Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marek önerisi
    Trabzonspor?un Polonyali yildizi Szymkowiak?in yöneticilere, eski takimi Wisla Krakow?da top kosturan orta saha oyuncusu Marek Zienczuk?u önerdigi iddia edildi. 28 yasindaki tecrübeli oyuncunun geçen sezon takiminin 38 maçinda forma giydigi ve 14 gol atarken, 15 de asist yaptigi ögrenildi. Yönetim bu oyuncu üzerinde dururken, en ciddi handikabin oyuncunun yasi oldugu ileri sürüldü.

bu haber ne kadar dogrudur bilemem ama bu yönetimin zihniyeti de buysa yaziklar olsun.. hala genç yildiz sevdasindan vazgeçemediler mi,canli örnekleri görmüyorlar mi? JUn, Jeff genç yetenek(!)ti de ne oldu?

PS adi geçen oyuncuyu tanimam etmem..elestirim zihniyete yönelik..

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi

size olacak olanlari söyliyeyim

1. ) Bu topic Transfer sezonu bitene kadar 600 sayfayi bulacak

2.) 600 sayfa sora adam akilli 1 transferden fazla transfer yapmis olmayacagiz (yine ayni hikaye)

3.) 3 transferin 2 si nin ilk maca yetismesi zor gibi görünüyorum iki klüp arasinda son pürüzler giderilmeye calisiliyor, X klüp bonservis bedelinde indirime gitmeye sicak bakmamasi ve 2.100.000 euro da diretmesi 2.000.000 eurodan fazla vermek istemeyen trabzonsporlu yöneticilerin elini kolunu bagliyor,transferin yarin netlik kazanmasi bekleniyor ( yarin = 2 hafta sora )

4.) bizim yine transfer sezonu bitene kadar bizim meshur yöneticilerimiz ömrümüzden en az birkac ay calarlar ve biz bu topicte kanser,verem,fidik gibi bütün hastaliklari yasariz....

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ama kardes unutma bizim her 100 sayfaya bir transfer yapiyorlar. 600 sayfa 6 transfer eder.

Eger gene gelecege yatirim yapacaksak bosuna yapmayalim. Ben artik yarinki sampiyonluklardan biktim. Ben bugün sampiyon olmak istiyorum. 45 yasindaki adamlar da gelse bu takim artik sampiyon olsun.

Zurawskiyi son transferini yapiyor diye 2 milyon euro veremedik. Ne oldu? 20 yasindaki Jun4.5 milyon euro kazik atti klube...
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Marek önerisi
        Trabzonspor?un Polonyali yildizi Szymkowiak?in yöneticilere, eski takimi Wisla Krakow?da top kosturan orta saha oyuncusu Marek Zienczuk?u önerdigi iddia edildi. 28 yasindaki tecrübeli oyuncunun geçen sezon takiminin 38 maçinda forma giydigi ve 14 gol atarken, 15 de asist yaptigi ögrenildi. Yönetim bu oyuncu üzerinde dururken, en ciddi handikabin oyuncunun yasi oldugu ileri sürüldü.

bu haber ne kadar dogrudur bilemem ama bu yönetimin zihniyeti de buysa yaziklar olsun.. hala genç yildiz sevdasindan vazgeçemediler mi,canli örnekleri görmüyorlar mi? JUn, Jeff genç yetenek(!)ti de ne oldu?

asil yasliysa alsinlar, bu takima artik tecrübeli ve yetenekli futbolcular lazim..yeterince gençlerimiz var..
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• yas çok önemli degil bence önümüzde hagi,pier örnekleri duruyo.yasli,tecrübeli olsun tek basina maç alsin yeter kii!

Yorum

• benim kendi listem

1-juninho

2-bilal kisa

3-tolga seyhan

4-musa büyük

5-hasan sas

6-mehmet topuz

ve son olarak ben geleyim defansin soluna ilaç olurum vallahi yaa[img]smileys/smiley4.gif[/img]
            sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• ula yasinda genç 5 yillik bi mukavele yapariz olur biter....[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• evet abi biriniz babasinin hayrina baskana söyleyin 2 sene sonrada 20milyon euroya satarsiniz fenere bende orada bilerek oynamam sonra bi daha gelirim trabzona

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
                  İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Marek önerisi

asil yasliysa alsinlar, bu takima artik tecrübeli ve yetenekli futbolcular lazim..yeterince gençlerimiz var..
                  Al bendende o kadar genç genç nereye kadar artik sampiyon olacak büyük maç stresini kaldiracak tecrübeli futbolcular lazim bize....
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak telha23 tarafından gönderildi

benim kendi listem

1-juninho

2-bilal kisa

3-tolga seyhan

4-musa büyük

5-hasan sas

6-mehmet topuz

ve son olarak ben geleyim defansin soluna ilaç olurum vallahi yaa[img]smileys/smiley4.gif[/img]

iyi bir liste ama hasan sas gsden ayrilmayacakmis

hele juninho yu alsak yabanci olarak müthis olur

Yorum

• [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img] anlasilan seneyede ayni senaryoyu izleyecegiz

Yorum

• trabzonsporda görmek istedigim 6 yabanci(keske olsa[img]smileys/smiley5.gif[/img])

1.rui costa

2.dudek

3.maciej zurawski

4.miroslaw szymkowiak

5.milan stephanow

6.ibrahima yattara
                        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• kardesim sizi anlamiyorum jeff. çok kaliteli bi kaleci dudek falan bos jeff.den daha ii kaleci su anda avrupada bile çok az sayida sadece bi kaç eksik yönü var adamin bunlari kapatacak bi kaleci antronü yok ülkemizde siz bunu artik görün sizin o dudek dediginiz sahisla ayni sartlarda çalissinlar ayni isim çalistirsin bakin hangisi daha ii

Yorum

• karadeniz deki kanser vakalarinin artmasinin en büyük nedeni trabzonspordur bence bu yönetim de digerlerinden farkli degil bosuna heveslenmeyin 6 aydir pesinde kosturup (umut) alamadilar hala bunlar mi rui costa yi alacak gülerim ancak is bitirici adam yok bu yönetimde
                            Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• Gönderilecek yabancilar: lee young, djokaj

Gönderilecek yerliler: ferhat, tayfun, feridun, adem

Alinmasi gereken yerlililer: hayrettin(sivas), bilal(malatya), umut(ankaragücü), özden(kaleci)(konya)

Ve 2 yabanci... biri santrafora, öbürü ortasahada önlibero hüseyinin yerine çok kaliteli mesela aurelio
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi

Gönderilecek yabancilar: lee young, djokaj

Gönderilecek yerliler: ferhat, tayfun, feridun, adem

Alinmasi gereken yerlililer: hayrettin(sivas), bilal(malatya), umut(ankaragücü), özden(kaleci)(konya)

Ve 2 yabanci... biri santrafora, öbürü ortasahada önlibero hüseyinin yerine çok kaliteli mesela aurelio
                                Arkadasim çogu fikrine katilmiyorum..
                                basta LEE YOUNG' un gitmesine çok karsiyim.Son haftalarda Trabzon maçlarini izlemiyorsun heralde,Lee hep takimin en iyi 5'i arasinda var.Gidecek yerlilerden ise Tayfun ve Adem gitmeli haklisin ancak FERHAT VE özellikle FERIDUN degerlendirilmesi gerekilen futbolcular.Aurelio'da haklisin.Ancak madem öyle Hüseyin'i neden gidecekler listesine yazmadin??Sana en çok katildigim konu HÜSEYIN ÇIMSIR'in defolup gitmesi [img]smileys/smiley7.gif[/img] Arkadaslar lütfen mesajlarimizi yazdiktan sonra bir kez daha okuyalim..
                                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

Çalışıyor...
                                X