Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonhaber'e göre Burak ğs ye gidiyor.
    Sadri Şener'i bir daha aradım.. Burak Yılmaz'ın G.Saray'a veya Avrupa'dan bir takıma transfer olması imkansız gözüküyor..

İbrahim Seten demin yazdı
    FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @coolank

Abi TFF Fener'i nasıl kurtarırızı düşünmekten biz akıllarına bile gelmiyoruzdur.. TFF bizi yakamaz. UEFA'da zaten öyle bir durum yok. Bizim tek sıkıntımız toplu men olur olursa..

TFF'nin Fener'i sileceği yok. UEFA insaflı olur İnşallah..
      İşte benim korkum bu .... Biz Fenerin yerinde olsaydık bizi çoktan kırmızı beyaz

pembe vs vs bilumum renkli gruplara atmışlardı ...Bank Asya bile olmazdı

Benim tek korkum UEFA aradan bize de bir iş çıkarmasa

Bu Fenerliler sırf bize sıkıntı olsun diye her türlü dümen tezgah kurarlar

Normal şartlarda biz Ş.L ön eleme oynamalıyız hatta bence bu beklenti için de

iyi takım yapmaya ugraşıyorlar

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar alperın fenerbahçe şakşakcısı alı koca olan davranıslarını ogrnedıkten sonra onu bırkez daha sevdım onu sız bılmıyorsunuz belkı ama zaten sevdıgım bır oyuncuydu ve fenere gıtmemek ıcın yaptııg hareket benım kalbımı feth ettı kaldıkı senol hocanın alperı uzun suredır ıstedıgını bılıyorum.Duyum degıl arkadslar duyum cok farklı brsey teyıt ettıremedıgım hıcbır bılgıyı paylasmamaya calısıyorum teyıt ettıremeyıpte gelısmelerden yola cıkaran onsezıde bulundugum durumlar ve transferlerde oluyor ve cıkıyorda twıotterdakı arkadaslar benı bılır bugune kadar elımden geldıgınce yazdım yazmaya calısıtm aldıgım bılgılerı hepsıde cıktı cok sukur bırsure sonra sımdı bahsettıgnız transfer haberlerıne bır gelelım
        Alper delikanlı demek ki.. Bize böyle adamlar lazım

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uefa aradan bize bişey mi çıkaracak? Hani bizi ŞL'ye alan , suçsuz olduğumuza inan Uefa?

Kusura bakmayın gülmek istiyorum!
        Sadece iç karartırıyorsunuz her yazınızda kusura bakmayın..
        En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 31.05.2012, 23:37.
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

Arkadaşlar alperın fenerbahçe şakşakcısı alı koca olan davranıslarını ogrnedıkten sonra onu bırkez daha sevdım onu sız bılmıyorsunuz belkı ama zaten sevdıgım bır oyuncuydu ve fenere gıtmemek ıcın yaptııg hareket benım kalbımı feth ettı kaldıkı senol hocanın alperı uzun suredır ıstedıgını bılıyorum.Duyum degıl arkadslar duyum cok farklı brsey teyıt ettıremedıgım hıcbır bılgıyı paylasmamaya calısıyorum teyıt ettıremeyıpte gelısmelerden yola cıkaran onsezıde bulundugum durumlar ve transferlerde oluyor ve cıkıyorda twıotterdakı arkadaslar benı bılır bugune kadar elımden geldıgınce yazdım yazmaya calısıtm aldıgım bılgılerı hepsıde cıktı cok sukur bırsure sonra sımdı bahsettıgnız transfer haberlerıne bır gelelım
          Alper, Ali koca ne tür bir davranisda bulunduki?

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşte benim korkum bu .... Biz Fenerin yerinde olsaydık bizi çoktan kırmızı beyaz

pembe vs vs bilumum renkli gruplara atmışlardı ...Bank Asya bile olmazdı

Bu Fenerliler sırf bize sıkıntı olsun diye her türlü dümen tezgah kurarlar

Normal şartlarda biz Ş.L ön eleme oynamalıyız hatta bence bu beklenti için de

iyi takım yapmaya ugraşıyorlar
            Dediğim gibi UEFA'dan bireysel olarak ceza almayız. Suçlandığımız şey teşvik teşebbüsü ki bunun bir yaptırımı yok UEFA'da..

Tek korkumuz TFF'nin ülke futbolunu yakmaması..

Yorum

• İlk olarak aretias147 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              senol gunes bundan bişi olmaz dedi gönderdi yerine adrianı aldırdı
              ama adam belçika liginde 20 asist yapıp 40 küsür maça çıktı
              Ha öyle mi ? Bilmiyordum yani oyuncuyu biliyordum da ; neden nasıl gitti

unutmuştum ...

Ne diyelim ? Teknik adam tercihi

Eh o zaman bende başka bir şey yazayım

Ömer Toprakı 700.000 Euro ya almadık ; çünkü izleme komitesi begenmemiş

Yapacak bir şey yok

Yorum

• Burak GSye giderse ki ben Burak'in gitmeyecegini dusunuyorum...
                Bu yonetimin hem bu Dunyada hemde Oteki dunyada yatacak yeri olmaz!
                Gs nin altyapisimiyiz be.
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Trabzonspor yönetiminin de Burak’ın transferine parasal açıdan çekilen sıkıntı sebebiyle sıcak baktığı belirtiliyor.

Trabzonhaber

ççç ççç

Hadi sallıyorsun, haberin sonuna niye şu cümleyi koyuyorsun?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dediğim gibi UEFA'dan bireysel olarak ceza almayız. Suçlandığımız şey teşvik teşebbüsü ki bunun bir yaptırımı yok UEFA'da..

Tek korkumuz TFF'nin ülke futbolunu yakmaması..
                    Bende UEFA NIN Türkiyeye komple ceza verecegini hiç sanmıyorum

Yorum

• 1)Burak konusu gs ile olan durumun aslı yok arkadslar selcuun fatıh terıme burakı soyledıgını bılıyroum ama unal aysalın bu trnasferı etık oalrak uygun bulmadıgınıda bılıyourm kı haberı cıktı.Bakın net bılgı degıl ama aldıgım bılgılerdn yola cıkarak soyle bır kanıya vardım burak 1 sene daha bızımle ve o 1 sene ıcınde 5 ml maddesını kaldıracakmıs eger aksı olursa kı ıhtımal var hayırlısı olsun dıyebılırz elden bırsey gelmez.
                      https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

• Alperin Fenere gitmemesinin en temel sebebi ;

Sözleşmesine eger takım küme düşerse bedelsiz olarak giderim diye yazma istegi

Buna karşılık da Ali Yıldırımın ...................................

Yorum

1)Burak konusu gs ile olan durumun aslı yok arkadslar selcuun fatıh terıme burakı soyledıgını bılıyroum ama unal aysalın bu trnasferı etık oalrak uygun bulmadıgınıda bılıyourm kı haberı cıktı.Bakın net bılgı degıl ama aldıgım bılgılerdn yola cıkarak soyle bır kanıya vardım burak 1 sene daha bızımle ve o 1 sene ıcınde 5 ml maddesını kaldıracakmıs eger aksı olursa kı ıhtımal var hayırlısı olsun dıyebılırz elden bırsey gelmez.
                          İnşallah doğrudur
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alper, Ali koca ne tür bir davranisda bulunduki?
                            alper alı koca trrabzona yaptıkları haksızlıkların akrsılıgını verırır gıbı hakettıkelrı gıbı davrandı renktas soylemıyım ama o gunden sonra cok sevdım alperı ben ve bızzat ts yı cok ıstıyordu senol hocayı cok cok ıstıyordu dıleklerıne kavusuyor cok sukur tek korkusu halıl unalın para hırsı ve ts nefretıymıs bence boyle dusunmekte haklı alper halıl unal gıbı bır adamla anlasmak cok zordur gercekten.

Yorum

• Burak 1 sene daha bizde gibi birşey , Çıkan haberlerde TS-GS arasındaki fitili ateşlemek içindir rahat olun.
                              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnşallah doğrudur
                                ibrahım saten de benı dogrulamıs renktasım bakabılırsınsımdıye kdr yalansız hesapsız sızlere ne dedıysem o guvenın bana yeterlı baska sey sıtemem sevdamız ortak nede osla trabzonsporumuz

Yorum

Yükleniyor...
                                X