Mendez numara: 8 (ekvador kulup: Deportivo Quito)
    ortasaha: Javier Mascherano 1984 dogumlu numara: 8 (arjantin kulup: Corinthians)
    ortasolulley Ali Muntari 1984 dogumlu!! super oyuncu numara: 11(Gana kulup: udinese)
    ortasag:Luis Antonio Valencia numarasi: 16 (ekvador kulup: Recreativo Huelva)
    forvet: Marcus Allbäck 20 (Isvec okulup:FC Kopenhagen) suan o takimda mutsuz
    forvet: Nikola Zigic numara: 19 (montenegro kulup: kizil yildiz) gecen senenin gol krali

yedekler:

Orta saha: Albert Nadj
    ortasaha:Edgar Barreto 8 ( paraguay kulup: NEC Nijmegen)
    forvet:Mateus (Angola kulup: Gil Vicente)

"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Ben Paraguayin kalecisini çok begendim

Yorum

• ekvadorun forveti carlos tenorio adam katarda oynuyo dunya kupasinda oynadigi 2 mactada golu var...
        İnsan ol evlat!

Yorum

• Tapusu 8 milyon Euro

</font>Trabzonspor yönetim kurulu Dünya kupasinda Brezilya formasi giyen
          Ricardinho için görüsmelerini sürdürürken, futbolcunun oynadigi
          Brezilya'da ki kulübü Corinthias kulübünden gelen haber hesaplari
          karistirdi. FIFA'nin talimatina göre sözlesmesi devam eden futbolcular
          için önce kulübüne müracaat edilmesi ilkesinden yola çikan Trabzonspor
          yönetim kurulu geçen hafta sonunda Ricardinho ile ilgilendiklerini ve
          bu futbolcu ile ilgili bonservis bedelinin Trabzonspor kulübüne
          bildirilmesi istendi. Bu hafta gelen cevapta Corinthias kulübünün 8
          Milyon Euro bonservis ücreti istemesi hesaplari karistirdi. Daha önce
          teknik Direktör Lazaroni'nin de bu futbolcu ile yaptigi görüsmede
          Ricardinho'nun yillik 1.5 Milyon Euro istemesi ile toplam maliyet 9.5
          Milyon Euro'ya çikti. Bu rakamin Trabzonspor'da ki tüm dengeleri
          bozacagi endisesi yönetim kurulunun geri adim atmasina neden olurken,
          Bordo Mavili yönetim Corinthias kulübünden bonservis ücretinde indirim
          istedi. Iki kulüp arasinda yapilan yazismalarda bu rakamin asagilara
          çekilmesi halinde Ricardinho transferinin gerçeklesecegi, rakam
          inmemesi halinde de Trabzonspor yönetim kurulunun arayislarini baska
          yöne çevirecegi ögrenildi. (TÜRKSESI</span>)

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• 2 milyon euroya mi alcakmisiz Alex bile 10 milyon Euro Bu adam Ondan daha iyi kolay degil bu isler.
            Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Alex feybe'ye 5 milyon ?'ya geldi. En azindan resmi açiklanan fiyati buydu...
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
                Hertha Marcelinho`yu 2,5-3 milyon euroya satmaz. En az isteyecekleri 5 Milyondur. O parayi Alman takimlarida verir. Marcelinho`da yillik bir milyona bize gelmez, daha dogrusu oynamaz. Yukaridaki haber muhtemelen dogru degil.

31 Yasindaki bir futbolcudan bahsediyoruz kardes...[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• Beyler Aksam gazetesine göre Okocha yi almisiz.Türk statüsünde zaten.Hayirli olsun ne diyelim.

Yorum

• Yav kardesler bu Okocha olayi dogru mu, yok sa asparagas mi?Ne diyelim hayirli olsun.Bir gün ben de Trabzonuma baskan olabilirmisim.As kozunu ver vale al
                    TRABZONIZM

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
                      Tapusu 8 milyon Euro

Trabzonspor yönetim kurulu Dünya kupasinda Brezilya formasi giyen Ricardinho için görüsmelerini sürdürürken, futbolcunun oynadigi Brezilya'da ki kulübü Corinthias kulübünden gelen haber hesaplari karistirdi. FIFA'nin talimatina göre sözlesmesi devam eden futbolcular için önce kulübüne müracaat edilmesi ilkesinden yola çikan Trabzonspor yönetim kurulu geçen hafta sonunda Ricardinho ile ilgilendiklerini ve bu futbolcu ile ilgili bonservis bedelinin Trabzonspor kulübüne bildirilmesi istendi. Bu hafta gelen cevapta Corinthias kulübünün 8 Milyon Euro bonservis ücreti istemesi hesaplari karistirdi. Daha önce teknik Direktör Lazaroni'nin de bu futbolcu ile yaptigi görüsmede Ricardinho'nun yillik 1.5 Milyon Euro istemesi ile toplam maliyet 9.5 Milyon Euro'ya çikti. Bu rakamin Trabzonspor'da ki tüm dengeleri bozacagi endisesi yönetim kurulunun geri adim atmasina neden olurken, Bordo Mavili yönetim Corinthias kulübünden bonservis ücretinde indirim istedi. Iki kulüp arasinda yapilan yazismalarda bu rakamin asagilara çekilmesi halinde Ricardinho transferinin gerçeklesecegi, rakam inmemesi halinde de Trabzonspor yönetim kurulunun arayislarini baska yöne çevirecegi ögrenildi. (TÜRKSESI)

Yildiz futbolcu almak istiyorsan o kadar vereceksin tabi...

Hem 8 Milyon Ucuz.. Yönetim 10 Milyonluk Yildiz sözü verdi böylece 2 Milyon cepte kaliyor[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Okocha hem Türk statüsünde olmasiyla, hem de ortasahada topu tutan, pas dagitan, top saklayan, ayrica duran toplari iyi kullanan özellikleriyle çok yararli bir transfer olacaktir. Umarim gerçeklesir
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• okocha haberide wancshope gibi aksamdan çikti büyük ihtimal asparagas
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                            Alex feybe'ye 5 milyon ?'ya geldi. En azindan resmi açiklanan fiyati buydu...
                            atmayin ya o transfermarkelere falan da inanmayin
                            alex fenerbahceye 3.5 milyon euro ya geldi euro 1.8 ken yani
                            simdiki parayla 3 milyon euro de
                            biz ricardinhoya 8 milyon euro falan veremeyiz 5 i geçerlerse hata olur herifin önünde en fazla 4 senesi kamis en fazla 5 miilyon euro
                            marcelinho kaç peki marcelinhoya da en fazla 3 ödenmeli fazlasi zarar
                            o 1 yas daha büyük
                            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
                              İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                              Alex feybe'ye 5 milyon ?'ya geldi. En azindan resmi açiklanan fiyati buydu...
                              atmayin ya o transfermarkelere falan da inanmayin
                              alex fenerbahceye 3.5 milyon euro ya geldi euro 1.8 ken yani
                              simdiki parayla 3 milyon euro de
                              biz ricardinhoya 8 milyon euro falan veremeyiz 5 i geçerlerse hata olur herifin önünde en fazla 4 senesi kamis en fazla 5 miilyon euro
                              marcelinho kaç peki marcelinhoya da en fazla 3 ödenmeli fazlasi zarar
                              o 1 yas daha büyük

Atmiyorum feybe kulübünden yapilan açiklamayi hatirladigim kadariyla yaziyorum ne transfermarkeleri?

Yorum

• beyler hayirli olsun tomas juna resmi teklif gelmis

Yorum

Yükleniyor...
                                X