Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Wednesday, 6 June 2012

Bamba Off To Turkey

Fans favourite Sol Bamba has left Leicester City and signed for Turkish Süper Lig outfit Trabzonspor.

It is understood that the deal agreed to take Bamba to the
    Karadeniz Kaplanlari is around
    €1 million, which equates to approximately £800,000, on a four year deal.

The fee is a tidy profit for City, who bought the Ivorian for £250,000 in 2010. Many fans would however be questioning why City didn't demand more for a player who was linked to Premier League outfits Aston Villa, Everton and Fulham for £3 million just a last summer.

Bamba will be given the opportunity to ply his trade in Europe with Trabzonspor, something he was unlikely to do with Leicester City. The club have made it into the third qualifying round of the Europa League due to their final league position last season.

The departure of Bamba may force Pearson to open up his chequebook again in search of another centre half. With Bamba, Tunchev and Mills all possibly on their way out of the King Power Stadium, City will be short at the back.

There have been various names mooted to be on Pearson's wishlist including Hull City defender James Chester and free agent Fitz Hall.
    Çok iyi anladık sağol. )
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Alexander Büttner'i lucescu'nun takımı Shakhtar da istiyormuş
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Ne diyorsunuz şimdi Burak'ı satmalımıyız yoksa ne olursa olsun takımda tutulmalı mı?

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok iyi anladık sağol. )

ben sadece haber koyarım anlayıp anlamaman beni ilgilendirmez,çeviri yaparsın bişeyler anlaşılır o zaman
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• O zaman soruyu tersten soralım. Amrabat'ın kafasında gideceği kulüpte sadece 1 yıl oynamak varsa neden 4 yıllık sözleşmeye ikna oluyor? Kulübüne para kazandırmayı çok mu seviyor? Bir yandan yeni transferlerde Selçuk ve Egemen vakalarında olduğu gibi kısa dönemli sözleşmelerin kurbanı olmayalım diyorsunuz, diğer yandan Amrabat gelsin isterse de gitsin satarız diyorsunuz. Trabzonspor bir Gençlerbirliği, Kayseri veya Antep değil. Bize uzun vadede katkı sağlayacak isimler lazım. Oyuncu parlatıp satmayı bırakın başkaları yapsın...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne diyorsunuz şimdi Burak'ı satmalımıyız yoksa ne olursa olsun takımda tutulmalı mı?
              Burak 8-10 milyon Euro'ya gitmeli bence daha komple bir forvet almalıyız forvetteki oyuncumuz takım oyununa daha çok katkı sağlamalı.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Giray şu anda GB'de olsaydı 3 milyon euro + Sapara'ya karşılık almaya çalışıyorduk.

Cavcav ne kadar isterdi düşünün artık.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Giray'a haksızlık yapmayın . Semih'ten hiç bir eksiği yok , fazlası var bence . Yanına lider biri lazım , ayağı iyi olanından o kadar .

Yorum

• Özeti Bambanın TS'la anlastıgını soyluyor.. 1 milyon euroya el sıkışmışlar kuluple.. Kendisi de yıllık 800bin pound alacakmış.. 1 milyon garip geldi biraz ama gerçi adamlar da 250bin pounda transfer etmiş 2010da.. Bambanın tercihinin TS olması takımın Avrupa Liginde oynaması etkili oldu falan..
                    En son Erkin tarafından düzenlendi; 06.06.2012, 18:03.
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Tartışmaya gerek yok .

* İngilizce haberde Bamba ile yıllık 800.000 euro karşılığında , kulübü ile de 1.000.000 sterlin karşılığında anlaştığımız yazıyor . Geri kalan kısım önemsiz , geldiği fiyat ve taraftarların görüşlerine yer verilmiş . Ek olarak Bamba'nın yerine düşünülen isimlere .
                      En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 06.06.2012, 18:11.

Yorum

• Leicester city ile 1 milyon sterlinin pazarligini yapiyorsak vay halimize.

Transferde bu sezon kücük ekmekler pisirecegimizi düsünüyorum.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• .................................................. .........

Yorum

• forumda şenol güneş istifa diyenler var, muhammed cenk'ten daha iyi topçudur diyen futbol bilginleri var, sadri şener ve yönetim transfer yapamaz, yapmaz diyenler var, ligde giraydan daha iyi bilmem kaç tane stoper var diyenler var, burak defolsun gitsin diyenler var...
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Liverpool set eyes on Turkish Goal King Burak Yilmaz

2012-06-06 08:03:23

Liverpool are the latest club to be linked with prolific Trabzonspor striker Burak Yilmaz.

The Reds are in pursuit of a proven goalscorer this summer. Liverpool only scored 47 times in the Premier League last season, the lowest scoring team in the top eight. €41 million signing, Andy Caroll only scored four goals in the league campaign.

Yilmaz netted 35 times in 41 games this season and his modest €5 million release clause has attracted the attention of major clubs across Europe.

In an interview with TRT's 'Stadyum' program earlier this year, Yilmaz stated that he would consider a move to Spain or England if the right offer was made.

The 26 year old Turkish international has been in sensational form for Trabzonspor over the past two seasons. He guided the Black Sea giants to pole position in the league last year scoring 19 times, only to lose out on winning the championship to Fenerbahce on goal difference.

Yilmaz broke the clubs all time scoring record in the league this season, scoring 51% of Trabzonspor's 65 goals.

The Turkish Goal King possesses an impressive mix of pace, shoulder strength and off the ball ability.

Weighing 88kg and 188cm tall he uses his strength well in one on one situations, makes intelligent forward runs and is an uncanny ability of creating space. He holds the ball up well, takes an impressive free kick and has been carrying an otherwise poor attacking team on his back this season.

The Reds will face competition from, Juventus, Lazio, Fulham and Galatasaray. Yilmaz is expected to make a decision on his future later this week.

Yorum

• Bamba iyi Transfer Danyde iyi ama bence Dany degilde Bambanin yanina sol ayakli pas yapan Pogatetzi almaliyiz.
                                Nürnberg istiyor Adami bizde alabiliriz.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X