Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Wednesday, 6 June 2012

Bamba Off To Turkey

Fans favourite Sol Bamba has left Leicester City and signed for Turkish Süper Lig outfit Trabzonspor.

It is understood that the deal agreed to take Bamba to the
    Karadeniz Kaplanlari is around
    €1 million, which equates to approximately £800,000, on a four year deal.

The fee is a tidy profit for City, who bought the Ivorian for £250,000 in 2010. Many fans would however be questioning why City didn't demand more for a player who was linked to Premier League outfits Aston Villa, Everton and Fulham for £3 million just a last summer.

Bamba will be given the opportunity to ply his trade in Europe with Trabzonspor, something he was unlikely to do with Leicester City. The club have made it into the third qualifying round of the Europa League due to their final league position last season.

The departure of Bamba may force Pearson to open up his chequebook again in search of another centre half. With Bamba, Tunchev and Mills all possibly on their way out of the King Power Stadium, City will be short at the back.

There have been various names mooted to be on Pearson's wishlist including Hull City defender James Chester and free agent Fitz Hall.
    Birde kimsenin dikkatini çekmeyen kısım var. Geçen yaz Aston Villa, Everton ve Fulham ile adı geçmiş. Geçen fiyat ise 3 milyon sterlinmiş.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak 8-10 milyon Euro'ya gitmeli bence daha komple bir forvet almalıyız forvetteki oyuncumuz takım oyununa daha çok katkı sağlamalı.
      daha komple derken 50 gol mu atacak burakı satarsak değil buraktan daha iyisini burak ayarında birini bile getiremeyiz trabzona bunuda buraya yazıyorum
      ( ゚д゚)

Yorum

• Girayın bu takımda her zaman yeri vardır. bırakında 3-5 maç hata yapmak toleransı olsun.
        Giray gibi renklerini seven yürekten oynayan oyuncuları her zaman tutmuşumdur.
        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Benim çekti de biraz sacma geldi sanırım sadece o konuda geçmiş haberlerden ibaret.. Ancak sakatlık falan yaşaması lazım ki fiyatı bu kadar düşsün.. Üstelik Türk kulüplerinin abartılı rakamlar verdiğini bildikleri halde bırakın rakamın yükselmesini, 1 mio euroya düşmüş olmaları değişik bir durum..
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bamba iyi Transfer Danyde iyi ama bence Dany degilde Bambanin yanina sol ayakli pas yapan Pogatetzi almaliyiz.
            Nürnberg istiyor Adami bizde alabiliriz.
            dany vasat bambayı pekbilmiyorum ama pogatetz bence aradığımız bir stoper öncelikle sezgileri kuvvetli...
            poetricus

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              daha komple derken 50 gol mu atacak burakı satarsak değil buraktan daha iyisini burak ayarında birini bile getiremeyiz trabzona bunuda buraya yazıyorum
              valla kardeşim biri bana bu forumdaki arkadaşları anlama klavuzu göndersin lütfen! burak kötü, giray kötü,colman rezil,serkan yetersiz, şenol güneş de hoca değil vs...
              la bu adamlarla biz geçen sene şampiyon olduk, bu sene de şampiyonlar liginde hiç de kötü top oynamadık! neyiz biz premier leuague de oynuyoruz da benim mi haberim yok!
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• bamba dan iyi olduğunu düşünüyorum..
                poetricus

Yorum

• Giray kim ya adam mı (!) Ajdar > Giray (!)
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• stoper adayım budur sol ayaklı sol bekte de oynayabiliyor boyu da uzun tekniği de iyidir. http://www.transfermarkt.com.tr/tr/s...ler_35934.html
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.transfermarkt.de/de/winst...ler_37526.html

bamba dan iyi olduğunu düşünüyorum..
                      bence bambayı görüp izlememiz lazım. ya sonucta zenci ne kadar kötü olabilir ki gerçi aklıma hemen jabi geliyo ama onu unutun
                      ( ゚д゚)

Yorum

• büttnerle ilgili herhangi bir girişimimiz yokmuş ,bremen,shaktar ve fulham ilgileniyormuş...
                        poetricus

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence bambayı görüp izlememiz lazım. ya sonucta zenci ne kadar kötü olabilir ki gerçi aklıma hemen jabi geliyo ama onu unutun
                          zayatte
                          poetricus

Yorum

• Buttner ile ilgili herhangi bir girişim yokmuş mu???

Peki..
                            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zayatte
                              gaddar maddar ama gideri var bence belediyede kilit oyuncu defansta bamba bunun üst modeli
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Bence Büttner elde, ama kimsenin haberi yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X