Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu umut bizi ikiye böler demedi demeyin.
    ben bölündüm bile.umut gelmesin..

Yorum

• burak'ın yurt dışında hangi takıma kaça gittiğiyle zerre kadar ilgilenmiyorum eğer gs ye giderse var ya sinirden çatlarım adam et yolla gsye var mı lan öyle şey
      Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Umut 90 dk bi halt etmedi Burak girdi golu attı olay budur..
        #LiverpooL#
        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Allah Askina birakin, 5 Sene Sonunda zorlan kurtulduk , busefer gelirse kariyerin sonuna kadar katlanamam ona...(Umut Bulut)

Yorum

• Burak takımın bir parçası olacaksa kalsın . Oyun sistemi yine onun üzerine kurulacaksa gitsin .

Yorum

• ismail'in çapraz bağı kopmuş üzüldüm ya

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu umut bizi ikiye böler demedi demeyin.
                ben Umut İsmini duyunca her zaman ikiye bölunuyorum ben Umutun Avrupada çok başarılı olduğuna inanıyorum gelmesin yolu açık belli olmaz Belki onuda Barcolana alır kalsın kalsın

Yorum

• Bizim maçları izlemeyen bir adamı tutup foruma atsalar, Jaja ile Umut aynı skor katkısını vermiş ama birisi en tepede, birisi yerin dibinde der mi? Bence der mesele Umut-Jaja kıyaslaması degil, orayı karıştımayın...

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ismail'in çapraz bağı kopmuş üzüldüm ya
                    yazık oldu ALLAH hiç kimseye böyle sakatlık vermesin İnşallah tez zamanda düzelir

Yorum

• Forvet'e Cenk Tosun diyorum. Kaynak:Ben
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umut'a ne şekil eleştiri yapılıyor? Bitiriciliği yok ama mücadele ediyor diyorlar. Ne yani Umut'a bu şekil eleştiri yapıldığı için hırsınızı Burak'tan mı çıkarıyorsunuz siz? Burak Yılmaz Avrupa Gol Krallığı listesinde Messi ve Ronaldo ile kapıştı kat sayı yüzünden listede geri kaldı. Burak'tan daha iyisi demek Messi Ronaldo demektir. Burak'a mücadele etmiyor diyebilirsiniz ama adamın ayağına top gelince bir dokunuyor GOL oluyor. Böyle futbolcuyu öpüp başıma koyarım ben yeterki mücadele etmesin ama her dokunduğu gol olsun! Ayrıca Henrique'nin yeteneksiz olduğunu söyleyen yok yetenekli ama şuan bir Burak Yılmaz değil kendisi. Yahu Trabzonspor'lu olarak böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için gururlanmamız lazım işte bu bizim formamızı giyen GOLCÜ dememiz lazım. Burak şuan fbde gsde gol kralı olsaydı hepimiz forumda ağlayacaktık bu adamı niye almadık diyecektik ve o takımların taraftarları Burak'ı el üstünde tutup sırtında taşıyacaktı. Dikkat ediyorum Burak her gol attığında 3-5 kişi gelip sallıyıp duruyor profesyonel futbolcu musunuz arkadaş? Hayatınız en çok halı sahada geçmiştir belkide alt yapıda ama futbol uzmanı kesiliyorsunuz. Kusura bakmayın Trabzonspor'un Gol Makinesini beğenmeyen(sevmeyen demiyorum) gidip Barcelona,Real Madrid'i falan tutsun zira Burak'ın en üst modelleri orda oynuyor.

ya ben ne anlattım sen ne anlatıyrsun ben futbol profesoru oldugumu iddia etmedim ama buragın ayak dısı ve ustu kac tane golu var ben yazımda ayak icini cok iyi kullanıyor dedim, ayrıca takım savunmasında 0 dedim, burak kotu futbolcu demedim ama cok iyi futbolcuda degil bana gore, elimizde bana gore daha potansiyelli futbolcu var '' '' zaten sorunda o biz real degiliz, ama ajax ve porto gibi olabiliriz ama, zirve yapmıs futbolcuyu 27 yasındaki bir forveti elinde yaslandırırsan ilerde para etmez, arkadasım futbolcu fanatigi olmayın, takım fanatigi olun ben bir arguman sunuyorum onun ustune konusun, kisilere sen bilmessin anlamassın bu isleri hakaret ederek konusma sıg konusmadır.
                        En son lazfather61 tarafından düzenlendi; 29.05.2012, 23:31.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anca bizde olur zaten böyle bisey.Avrupada sürekli 5 metreden kaciran bir Adama ama pres yapiyor diyen yok.
                          Adam 30 Yasina gelmis zaten 5 Sene bizde oynadi yeter ama artik.
                          Ben Cenk Tosunu cok begeniyorum ama Burakin yanina Topu tutabilen Kafa vuruslari iyi olan bir Santrafor lazim.
                          Muhammed Demir
                          katılan olurmu bilmem ama ben burak ın yanında daha çok henrique nin oynatımasını isterim.adam top saklıyor, çalım atıyor, asist yapıyor ama tek şanssız tarafı az fırsat bulması.daha çok fırsat yakalarsa çok daha iyi olacağına inanıyorum..

Yorum

• İlk olarak OYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forvet'e Cenk Tosun diyorum. Kaynak:Ben
                            TS nin yükünü taşıyabileceğini zannetmiyorum.balondu patladı gitti...

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadasım futbolcu fanatigi olmayın, takım fanatigi olun ben bir arguman sunuyorum onun ustune konusun, kisilere sen bilmessin anlamassın bu isleri hakaret ederek konusma sıg konusmadır.
                              İyi takım , iyi futbolcularla olur. Bilmem anlatabildim mi? Bu futbolcu fanatikliği değildir.
                              #7 Óscar René Cardozo Marin
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

• burak-henrique ikilisi çok can yakar der ve herkese iyi geceler dilerim

Yorum

Çalışıyor...
                                X