[img]smileys/smiley4.gif[/img]... hayirlisi bakalim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ricardinho olsa dehset olurdu ya. Ama nerde?
Gerçekten trabzona gelmis en büyük futbolculardan biri olurdu. Valla ben bu dönemden sonra Okocha, Ricardinho ikilisini iki yildiz olarak kabul ederim. Tabi hoca da Cuper olacak[img]smileys/smiley2.gif[/img]Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
afedersin ama "yuh" diyorum baska da bir sey diyemiyorum...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi
İlk olarak macka61 tarafından gönderildiyönetim istifa baska söze gerek yok
abi naptin yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Bugün 1 Nisan mi ??2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Yönetim istifa mi????[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yine basliyoruz galiba.
-Yönetim istifa, Hoca istifaEdited by: eOMERSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Moyunçur tarafından gönderildiBugün 1 Nisan olsa burada thery henry'i konusuyor olmazmiydik
yukardaki mesajda arkadasin birisi yönetim istifa dedigi için bugün 1 nisan mi diye sormustum.!2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum