lincoln yeterki gelsi szmeki trabzondan glasgowa sirtida tasirdim linconida trabzona geri dönüsde ah ahhh
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lincoln gercekten cok kaliteli bir oyuncu. Schalke`nin de bizim gibi Sampiyonluk hedefi var. Bu yüzden en iyi oyuncusunu satmaz. Eger Viduka veya burada adi gecen diger oyuncular, 5-6 milyon euro verilip alinacaksa, ben Marcelinho`yu tek gecerim. Adam 31 yasinda, Hertha ile 1 sezon daha mukavelesi var. O yüzden Hertha onu yüksek maliyeti nedeni ile satmak istiyor. En azindan ciddi Internet sitelerinde bu duyum dolasiyor.
Böyle futbolculari almak hic te kolay degil. Ama yeterki bilelim, Yönetimimiz bu adami almak icin tüm imkanlari seferber ediyor. Eger futbolcu gelmeye sicak bakiyorsa, parada anlasilir. Baskanda yildiz sözünü tutmus olur.
Simdi bazilari cikipta, 31 yasinda bir futbolcuya bu kadar paraverilmesin demesin. 23-28 yaslarindaki yildiz oyuncular bize zaten gelmezler. 20-22 yaslarindaki yildizlarda gelseler bile, nasil uyum saglayacaklarini bilmedigimiz icin cok riskli. Bakiniz Jun.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Alin Size Transfer :-) [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Kulübümüzün yeni doktoru Hakan Ayaz
Yeni kulüp doktorumuz Hakan Ayaz bugün Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde sözlesme imzalayarak göreve basladi.
<DIV align=center></DIV>
Profesyonel ve genç futbol takimlarimizdaki oyuncularla teknik adamlarin tedavilerinden sorumlu olacak olan Ayaz, bugün Saglik Kurulu Baskanimiz Köksal Güney?le birlikte tesislerimize gelerek mukavele imzaladi.
Hakan Ayaz kimdir?
1968?de Trabzon?un Of Ilçesi?nde dogan Hakan Ayaz, ilk, orta ve lise egitimini Trabzon?da tamamladi. KTÜ Tip Fakültesi?nden mezun olan Ayaz, uzmanlik egitimini Londra?da University of London?a bagli The Royal London Hospital Medical College?de (Kraliyet Londra Hastanesi Tip Fakültesi) yapti.
1998 Yilinda kulübümüzde görev yapan Ayaz, 2000?de Güres Milli Takimi, 2001/02 sezonunda Malatyaspor?da çalistiktan sonra 2003?de Ankara GSGM?ne bagli SESAM (Sporcu Egitim Saglik Arastirma Merkezi)?a bashekim olarak atandi. Dr. Hakan Ayaz, bu görevi sirasinda 2004 yili sonuna kadar Judo, Tekvando, Wushu-Karate mili takimlarinda görev aldi.
2004/05 Sezonunda Konyaspor?da çalisan Ayaz, son olarak geçen sezon Malatyaspor?da görev aldi. Yeni kulüp doktorumuz halen Judo, Tekvando ve Wushu-Karate Federasyonlari?nda Saglik Kurulu Üyeligi yapiyor.
<CENTER>
</CENTER>
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
bayerne baska olay herkes aralarini biliyor ayni bizle fener gibi ama biz iyi para verirsegik belki düsünürler biliyon finanzamt la sorunlari cikti onlarin ne olur ne olmaz para lazim olursa satabilirler bellimi olur ama bende biliyorum hayal oldugunu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildibayerne baska olay herkes aralarini biliyor ayni bizle fener gibi ama biz iyi para verirsegik belki düsünürler biliyon finanzamt la sorunlari cikti onlarin ne olur ne olmaz para lazim olursa satabilirler bellimi olur ama bende biliyorum hayal oldugunu
finanzamt maliyet bakanligi bu arada arkadaslar [img]smileys/smiley1.gif[/img]insallah yukaridaki arkadasin dedigi gibi umut ve rico transferleri olsun degmeyin benim keyfime ama biz yinede dereyi görmeden pacalari sivamayalim.. gecen seneki zurawski muhabbetinden sonra artik her transfere süpheyle bakiyorum.. ne yaparsin yogurdu üfleyerek yemeyi bize alistiranlar utansin [img]smileys/smiley4.gif[/img]Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
İlk olarak ihsanbayram tarafından gönderildi
İlk olarak selcuk tarafından gönderildilincoln yeterki gelsi szmeki trabzondan glasgowa sirtida tasirdim linconida trabzona geri dönüsde ah ahhh
parmaklarina saglik kardas ,ama lincolunu bayern münih istiyor ,schalke de satmak istemiyor
szymek i nie satiyoruz baska orta saha alinca sanki çok güçlü orta sahamiz varmis gibi.ikisi birlikte oynasinSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Koltukta sizmisim rüyamda fatih tekkenin fenere gitmedigi için iskenceyle aziz yildirim tarafindan öldürüldügünü gördüm..aziz geliceksin diyo fatih asla diyo iskence ediyo ve öldürüyo....IGRENÇ BI KABUSTU!!!RÜYALARIMA GIRDI ARTIK YAAA(ALLAH HAYIR ETSIN..ALLAH GECINDEN VERSIN)Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Yorum
Yorum