Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7yabanci olmus ama olsun iyi kadro[img]smileys/smiley9.gif[/img]
    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• orta saha çoook kötü bence orta sahada mücadele edecek oyuncu birakmamaissin

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi

ÇOK iyi bir önlibero yönetim tildiz diodu galatasarayin parasi yok veronun pesindeler.biz alsak çok iyi olurdu.

dudek

ufukhan ö.turaci stepanov wome

VERON[img]smileys/smiley32.gif[/img] szymek

yattara gökdeniz

feindouno tekke

uffff.....bu kadro olacakki ne uefa ne lig kalir

yabanci sayisi fazla olmus wome'nin yerine sivasli hayrettin olabilir
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Klasnic.
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bir gazetede Devran dün Trabzon'a gelmis diyordu [img]smileys/smiley18.gif[/img]
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi
              İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
              İlk olarak chovy tarafından gönderildi

İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
              turkiye liginde omer rizadan daha
              suratli ve daha iyi capraz kosu yapan bir forvet var mi?acimasizca
              eristiriyoruz yine adami.bence omer riza kalmali.
              Sürat
              ve capraz kosularin, son vuruslarda ve topu kontrol etmede oldukca
              becerisiz olan bi futbolcuda ne ise yaradigini bi anlatirmisin ??

Bence Gökhan Ünal kesinlikle alinmali ve ömer riza gönderilmeli...

ya arkadasim omer riza topsam kac dakika oynadiki trabzonda adam
              zaten bi manisa macinda doksan dakikaya yakin oynadi o mactada tek
              basina maci cevirdi denizli macinda fatihin omer rizaya attigi bitane
              pasa sahit oldun mu ne gokdeniz ne fatih omere pas vermiyo dogal olarak
              adamda soguyo ve kopuyo oyundan haksiz yere adami elestirmeyelim

"Haksiz yada hakli elestiri " ben sadece görüsümü
              söyledim...görüsümü begenmeyebilirsin ama galiba benim kafamda
              canlandirdigim trabzonsporlan seninkinin arasinda biraz fark var
              Sampiyonluga oynayan degil Sampiyon olan bi kadroya ömer rizayi
              koyarmiydin...yada senin kafanda canlandirdigin takim nasil bi takim,?
              önce onu bi söyle..

-arkadasim senin kafandaki yada benim kafamdaki trabzon diye bisey
              yok ortak noktamiz bu takimin sampiyonluga oynayacak bi kadro kurmasi
              herzaman sunu israrla soyluyorum bu takimda fatih oldugu surece yaninda
              oynayan hiç bi adam on plana cikamaz

-acaba
              bu takima fatih tekke ayarinda yada ondan daha iyi bir golcü
              alsak,fatih tekkenin performansi katlanmazmi ? nede olsa bu takimda
              benden iyisi yok deyip,BJK macinda oldugu gibi (maci ciplak gözle
              izleyenlerin söylemlerine dayanarak ) sahada laubalice istedigini yapan
              bir fatih tekke ve o macin ardindan BEN ARTIK AVRUPAYA GITMEK ISTIYORUM
              (bu takimda benden iyisi yok,beni asmiyo,sampiyonluk falan
              yasayacagimizda yok) gibi bir aciklama yaparmiydi
              zannediyorsun...Benden iyisi yok deyip kendini trabzonsporun üzerinde
              görürmüydü saniyorsun ?? Takimda Fatih oldugu sürece degil biz Fatihin
              ayarinda hatta ondan daha iyi bir golcu almadan tabiki fatihin yaninda
              kimse önplana cikamaz buda demektirki biz fatihi muhtaciz,fatihin olasi
              bir kötü günündede gol atacak adamimiz yok demektir..buda ona gurur
              verir ve bu böyle 4 sene devam ettimi beni buralar asmiyo ben gitmek
              istiyorum fikirleri dogar....

</span></span>

tekrar soyluyorum bu takimin omer rizaya ihtiyaci var cunku zaten
              takim cogu macta one gectikten sonra kontra atak futbolunu oynuyo ve bu
              tarzda oynayan bi takim için omer riza bulunmaz bi nimettir

- Takim öne gectikten sora kontra adak futbolu oynatan teknik direktörler yok artik

</span>
              <>ama sana da hakveriyorum cunku omer riza gereken sansi bulamadi ve
              elestiri normal ama mehmet yilmaza tanidigimiz sabrin yarisini
              gostermeliyiz bu adamabu takimda ben inaniyorum yeni sezonda cok
              daha basarili olacak omer riza

-Mehmet yilmaza gösterdigimiz sabirin yarisi 2-3 sene gibi bisey oluyo sence okadar zamanimiz varmi ?? Bence yok

Forvet dedigin getireceksin takima koydugun andan itibaren golleri siralayacak...

</span>

NOT: fikirlerine saygi duyuyorum seni görüsündür,sadece dogru bildigimi savunmak istiyorum...

</>
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Daha erken bile olsabu senede çok önemli futbolcular alamiyacaga benziyoruz.Önemli ülkelerintakimlarindan futbolcu almak zor oluyorsaAcaba geçen sezonun avrupada flas takimlari olan stau ve rapid bükres,cska sofya ve zenit gibi takimlarin iyi futbolcularini alamazmiyiz.Bu kadar basarili olan takimlarin muhakkak iyi futbolculari vardir.

Yorum

• wome bremene gitmis az önce alman sayfalarinda yaziyodu
                  BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi
                    wome bremene gitmis az önce alman sayfalarinda yaziyodu

dedimya bizim alacagimiz futbolculan kimsenin ilgilenmemesi
                    gerekiyor,nezaman baska bir talihlisi ciksa ( kim olursa olsun,hatta
                    siradan takimlar bile ) biz o futbolcuyu almayi beceremiyoruz.. hatta
                    taraftar olarakta öyle bir duruma geldikki eger istedigimiz bir
                    futbolcunun baska bir talihlisi varsa icimizden o is yatti
                    diyebiliyoruz,bu ne becerisizliktir ??

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• aslinda fenerbahceden önder turaci alinabilir.

forvet olarak birçok arkadasin söyledigi ivan klasniç iyi olur.

Yorum

• Ivan klasnic cok iyi olur ama onu biraz zor aliriz,ya her konuda cok umutsuzum ama napalim artik...

Yorum

• Arkadaslar erkenden hayal gemisine bindik ve gemi erkenden su almaya basladi. Insallah ben yaniliyorumdur ama görünen köy kilavuz istemez. Önce Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'le birlikte arastirma, sorusturma yaptiklarini transfer çalismalarini büyük bir gizlilik içinde yürüttüklerini söylediler. Ayni günlerde Hoca'nin gitme ihtimali göz önüne alinarak bu çalismalari yönetim kurulundan birilerinin yürüttügü söylendi. Simdi ise yönetim sadece hoca meselesine kilitlenmis durumda ya da öyle görünüyor. Bu arada basina yansiyan, bir kismini yöneticilerin de teyit ettigi isimler birer birer gidiyor. Hatta iki yildir listemizde olanlar, bonservisi elinde olanlar bile gidiyor. Futbolcu almak bir tarafa kaptan gitmek istedigini söylüyor. Simdi eldeki verilerden hareketle iyimser olmak mümkün mü? Bu arada iki yildiz mi demistiniz? Neden içimde bu filmi daha önce seyretmisim gibi bir his var acaba?

Yorum

• forvet

Frei(Rennes),feindouno(st.etienne),Verpakovskis(di nomo kiev),Keita(Lille),Utaka(Rennes-Nijerya),Umut,Kanu(West bromwich albion)

ortasaha

fode Mansare(Toulouse-sol kanat),Nakamura(celtic-japonya),Rui Costa,caner(v.manisa).timuçin(k.erciyes),ilyas(diy arbakir),b ilal(malatya),Recoba

Defans

Emre(giresunspor),Mihajlovic(inter),Wome

Kaleci

Isaksson(Rennes),Dudek

T.direktör

LE GUEN,Santini,Ersun Yanal,Souness

Yorum

• ey allahim nedir bu cektigimiz ..millet haril haril transfer yapiyor buzum daha hocamiz yok ..

bu nasil istir anlamadimm..

takimin en iyi oyuncusu lideri ben gidecem diyo .. sezon ortasinda yol verilennler gelsem olurmu diyo ..

birakip kacan hocalar yarim kalan islerim var diyolar ..

hayirlisi diyelim ne diyelim ..
                              karaiplerde bir trazonsporlu..
                              bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi

İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
                                turkiye liginde omer rizadan daha suratli ve daha iyi capraz kosu yapan bir forvet var mi?acimasizca eristiriyoruz yine adami.bence omer riza kalmali.
                                Sürat ve capraz kosularin, son vuruslarda ve topu kontrol etmede oldukca becerisiz olan bi futbolcuda ne ise yaradigini bi anlatirmisin ??

Bence Gökhan Ünal kesinlikle alinmali ve ömer riza gönderilmeli...

ya arkadasim omer riza topsam kac dakika oynadiki trabzonda adam zaten bi manisa macinda doksan dakikaya yakin oynadi o mactada tek basina maci cevirdi denizli macinda fatihin omer rizaya attigi bitane pasa sahit oldun mu ne gokdeniz ne fatih omere pas vermiyo dogal olarak adamda soguyo ve kopuyo oyundan haksiz yere adami elestirmeyelim

"Haksiz yada hakli elestiri " ben sadece görüsümü söyledim...görüsümü begenmeyebilirsin ama galiba benim kafamda canlandirdigim trabzonsporlan seninkinin arasinda biraz fark var Sampiyonluga oynayan degil Sampiyon olan bi kadroya ömer rizayi koyarmiydin...yada senin kafanda canlandirdigin takim nasil bi takim,? önce onu bi söyle..

-arkadasim senin kafandaki yada benim kafamdaki trabzon diye bisey yok ortak noktamiz bu takimin sampiyonluga oynayacak bi kadro kurmasi herzaman sunu israrla soyluyorum bu takimda fatih oldugu surece yaninda oynayan hiç bi adam on plana cikamaz

-acaba bu takima fatih tekke ayarinda yada ondan daha iyi bir golcü alsak,fatih tekkenin performansi katlanmazmi ? nede olsa bu takimda benden iyisi yok deyip,BJK macinda oldugu gibi (maci ciplak gözle izleyenlerin söylemlerine dayanarak ) sahada laubalice istedigini yapan bir fatih tekke ve o macin ardindan BEN ARTIK AVRUPAYA GITMEK ISTIYORUM (bu takimda benden iyisi yok,beni asmiyo,sampiyonluk falan yasayacagimizda yok) gibi bir aciklama yaparmiydi zannediyorsun...Benden iyisi yok deyip kendini trabzonsporun üzerinde görürmüydü saniyorsun ?? Takimda Fatih oldugu sürece degil biz Fatihin ayarinda hatta ondan daha iyi bir golcu almadan tabiki fatihin yaninda kimse önplana cikamaz buda demektirki biz fatihi muhtaciz,fatihin olasi bir kötü günündede gol atacak adamimiz yok demektir..buda ona gurur verir ve bu böyle 4 sene devam ettimi beni buralar asmiyo ben gitmek istiyorum fikirleri dogar....

tekrar soyluyorum bu takimin omer rizaya ihtiyaci var cunku zaten takim cogu macta one gectikten sonra kontra atak futbolunu oynuyo ve bu tarzda oynayan bi takim için omer riza bulunmaz bi nimettir

- Takim öne gectikten sora kontra adak futbolu oynatan teknik direktörler yok artik

&lt;&gt;ama sana da hakveriyorum cunku omer riza gereken sansi bulamadi ve elestiri normal ama mehmet yilmaza tanidigimiz sabrin yarisini gostermeliyiz bu adamabu takimda ben inaniyorum yeni sezonda cok daha basarili olacak omer riza

-Mehmet yilmaza gösterdigimiz sabirin yarisi 2-3 sene gibi bisey oluyo sence okadar zamanimiz varmi ?? Bence yok
                                Forvet dedigin getireceksin takima koydugun andan itibaren golleri siralayacak...

NOT: fikirlerine saygi duyuyorum seni görüsündür,sadece dogru bildigimi savunmak istiyorum...
                                </>

arkadasim iyi yazmissinda biz fatihin nesine muhtaciz fatihin yaninda kimse on plana cikamaz derken fatihin gokdenizden baska kimseye pas atmadigini denizli macinda 3 tane musait pozisyonda omer rizaya pas vermedigini soyluyorum yani fatih bencil davraniyo üstelik biz fatihe muhtac falan da degiliz fatihsiz ciktigimiz maclardada ciktik aslanlar gibi mucadele ettik fatih eger puan kaybettigimiz gencler macinda ve konya macinda kendi vurmak yerine bosta olan arkadasina verseydi bu iside son maca birakmazdik

Yorum

Yükleniyor...
                                X