Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu macdaki adrian nerde? neden daha böyle oynamiyor

Yorum

• Alper konusu nedir biri beni aydınlatabilir mi ?
      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak aretias147 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aranızda bu adamı hatırlıcak var mı bakalım bide bu adamı kimin göndertiğini ve 5 milyon verip kimi aldırdığını

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/c...ler_38978.html
        Bu oyuncuya ne oldu _? Cavcav pek begenmişti bunu , sonra ne oldu unuttum

Yorum

• Nevzat başgan hafta sonuna kadar 1-2 transfer biter demişti.Bence bu isimler; Alper Potuk ve Alexander Büttner
          Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim aklıma şöyle birşey geldi. Biz Antep'ten Sapara + bir miktar paraya karşılık Dany'i almayacak mıydık? Sapara Alper karşılığında verildiyse Dany işi yattı demektir o zaman biz Sivok'la mı anlaştık?
            Mükemmel olur Sivok+Bamba ,

Colman+Alper.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dany'e o kadar para vermek günahtır .
              Gerçekten öyle .
              Gitsinler Fransa ligine , Dany gibi 10 stoper var .
              Hadi örnekte vereyim ; Renato Civelli , iyi pas yapar , iyi top çalar , iyi yer tutar , seri , çirkef , kavgacı , ne lazımsa hepsinden biraz var .
              Fransa ligi demişken şu Jaja gibi lafına da somut bir cevap verelim ; Julien Ferret . Forveti destekleyen gol yollarında etkili harika şut çeken tam bir ara oyuncu , playmaker .

Yerli oyuncular , piyasa sıkışıklığından fiyatları yükseliyor tamam sesimizi çıkarmıyoruz ama , yurt içinde öyle 4-5 milyon euro edecek yabancı yok . Alabiliyorsak Fernandesi alalım , yıllık 1,7 milyon euro civarında kazanıyormuş . O seviyede bir futbolcu koparamıyorsak rakiplerimizden , para saçmaya gerek yok . Nevzat bey yapsın transferleri .
              FERET ismini uc kez yazdim..buraya takilanlarin cogu avrupa futbolunun 2-3 oyuncudan ibaret oldugunu saniyorlar! Dany gibileri orada gani gani..
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Evvela türkçemize pivot santrafor olark giren center forwardın ne olduğunu iyi kavramak gerek .

Bu pozisyonun ortaya çıkması ve gelişmesi , takımların ön alanda top tutmasına yarayacak , ortasaha dönük oyanaybilen pasör oyuncu ihtiyacından doğmuş. bu sayede diğer forvetlere daha fazla pas atılabilecek pozisyon üretilmiş oluyor ve yine bu futbolcuların kullanabilecekleri daha fazla koşu kanalı ortaya çıkıyor . Tüm bu denklem takımı ön alanda topu daha verimli kullanmasını sağlıyor .

Neticede karşı yarısahaya yerleşene kadar takıma 2-3 fazla pas imkanı sağlayan bir oyun yapısı çıkarmaktadır . Bunu kanat oyunkurucuları ile başka varyasyonları ile de yaparsınız , iki pasör göbek oyuncusu sayesinde kısa paslarla çıkarakta sağlayabilirsiniz , forvet ile orta alan arasında savunma görevleri minumum olan bir serbest futbolcuyla da .

Hoca kafasındaki taktik plana ya da eldeki malzemeye göre bir şablon çıkarır bu ve bunun gibi pek çok denklemden birini bir kaçını sistemin içine sokar ya da sokmayı dener . Buradaki temel nokta takımı ön alana taşıyabilmektir . Bu noktadan hareketle bir playmaker forvetin yokluğunda oluşan boşluğu , bir pivot forvet başka bir şekilde doldurabilir .
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.05.2012, 23:34.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alper konusu nedir biri beni aydınlatabilir mi ?
                  Trabzonspor Haber Portalı, Trabzon. 59.807 beğenme · 475 kişi bunun hakkında konuşuyor · 21 kişi buradaydı. Trabzon’dan ve Trabzonspor’dan en güncel, en hızlı ve en doğru haberlere ulaşmak için bizi...
                  Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yine klasik olacak ama var mi bir gelisme?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• @cihan6129

Bizi transfer ve şike konusunda bilgilendirirseniz çok seviniriz.
                      #7 Óscar René Cardozo Marin
                      #28 Abdul Majeed Waris
                      #8 Mehmet Ekici
                      #11 Kévin Constant

Yorum

• @coolank

Abi TFF Fener'i nasıl kurtarırızı düşünmekten biz akıllarına bile gelmiyoruzdur.. TFF bizi yakamaz. UEFA'da zaten öyle bir durum yok. Bizim tek sıkıntımız toplu men olur olursa..

TFF'nin Fener'i sileceği yok. UEFA insaflı olur İnşallah..

Yorum

• Trabzonhaber'e göre Burak ğs ye gidiyor.
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak İnfantino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sayfaya üye toplamak için gibi duruyor ama inş doğrudur
                            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu oyuncuya ne oldu _? Cavcav pek begenmişti bunu , sonra ne oldu unuttum
                              senol gunes bundan bişi olmaz dedi gönderdi yerine adrianı aldırdı
                              ama adam belçika liginde 20 asist yapıp 40 küsür maça çıktı

Yorum

• Arkadaşlar alperın fenerbahçe şakşakcısı alı koca olan davranıslarını ogrnedıkten sonra onu bırkez daha sevdım onu sız bılmıyorsunuz belkı ama zaten sevdıgım bır oyuncuydu ve fenere gıtmemek ıcın yaptııg hareket benım kalbımı feth ettı kaldıkı senol hocanın alperı uzun suredır ıstedıgını bılıyorum.Duyum degıl arkadslar duyum cok farklı brsey teyıt ettıremedıgım hıcbır bılgıyı paylasmamaya calısıyorum teyıt ettıremeyıpte gelısmelerden yola cıkaran onsezıde bulundugum durumlar ve transferlerde oluyor ve cıkıyorda twıotterdakı arkadaslar benı bılır bugune kadar elımden geldıgınce yazdım yazmaya calısıtm aldıgım bılgılerı hepsıde cıktı cok sukur bırsure sonra sımdı bahsettıgnız transfer haberlerıne bır gelelım
                                https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

Yükleniyor...
                                X