Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• usta milleti bos ver iyi niyetinle vermek istedigin haberleri ver,isteyen inanir isteyen inanmaz...saygisizlik yapanda kendi seviyesini göstermis olur..bosver onlari sen....

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

4.satir arasinda üyelerinin kim oldugu belli olmayan bir yer dedigin bu bmn de ne isin var bana bunu söylermisin.

Yazisinda anlam verilebilecek bir kisim o.. Bizim sitede çikan balon bir haber 1 gün sonra Fanatik'te yayinlandi. Bu siteyi takip etmek için üye olmak gerekmiyor hem. Hatta olsaniz bile kimse giriste 'fenerli misin?' diye sormuyor.

Belki de hiçbisey yazmamasi lazimdi eger isim vermek transfere zarar verecekse ama taraftar o kadar umutla bekliyor ki bunu düsünüp iyi niyetle vermis olabilir. 40 sahtekarligi çikmis gazeteye her defasinda yeniden inaniyoruz; Ts adina çalistigini söyleye birine ben inaniyorum açikçasi. Transfer olmasa da sorun degil; Umut transferinden daha kesin olani var miydi? Baskasi son anda daha fazla verebilir..
      Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
        İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

4.satir arasinda üyelerinin kim oldugu belli olmayan bir yer dedigin bu bmn de ne isin var bana bunu söylermisin.

Yazisinda anlam verilebilecek bir kisim o.. Bizim sitede çikan balon bir haber 1 gün sonra Fanatik'te yayinlandi. Bu siteyi takip etmek için üye olmak gerekmiyor hem. Hatta olsaniz bile kimse giriste 'fenerli misin?' diye sormuyor.

Belki de hiçbisey yazmamasi lazimdi eger isim vermek transfere zarar verecekse ama taraftar o kadar umutla bekliyor ki bunu düsünüp iyi niyetle vermis olabilir. 40 sahtekarligi çikmis gazeteye her defasinda yeniden inaniyoruz; Ts adina çalistigini söyleye birine ben inaniyorum açikçasi. Transfer olmasa da sorun degil; Umut transferinden daha kesin olani var miydi? Baskasi son anda daha fazla verebilir..

ben inanmiyorum demedim zaten.yanliz bildigim kadari ile yeni sunucuya geçileceginden yeni üye alimi yapilmiyor.ve aramiza hainlerin sizabilme ihtimali bu yüzden az.ama genede ne deyim bu laf çok su götürür.yabana atilacak bi laf degil.ben ispatim avatarimda eger kerkesin ispatlamasi gerekiyorsa
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Pelikan.. Yazdiklarina Saygi Duyuyorum..

Asparagas Haberlerle Haftalardir Boguluyoruz.. Bir Iki Ip Ucu Verdin Forumda Haliyle Dediklerine Odaklandi Ve Herkes Kendince Kafasinda Canlandirdigi Isimleri Yazdi.. Bu Kadar Asparagas Haberlerin Ciktigi Yöneticilerin Bile Yalan Konustugu Ülkede Birisi Cikip Transferler Hakkinda IPucu Verirse Birileride Tabiki Süpelenecektir.

Eger Biseyleri Taraftara Anlatmak Istiyorsaniz , Ismini Acik Acik Vermekteen Medya Duyar Korkusu sebebiyleVermiyorsaniz Bunu Önce Site YÖneticilerine Bildirebilir Onlarda Bize Özel Mesaj Yoluyla Ulastirilabilirlerdi.. Böylece Hersey Yine Kendi Aramizda Kalirdi.

Trabzonspor Taraftarinin Diger 17 Takim Taraftarina Göre Ne Kadar Agresif Sabirsiz oldugunu bilmeniz gerekir. Büyük Vaatlerde Bulunan Ve Henüz Vaatlerinin Hicbirini Henüz Gerçeklestirmeyen Bi Yönetimin Basimizdayken ; Taraftarin bu Kadar Gergin Ve sabirsiz bi Bekleyis Icinde oLmasini anlayisla Karsilamaniz Gerekir.

Tabiki Birileri Bu Arkadas Hakikatten Yurt Disindan mi Giriyor Diye Soracakk Birileride Bakicak.. Bu Cok Dogal. Tanidigimiz biri Degilsiniz ki Size Tam Anlamiyla Güvenelim.. Bu Foruma Fenerliside Giriyor Besiktaslisida Kimisi Cifkeflik Yapip Kafa Buluyor. Kimisi Normal Yorumda bulunuyor.. Yani Taraftarin Sizi Kabullenmesine Ciddiye Almasina Hiç Firsat Vermediniz.uzun Lafin kisasi sizin hakkinizdaÖn Bilgimiz de Yok Tanimiyoruz da. Yani Tepkileri Dogal Karsilamalisiniz..

Keske Ipuclarinizi Direkforuma Degilde Yönetici Arkadaslara Yazsaydiniz. Hersey Daha Dengeli Daha Ölcülü oLurdu.

Edited by: lazmania

Yorum

• Takas gündeme gelmis. Wigan Fatih'e teklifte bulunmustu, Tottenham, Arsenal, M.boro'nun dünya kupasinda oynayacak oyunculari kim

dünya kupasinda seyrederiz.

@Pelikan

tesekkür ediyorum

Edited by: gerçekefsane
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• josip skoko wiganda. ama orta saha oyuncsuymus.Edited by: miracciftci
              İşte BMN!*

Yorum

• Ya beyler bu konu hakkinda düsüncelerimi biraz sizinle paylasayim istedim..

Pelikan konusunda kararsizim,inanmiyorum demiyorum ama kararsizim cünkü ortada net bisey yok,ama kafamda bazi düsünceler var..

10.000 i askin bir Topluluguz Bmn olarak elestirilerde olsun
                destekledigimiz konularda olsun her konuda camiaada ses getirecek bir
                topluluk sayiliriz ve böyle bir toplulugunda Yönetim tarafindan takip
                edilmesi gayet normal ve edilmeside gerekir...sonucta binlerce TS
                taraftarinin görüsleridir burada yazilanlar..Pelikanda, Hoca konusu
                milletin canini sikmaya basladiginda, tepkilerin nerdeyse doruk noktaya
                vardiginda ve cogumuzun yönetimin basarili olacagindan süphe duydugumuz
                bir anda müdahele etmek zorunda hissetti kendini diye düsünüyorum
                ve biraz olsun ortami yumusatmak icin bazi iyi haberler vermeye
                calisti,farkindaysaniz tavirlari ve isim vermemekteki tutumuda
                yönetimin transfer politikasinlan celismiyo...aradan 2 gün gectikten
                sorada hoca isi belli oldu zaten ve pelikanin dedikleride dogruydu ama
                ne yazikki yeni hocanin ismini ilk kez duyanlar bile yönetimi elestiri
                yagmuruna tuttu [img]smileys/smiley5.gif[/img] velhasil hoca isi
                belli olduktan sora pelikanda transferlerlen ilgili bikac haber vereyim
                derken biraz o konudada ortami yumusatayim derken,sabirsiz taraftarimiz
                ( bende dahil ) ajanliga basladik [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                senaryolar yazmaya basladik,öyle seymi olur dedik adami
                biktirdik,yapmamiz gereken aslinda sessizce pelikani takip etmekdi
                düsünki gercekten yönetimden yada yönetime cok yakin bir insan ozaman
                neler kaybettigimizi siz düsünün, benim icimden gecen bunlar ama
                dedigim gibi sadece icimden gecenler,yinede söyletiklerinin dogru
                olmama ihtimalinide göz önünde tutuyorum,tedbiri elden birakmiyorum
                yani [img]smileys/smiley2.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• bu konuya söyle bir açilim getireyim.

yukari tükürsen sakal assagi tükürsen biyik...

mission61 benimde içimden onlar geçiyor ama ...

iste bu ama gelince takiliyo is.
                  İşte BMN!*

Yorum

• http://en.wikipedia.org/wiki/Germany_2006

Dünya kupasiyla ilgi tüm bilgiler burdadir arkadaslar
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaslar Pelikan'in eline ne geçecek eger söyledikleri yalansa? Isim de vermiyor dedigi gibi. Yani yönetime saldirtmaya çalisiyor desek hayir, biseye kiskirtiyor desek hayir...

Yani siz öyle bir insan profili düsünüyorsunuz ki bu adam çok hasta ruhlu biri olacak, baska isi gücü olmayacak, bir sayfa dolusu yazi yazip, üstelik çok düzgün bir sekilde, bizi kandirmaya çalisacak. Sonra da bütün gün karsisina geçip monitörün yazilanlari okudukça zevklenecek. Bu çok hastalikli bir profil. Baska takim taraftari bile olsa 2 satir yazar tutarsa tutar. Bu kadar ugrasan birisi size yalan söylemez. Zaten yalan söylemeye degecek bir kazanimi da yok. Çok film seyrediyoruz galiba [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Kandirsa bile ne olacak? Adam en azindan umut veriyor. Ama ben kandirmadigina inaniyorum, gereksiz yere gereksiz düsüncelere esir etmeyelim kendimizi.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Arkadaslar Pelikan'in eline ne geçecek eger söyledikleri yalansa? Isim de vermiyor dedigi gibi. Yani yönetime saldirtmaya çalisiyor desek hayir, biseye kiskirtiyor desek hayir...

Yani siz öyle bir insan profili düsünüyorsunuz ki bu adam çok hasta ruhlu biri olacak, baska isi gücü olmayacak, bir sayfa dolusu yazi yazip, üstelik çok düzgün bir sekilde, bizi kandirmaya çalisacak. Sonra da bütün gün karsisina geçip monitörün yazilanlari okudukça zevklenecek. Bu çok hastalikli bir profil. Baska takim taraftari bile olsa 2 satir yazar tutarsa tutar. Bu kadar ugrasan birisi size yalan söylemez. Zaten yalan söylemeye degecek bir kazanimi da yok. Çok film seyrediyoruz galiba [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Kandirsa bile ne olacak? Adam en azindan umut veriyor. Ama ben kandirmadigina inaniyorum, gereksiz yere gereksiz düsüncelere esir etmeyelim kendimizi.

budur,abi bukadar basıt ve guzel acıkladıgın ıcın

bu ısımde bence ya boa morte ya da mark vıdukadır..pelıkana tekrar tesekkurler..Trabzonsporumuz ıcın her seyın hayırlısı olsun...
                        Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• sulçilisan ettiysek affola.

bu ekrandan elestirdik bu ekrandan da iletiriz.

kusura bakma pelikan kardes.
                          İşte BMN!*

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                            <T>
                            <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
                            <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                            <BLOCKQUOTE id=5f48ab1b>
                            İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Arkadaslar Pelikan'in eline ne geçecek eger söyledikleri yalansa? Isim de vermiyor dedigi gibi. Yani yönetime saldirtmaya çalisiyor desek hayir, biseye kiskirtiyor desek hayir...

Yani siz öyle bir insan profili düsünüyorsunuz ki bu adam çok hasta ruhlu biri olacak, baska isi gücü olmayacak, bir sayfa dolusu yazi yazip, üstelik çok düzgün bir sekilde, bizi kandirmaya çalisacak. Sonra da bütün gün karsisina geçip monitörün yazilanlari okudukça zevklenecek. Bu çok hastalikli bir profil. Baska takim taraftari bile olsa 2 satir yazar tutarsa tutar. Bu kadar ugrasan birisi size yalan söylemez. Zaten yalan söylemeye degecek bir kazanimi da yok. Çok film seyrediyoruz galiba . Kandirsa bile ne olacak? Adam en azindan umut veriyor. Ama ben kandirmadigina inaniyorum, gereksiz yere gereksiz düsüncelere esir etmeyelim kendimizi.

bundan daha iyi bir aciklama olmazdi herhalde.adam yazar, isteyen inanir isteyen inanmaz.kimsenin inanma mecburiyeti yok ama bu mecburiyeti olmadigi gibi kimsenin hakaret etmeye de hakki yok.yorumlarin icin tesekkurler pelikan.iyi calismalar...</BLOCKQUOTE>
                            HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• FC Barcelona ( B ) takiminda 22 yasinda Juan Verdu Fernandez diye bi
                              ortasaha futbolcusu var ne dersiniz alinirmi sizce ?? B takimda oynuyo
                              ama bence yinede alinir 1.000.000..en azindan kiralanabilir 1
                              seneligine..
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Off offf Bu kulüp nassil düzelecek arkadas yaa acaba bazen düsünüyorum osuna mi sabrediyoruz bosuna mi bisiylerde beklentiye giriyoruz...Kendimizi avutuyoruz bugün burda olanalrda(ben yoktum simdi okudum) anladimki biz bu acilari kendimiz yaratiyoruz..

Simdi lütfen bu forumda birdaha Avni akerde kendi futbolcusuna yuhlayan taraftara rakip takimin attigi golü alkislayip onun adini bagiranlara laf denmesin!!!

Hiç trabzon daki taraftari elestirmeyin birdaha!Çünkü bugün aynisini burda bmn de yasattiniz..Yazik adamin yazdigi hemde okadar açik ve net anlasilabilirligi olan yazilarda bile samimiyeti ve ne demek istedigini göremediniz..

Trabzonspor taraftari çok büyük ve özel taraftar ama kendi kenedine zarar veriyor..Sanirim paylasamiyoruz çok sevdimiz için..Bilmiyorum ama sunu biliyorum 20 senede gözyaslarimi döksem bu kulüp için Pelikan in yaptigini söledigi is kadar yararim olamaz bu kulübe lütfen oturdunuz yerden ahkam kesmeyi birakin bir is yapan birine el verin sizin ellerinizde yükselsin ondan sora is bitince isterseniz kendinize pay çikarirsiniz..Ama önce destek olun köstek degil..

Ben inaniyordum simdi daha çok inaniyorum Pelikan'a..Ama birseye daha inaniyorum biz adam olmayiz..[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Bir arkadasin yazdigi yazi ilgimi çekti bence herseyi özetliyor:

Fotomaç denen ezik gazetesine hergün yalan yazdigi halde bakip inanan bizler neden pelikan a inanmadik suçladik hakaret ettik?ne yaptiki mecburiyet sözkonusu olmamasina ragmen bilgilendirmek istemesi kötülük müydü?O girip yazmasaydi bugünde bos geçti bi halt yapmiyor kulüp diye sinir sisteminiz bozulmayacakmiydi mi?

Neyse olurmu öle sey fotomaç içimizden degil 1 hakaret yeter pelikan (yada onun gibiler) içimizden vurun kahpeye gibi..yok yok ben gerçekten umutsuzluga kapildim saunda dünyanins tarlarini getirselerde biz bu kafayla hiçbiryere gidemeyiz..[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Yükleniyor...
                                X