İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak 8-10 milyon Euro'ya gitmeli bence daha komple bir forvet almalıyız forvetteki oyuncumuz takım oyununa daha çok katkı sağlamalı.( ゚д゚)
Yorum
-
Benim çekti de biraz sacma geldi sanırım sadece o konuda geçmiş haberlerden ibaret.. Ancak sakatlık falan yaşaması lazım ki fiyatı bu kadar düşsün.. Üstelik Türk kulüplerinin abartılı rakamlar verdiğini bildikleri halde bırakın rakamın yükselmesini, 1 mio euroya düşmüş olmaları değişik bir durum..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBamba iyi Transfer Danyde iyi ama bence Dany degilde Bambanin yanina sol ayakli pas yapan Pogatetzi almaliyiz.
Nürnberg istiyor Adami bizde alabiliriz.poetricus
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha komple derken 50 gol mu atacak burakı satarsak değil buraktan daha iyisini burak ayarında birini bile getiremeyiz trabzona bunuda buraya yazıyorum
la bu adamlarla biz geçen sene şampiyon olduk, bu sene de şampiyonlar liginde hiç de kötü top oynamadık! neyiz biz premier leuague de oynuyoruz da benim mi haberim yok!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
bamba dan iyi olduğunu düşünüyorum..poetricus
Yorum
-
Giray kim ya adam mı (!) Ajdar > Giray (!)
Yorum
-
stoper adayım budur sol ayaklı sol bekte de oynayabiliyor boyu da uzun tekniği de iyidir. http://www.transfermarkt.com.tr/tr/s...ler_35934.htmlİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçi aklıma hemen jabi geliyo ama onu unutun
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bambayı görüp izlememiz lazım. ya sonucta zenci ne kadar kötü olabilir kigerçi aklıma hemen jabi geliyo ama onu unutun
poetricus
Yorum
-
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezayattebelediyede kilit oyuncu defansta bamba bunun üst modeli
( ゚д゚)
Yorum
Yorum