İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kutoz
FATiH AKYEL TRABZON iÇiN ?DAHA iYiSiNi BULAMAZSIN? DEYiNCE Trabzon?a gelmek istedigini belirterek Fatih Akyel?e Trabzonspor?u ve Trabzon?u soran Hasan Sas?a Fatih, ?Durma gel? dedi...
Fatih Akyel?in Trabzon kefiliyeti üzerine G.Sarayli Hasan Sas?in, Trabzonspor?a gelme konusunda kararini netlestirdigi iddia edildi
FATIH AKYEL?E SORDU
Trabzonspor?a gelmek isteyen ancak Trabzon?da yasanan asayis olaylarindan çekindigi ögrenilen Hasan Sas, Fatih Akyel?i arayarak Trabzon?la ilgili bilgileri aldi ve Trabzonspor?a gelme konusunda kafasindaki tereddütleri asti. Hasan Sas?in, Fatih Akyel?e, ?Gelmeyi düsünüyorum ama tereddütlerim var? dedigi Fatih?in de, ?Hiç tereddüt etme, daha iyisini bulamazsin? dedigi ögrenildi.
BURADA HER SEY SÜPER
Hasan Sas?in Fatih Akyel?e, ?Trabzon nasil? Para sorunu çekiyor musunuz? Asayis olaylari ne durumda?? dedigi, Fatih Akyel?in de, ?Burasi mükemmel. Hiçbir sikinti çekmiyorum. Istanbul?da sana bir sey oldugunda yaninda kimseyi bulamazsin. Ama Trabzon?da herkes birbirine yardim ediyor? cevabini verdigi, Hasan?in Fatih?e, ?Trabzon?a gelme kararimi netlestirdin? dedigi ögrenildi.
AYRILACAGINI AÇIKLAMISTI
Bu sezon Galatasaray tribünlerinden en çok tepkiyi alan ve tribünlerle bir türlü barisamayan Sari-Kirmizili futbolcu Hasan Sas, daha önce medyaya yaptigi açiklamada ?Sezon sonu Galatasaray?dan ayrilmayi düsünüyorum? demisti. Trabzonspor, Hasan?in yanisira G.Saray?dan Necati Ates?i de renklerine katmak istiyor. (Kyn: TIKLA)Edited by: kutoz
Yorum
-
... Çok uzun süre oldu Trabzon'a gelmeyeli. Uçagimiz alçalmaya basladi. Avni Aker, sehrin göbeginde sanki bir yildiz gibi. Ama parlatilmaya ihtiyaci var. Aslinda cila Anadolu'da. Istanbul disinda top kosturan yüzlerce kaliteli futbolcunun gitmeyi düsündügü tek yer Istanbul mu olmali? Yükselen ve parlayan yildiziyla Trabzonspor'un ideallerden biri olmasi zor mu? Uzun lafin kisasi Trabzonspor'a hamsiyi zorla yiyen degil, kuymaga baliklama dalan, akittigi terle sönmeye yüz tutmus Anadolu Yildizi'ni parlatacak futbolcular gerek. bir de iyi bir boyaci. Gerisini biz anlatiriz zaten...
( "Trabzon'dan Maç Anlatmak", Levent ÖZÇELIK,Firtina, Ihtilal, Efsane) Edited by: TSunami:::TS:::
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
FATiH AKYEL TRABZON iÇiN ?DAHA iYiSiNi BULAMAZSIN? DEYiNCE Trabzon?a gelmek istedigini belirterek Fatih Akyel?e Trabzonspor?u ve Trabzon?u soran Hasan Sas?a Fatih, ?Durma gel? dedi...
Fatih Akyel?in Trabzon kefiliyeti üzerine G.Sarayli Hasan Sas?in, Trabzonspor?a gelme konusunda kararini netlestirdigi iddia edildi
FATIH AKYEL?E SORDU
Trabzonspor?a gelmek isteyen ancak Trabzon?da yasanan asayis olaylarindan çekindigi ögrenilen Hasan Sas, Fatih Akyel?i arayarak Trabzon?la ilgili bilgileri aldi ve Trabzonspor?a gelme konusunda kafasindaki tereddütleri asti. Hasan Sas?in, Fatih Akyel?e, ?Gelmeyi düsünüyorum ama tereddütlerim var? dedigi Fatih?in de, ?Hiç tereddüt etme, daha iyisini bulamazsin? dedigi ögrenildi.
BURADA HER SEY SÜPER
Hasan Sas?in Fatih Akyel?e, ?Trabzon nasil? Para sorunu çekiyor musunuz? Asayis olaylari ne durumda?? dedigi, Fatih Akyel?in de, ?Burasi mükemmel. Hiçbir sikinti çekmiyorum. Istanbul?da sana bir sey oldugunda yaninda kimseyi bulamazsin. Ama Trabzon?da herkes birbirine yardim ediyor? cevabini verdigi, Hasan?in Fatih?e, ?Trabzon?a gelme kararimi netlestirdin? dedigi ögrenildi.
AYRILACAGINI AÇIKLAMISTI
Bu sezon Galatasaray tribünlerinden en çok tepkiyi alan ve tribünlerle bir türlü barisamayan Sari-Kirmizili futbolcu Hasan Sas, daha önce medyaya yaptigi açiklamada ?Sezon sonu Galatasaray?dan ayrilmayi düsünüyorum? demisti. Trabzonspor, Hasan?in yanisira G.Saray?dan Necati Ates?i de renklerine katmak istiyor. (Kyn: TIKLA)
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Banada biraz döseme gibi geldi...[img]smileys/smiley36.gif[/img] hemida eysinden</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
Bu haber de Vatan'dan:
<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 width=470><T><T>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#e6e6e6>Trabzon flörtü</TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR></T></T></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470><T><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0><T><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top width=470>G.Saray'la sözlesmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcu, kendisine sunulacak teklifin istedigi gibi çikmamasi durumunda bordo-mavili takima gitmeyi düsünüyor
29.03.2006
Bu sezon bekledigi istikrari ve basariyi yakalayamayan, ancak yeni baskan Nuri Albayrak ve yönetim kuruluyla gelecek sezon için çalismalara baslayan Trabzonspor'un gündeminde G.Saray ve Milli Takim'in yildiz futbolcusu Hasan Sas var. Yeni sezon için birçok ünlü futbolcuyu listeye alan ve gerek dogrudan görüsmeler yapan, gerekse bilgi toplama asamasinda bulunan bordo-mavili yönetimin Hasan'i gündeme aldigi, yildiz oyuncunun da Trabzon'u düsündügü ögrenildi
Hasan'in sorulari
Kisa bir süre önce, eski G.Sarayli, yeni Trabzonsporlu Fatih Akyel'i arayan Hasan, bordo-mavili takimla ilgili sorular sordu. Eski takim arkadasi Fatih'e "Orada paralarinizi zamaninda alabiliyor musunuz? Basinda da çikan mafya ve silahli saldiri olaylari size yansidi mi? Sen Trabzon'da huzurlu musun? Ben oraya gelirsem sikiinti yasar miyim?" diye soran Hasan Sas su yaniti aldi: "Sen hiç merak etme. Trabzon kentinde baslangiçta bana karsi çikanlar da vardi. Ama basarili olunca sahiplendiler ve bagirlarina bastilar
Fatih'ten güvence
Burada mutlu olursun. Trabzon halki hirsli futbolculari çok seviyor. Sen tribünleri ayaga kaldirirsin. Ayrica burasi Istanbul gibi degil. Aleyhine bir durum oldugunda herkes sahip çikiyor. Paralarimizi zamaninda aliyoruz. Stat yenileniyor. Hedefleri daha da büyümek. Mafya konulari da basina yansidigi gibi degil. Huzur konusunda hiçbir sikinti yok. Trabzon'a gel." G.Saray'la sözlesmesi sezon sonu bitecek olan Hasan'in sari-kirmzili yönetimin kendisine sunacagi teklifi bekleyecegi ve Trabzonspor kararini da bu teklife göre verecegi belirtildi. </TD></TR></T></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></T></TABLE>"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
-
toshiba
Madem Akyel geldi, Hasan'da gelebilir ancak onemlisi bizim yonetim sezon sonunda hoca degistireceginden; su Gerets denilen adami koparamazmiyiz o takimdan. Ben bu kadar bsari beklemiyordum adamdan Turkiye'ye geldiginde, bize getirsek bu adami guzel olur, atakta oynatiyor...
Yorum
-
İlk olarak toshiba tarafından gönderildi
Madem Akyel geldi, Hasan'da gelebilir ancak onemlisi bizim yonetim sezon sonunda hoca degistireceginden; su Gerets denilen adami koparamazmiyiz o takimdan. Ben bu kadar bsari beklemiyordum adamdan Turkiye'ye geldiginde, bize getirsek bu adami guzel olur, atakta oynatiyor...
vahid olmazsa eric gerets olsun çok begeniyorum o adami..(tek sevmedigim tarafi gaysenin t.direktörü olusu)"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Ates olmayan yerden duman çikmaz diyecegim ama bizim malum basin taifemiz denizin içnden bile duman yükseltecek kabiliyete sahip oldugu için Hasan Sas haberlerine kuskuyla bakiyorum.Olsa olsa Sas'in fiyatini yükseltmek için kullanilan bir taktik gibi geliyor bana.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Çok siki GS'li birisinden dün duyduguma göre Hasan Sas Trabzonspor'a imzayi atmis bile.
2. bombanin da Nihat Kahveci oldugunu söyledi ama kesin bise yokmus..
Güvenilirligi konusunda bise diyemem ama siki GS'li ve genis çevreli birisi oldugunu söyleyebilirim..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Hikaye,bu yönetiminde bes kurusu yok.Adasim olamasina ragmenkendisinden nefret ettigim bir zat aklima geldi, Özkan Sümer yildiz arayan göge baksin demis, bize tarihimizin en kötü dönemini yasatmisti. Bir düsünüyorumda kentimizden çikan en taninmis ve zengin aile Ulusoylar sirketler gurubu neden bu takima sahip çikmazlar anlamak mümkün degil hani Haluk Ulusoy soysuzu galatasarayli ama babasi saffet ulusoy Trabzonsporlu diye biliyorum..PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
Çok siki GS'li birisinden dün duyduguma göre Hasan Sas Trabzonspor'a imzayi atmis bile.
2. bombanin da Nihat Kahveci oldugunu söyledi ama kesin bise yokmus..
Güvenilirligi konusunda bise diyemem ama siki GS'li ve genis çevreli birisi oldugunu söyleyebilirim..
wallaben bunlara biraz olsun bile inanmiyorum zorrr bu transferler
Yorum
Yorum