Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alakası yok. vittek jaja kadar hareketli dolaşan birisi değil. vittek topu ona yükselttiğinizde, indirip arkadaşlarını yanına toplayabilen bir pivot santrafordır. hatırlayın o girene kadar; meazza stadında lucio her topu alıp getiriyordu; ama vittek girdikten sonra lucio'yu resmen hapsetti oraya. çünkü top yokken çıkamazdı. anlayacağınız vittek caeza yayı üzerindeki topları alır arkadaşlarını toplar oraya. jaja ise sahada dolaşır sağa sola kaçar top alır, verir, alır, verir, alır; adam geçer, şut çeker, asist yapar. vittek asisti ile jaja asisti farklı olur.

dolayısı ile ikisinin de özellikleri faydalı özellikler ama bulunmalarına göre oyun stilimizi değiştirecek özelliklerdir. ( jaja ile başka, vittek ile başka oynanır )
    Vittek forvet arkası değilmiydi ?
    Bak görüyor musun , adamın santrafor olduğunu bilmeden yazıyormuşum .

Yorum

• Yedekler:TOLGA, VOLKAN ŞEN , ZOKORA , SERKAN BALCI , SOL BAMBA , ALANZİNHO , HALİL ALTINTOP
      Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maurice edu gündemimizdeymiş...ciddiyeti nedir..ofansif mi defansih orta sahamı ...bilgisi olan D:
        zokora-colman mevkiinde oynuyor. 36 maçta 3 gol 6 asist.Hücum yönüde fena değil.Alınırsa Alperle yanyana oynasın colmanıda forvet arkası yaparsak huücumda biraz zenginliğimiz artar.
        Bir gün Ahiret baki olacak,İşte o zaman Trabzonsporlu hesap soracak.

Yorum

• Zokora - Colman - Alper üçlüsü nedense bana Sergio Busquets - Xavi - İneasta üçlüsünü hatırlatıyor .

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ozan Ipekde birtek benmi Isik göremiyorum? bence cok kötü bir futbolcu ne adam gecebilir ne bise cok gereksiz
            yanlız deyilsin bence çok kötü futbolcu deyil ama öyle alternatifsiz muhakkak alınacak topçu da deyıl hele oncan varken
            https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• -------colman--alper------
              yasin-----------------olcan
              -----vittek-----------------
              -------------burak--------

Derbi ve Avrupa Kupası maçlarında denenebilir.
              Vittek'i çok merak ediyorum.
              Burak ile iyi bir tamamlayıcı olabilir bence.
              JAJA

Yorum

Ozan Ipekde birtek benmi Isik göremiyorum? bence cok kötü bir futbolcu ne adam gecebilir ne bise cok gereksiz
                Volkan Şen > Ozan İpek
                Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Herve Tum Elazığ'daymış
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak İnfantino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yedekler:TOLGA, VOLKAN ŞEN , ZOKORA , SERKAN BALCI , SOL BAMBA , ALANZİNHO , HALİL ALTINTOP
                    olcanla yasini yer değiştirirsek daha güzel olur
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

linkini yolayabilirmisin? bulamadim kendisini
                      kulagıma haberler geldı forumda cok adım gecıyormus dıye bnde gıremmemıstım bmn bır suredır hosgeldım ınsallah arkadaslar cihan şenel twitter de nıckım @BayBordo61 oyle ararsanız bulabılırsınız sımd forumdakı transfer haberlerını duyumlaırnı ve yorumlaırnızı almak ıstıyorum sonrada bılgı verecegım arkadaslar gerek uefa gerek trasnfer hakkında
                      https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herve Tum Elazığ'daymış
                        Lig de kalmayı garantilediler

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kulagıma haberler geldı forumda cok adım gecıyormus dıye bnde gıremmemıstım bmn bır suredır hosgeldım ınsallah arkadaslar cihan şenel twitter de nıckım @BayBordo61 oyle ararsanız bulabılırsınız sımd forumdakı transfer haberlerını duyumlaırnı ve yorumlaırnızı almak ıstıyorum sonrada bılgı verecegım arkadaslar gerek uefa gerek trasnfer hakkında
                          ok tskler followa aldim

Yorum

• Brüttner'in videosunu izledim de 25 dakikada bir asist yapıp bir de gol attı. Çok süratli gibi. Süper Lig'e adapte olabilir mi bilmiyorum ama gerçekten iyiye benziyor.
                            JAJA

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              alakası yok. vittek jaja kadar hareketli dolaşan birisi değil. vittek topu ona yükselttiğinizde, indirip arkadaşlarını yanına toplayabilen bir pivot santrafordır. hatırlayın o girene kadar; meazza stadında lucio her topu alıp getiriyordu; ama vittek girdikten sonra lucio'yu resmen hapsetti oraya. çünkü top yokken çıkamazdı. anlayacağınız vittek caeza yayı üzerindeki topları alır arkadaşlarını toplar oraya. jaja ise sahada dolaşır sağa sola kaçar top alır, verir, alır, verir, alır; adam geçer, şut çeker, asist yapar. vittek asisti ile jaja asisti farklı olur.

dolayısı ile ikisinin de özellikleri faydalı özellikler ama bulunmalarına göre oyun stilimizi değiştirecek özelliklerdir. ( jaja ile başka, vittek ile başka oynanır )
                              Vittek kesinlikle kalmali.guclu bir vitek coj katki saglayacaktir.ayaginda top tutabilen oyuncu eksikligimizi kesinlikle giderir. rakip sahada cogalabildigimiz anlarda arkadaslarina indirecegi toplarla etkili olacaktir yeterki orta sahayi ve kanatlari ceza sahasi icine ve cevresine toplayabilelim..

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoş geldin

Yorum

Yükleniyor...
                                X