Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her gün çeşitli transfer haberleri çıkıyor basında .yalan yanlış yazıyorlar işte.Bir konu üzerine durmak istiyorum sol bamba büyük ihtimal tamam bir stoper daha gerekli yönetim Dani için ısrar ediyor Gaziantep 4 milyon euro gibi uçuk rakamlardan bahsediyor az bir para değil yani Dani okadar etmez .Sivok un menejerleri Trabzonspora bir rakam verdi bonsevis bedelsiz yıllık 1,5 milyon euro bana göre daha ekonomik ve daha kaliteli Sivok kesinlikle düşünülmelidir. Öte yandan diğer transferlerdede Alper,Ozan,Muhammed ve Butner mutlaka alınmalıdır.Tabi takımdaki bazı başıboş yabancıların gönderilmesi şartıyla...

Yorum

• UEFA'nın kararı diyoruz sürekli de daha ne kadar beklenilecek, Temmuz deriz o da geçmez bekle bekle... Kaç ay bekledik yine bekleriz diyoruz da diye diye sabır kalmadı.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaş öyle güzel haberler veriyorsunki inşallah yakında şike olaylarında da mutlu bir sonuca ulaşırız... bu transferler ile birlikte ümitle geleceğe bakabiliriz o zaman.. yediden sonra sekiz de gelebilir... 1461 projesi de güzel ilerliyor... hoca desen Türkiye'nin en saygı duyulacak hocası, Mustafa hoca zira yine öyle, kendisindeki futbola yaklaşımı ben daha görmedim başka bir hocada, tam bir futbol düşünürü, başkan desen tarihimizin bugüne kadar en başarılı iki başkanından biri benim gözümde, milletin başkanları onlarca maçta şike yaparken biz sayesinde alnımızın akıyla çıkacağız bu işten... tercüman desen, tercümandan da öte, yabancı oyunculara Trabzonspor ruhunu aşılayan, her haliyle, davranışıyla, konuşmasıyla saygı duyulacak, adam gibi adam... yeni stad da yavaş yavaş geliyor bu arada.. valla şu şike olayından toplu ceza görmezse Türkiye geleceğimiz ümit verici.
        yetişur daaa atacağım kendimi yerlere uçan adam sabri gibi o kadar gaza geldim
        Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• burak kalacaksa, yanına öyle bir isim alınmalı ki burak o isme saygıdan saha içindeki o aylak görüntüsünü bırakmalı.raulun schalkeye kattığını bize katacak bir isim lazım.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ülkece men olayı olacak mı? En büyük korkumuz budur.

HABER 6 :herkezın en cok korktugu durum bu ulkece men.Şunu soylıyım uefa ulkece men ıstemıyor bırıncıl olarak tek ıstedıkleır sıkecılerın kume dusmesı ve dıyorları zaten yeterınce oyalandık ve dıger ulkelerı gozunde ıtıbarımız zedelenıyor bu yuzden bız bıraz guc gostergesı yapalım deyıp bjk bursa antepe yasagı verdıler sonrasında bu gozdagıyla benım aldıgı bılgı 4 temmuzda acıklanacagı bakalım dogru cıakcakmı.uefa kararı acıklayıp kuem dusumlerını ısteyecek veee sonrasında bızım tupcu ne yacagı onemlı eger karara ıtıraz ederse tahkıme gıder tahkım 1 hafta ıcınde karar verır ama bu surec cok uzadı uefa tahkımıde hazırlamsıtır cunku fıfa acayıp bastırıyormus bu yuzden kararın uygulanması ıstenecek ıste onemlı nokta burası eger kı demıroren tıp tıp konusup ulkeyı rıske atar da etmem dusurmem derse o zaman uefa komple men cezası verırız dıyıp sopa gosterecek kı o zaman tum ehrkez ayaga kalkacagınan bukdr ılerı gıdemeyıp tupcu ıstıfa edecek sonra bır kobay basa gelıp uefaya pekı dıyecek kararlar uyglacanacak.fenerbahce bankasyaa razı oldu tupcu ıle anlasıp ama malesef uefa ona razı degıl bakalım kac lıg dusecek fb bıldıkelırm ve yorumlaırm bu kadar arkadslar
            https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://sports.donga.com/3/01/20120529/46588070/1

haberin en önemli kismi: senol günes Lee i ikna etti ve kendisi trabzonsporda oynamak istedigini bellirtti. Bu haberin Tarihi 29.5.2012

지역언론 “작년 여름 볼턴과 연장계약”볼턴 잔류 또는 EPL 타구단 이적 변수이청용(24·사진·볼턴)의 진로는 과연 어떻게 될까. 볼턴이 챔피언십(2부 리그)으로 강등되면서 이…

bugünün haberi, Lee'nin trabzonspora transfer olasligi öbür premier lig takimlara göre kücükmüs, türkiyedeki sike davasindan dolay.

Belki ben yanlis anladim, cünkü koreliden ingilizceye yada almancaya tercüme etmek baya zormus ve google translate pek iyi ceviremiyor. Ama ben bu iki haberi böyle yorumluyorum, lee ile anlasildi, ama sike davasindan cikan karari bekliyorlar. Bize men cezasi gelmezse, büyük ihtimalle Lee bizde.
              Dili iyi bilen birisi olsa da çevirtsek tam olarak

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                HABER 5 : bamba asıl hedef degıl arkadsalar ama anlasıldı cepte sıvokta kesın olarak cepte bunları bılınsın bırde herkezın bıldıgı o 2 bomba var meshur onlarda unutuldu ama uefa golu attıgında bamba falan sonucek bılgınız olsunhe su var baömba cok ıyı bır adam bence alınabılır ama uefa kararı acıkladıgında bızımkıelırn alacagını sanmıyorum
                Tek soru : Şu ana kadar verdiğiniz isimler dışında mı bu 2 bomba ? Yani bunların yanında 2 bomba transfer de geliyor diyebilir miyizz?
                Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  burak kalacaksa, yanına öyle bir isim alınmalı ki burak o isme saygıdan saha içindeki o aylak görüntüsünü bırakmalı.raulun schalkeye kattığını bize katacak bir isim lazım.
                  ya fatih tekke ya zayette.. ikisi de burakı sindirir

Yorum

• Bamba'nin ilk hedef olmamasi cok iyiymis...

Yorum

• büttner ve uefadan hakkımızda verilcek kararla ilgili bilgi verebilirmi bilgili birisi

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        HABER 6 :herkezın en cok korktugu durum bu ulkece men.Şunu soylıyım uefa ulkece men ıstemıyor bırıncıl olarak tek ıstedıkleır sıkecılerın kume dusmesı ve dıyorları zaten yeterınce oyalandık ve dıger ulkelerı gozunde ıtıbarımız zedelenıyor bu yuzden bız bıraz guc gostergesı yapalım deyıp bjk bursa antepe yasagı verdıler sonrasında bu gozdagıyla benım aldıgı bılgı 4 temmuzda acıklanacagı bakalım dogru cıakcakmı.uefa kararı acıklayıp kuem dusumlerını ısteyecek veee sonrasında bızım tupcu ne yacagı onemlı eger karara ıtıraz ederse tahkıme gıder tahkım 1 hafta ıcınde karar verır ama bu surec cok uzadı uefa tahkımıde hazırlamsıtır cunku fıfa acayıp bastırıyormus bu yuzden kararın uygulanması ıstenecek ıste onemlı nokta burası eger kı demıroren tıp tıp konusup ulkeyı rıske atar da etmem dusurmem derse o zaman uefa komple men cezası verırız dıyıp sopa gosterecek kı o zaman tum ehrkez ayaga kalkacagınan bukdr ılerı gıdemeyıp tupcu ıstıfa edecek sonra bır kobay basa gelıp uefaya pekı dıyecek kararlar uyglacanacak.fenerbahce bankasyaa razı oldu tupcu ıle anlasıp ama malesef uefa ona razı degıl bakalım kac lıg dusecek fb bıldıkelırm ve yorumlaırm bu kadar arkadslar
                        her şey iyi hoş ta @cihan6129 4 temmuz nerden çıktı ya ha bide şu iki yıldız kim?
                        Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Burağın performansına , bizde kalarak çift dikiş atması gerekecek sanırım...

Bence gitmesi kalmasından daha iyi olacak...

Beşiktaşın 3 işe yarar adamı sivok,fernandes,egemen acaba kime kalacak...

Ve volkan şen takasta kullanılacak veya satılacakmı...

----------------
                          fernandes i gs alsın alper bize kalsın...

hamiti cimbom alıyor zaten...
                          ------------------

ligde seneye 2 takım olacak kafada...

gs direk guruplarda...

bizse gruplara kalsakta kalmasakta..

aynı şartlarla cimbomla mücadele edeceğiz..

ve bence bizim takımın kemik yapısı daha iyi...

bu yıl 3gunde bir maç yapmaya alışan takım...

seneye normal şartlar altında oynanan bir ligi kasıp kavurmalı...

tabi bunun için şenol hoca kalmalı...

-----------------
                          ve bence sivok değilde dany alınmalı..

zokorayı hızlı bır dany nın onunde tek basına bırak keyfıne baksın...

takım...4/1/4/1 ile atağa kalksın...

cok değil haftaya türk futbolu netleşir...

-------------
                          tosun eti ile pirzola forvetimize yerleşir...

sağ beke veyseli monte etsek iyi olurduya...

neyse güneşe gölge etmeye luzum yok...
                          -------------
                          şakarın damarına fena basmışlar ki...

geçen günü beklemiş...

helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor dilden...

başkasının ayağına dikşiyana...! edilseydi onun kadar cesur olunurmuydu..

bilinmez...

karadeniz uşağı işte...

biz bu renkleri onun için seviyoruz...

siyah rengimiz bile ne kadar asil dimi...

bakmayalım seneye skora...

ne güzel laf eyledi dimi.... sahada didier zokora...

topa değil fikre attı tekme...

etme baş müezzin etme...

2023 ü bekle...!
                          --------------
                          "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                          --------------------------Novalis--------------
                          ------------

Yorum

• İlk olarak okyanus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak'in kalmasini 1 sartla isterim:
                            Burak'i tek forvet oynatip her topu ona atarak takim oyununu bozmaktan vazgecersek.
                            Eger vazgecmessek gitmesinden yanayim cunku belli bir sureden sonra bu oyun anlayisi zararli hale geliyor.
                            Kulube para kazandirma fikrini tabiki bende isterim ama 5 milyon € bence az.
                            Iyi paraya vermeliyiz ki Selcuk'un acisida bir nebze ciksin.
                            10 milyona alin kardesim diceksin yiyosa alacaklar.
                            Bu miktarin altinda bir rakama GSye gitmesini kesinlikle istemem.baska yere 5 milyona gitsin ama GS olmaz.
                            Acayip sinirliyim hala abi bu duruma.Hazmedemiyorum.(Egemende ayni sekilde 3 kurusun hesabini yapip onun gibi adami kaybettiler.)
                            Bizim yonetimin asla affedemeyecegim hatasidir bu.
                            Walla çok güzel noktalara temas ettin. Burak bizde olduğu sürece başka türlü bir oyun tarzı çok zor diyorum. Evet söylediğin gibi oyun anlayışı olarak da bizi çok olumsuz etkiliyor. Zaten gs de almak isteseydi bu maliyetlerdeki burakı şimdiye kadar alırdı. Zaten yukarıdaki mesajlardan da okuduğumuz üzere burak önümüzdeki yıl da takımda kalacakmış. Ben de kalacağını düşünüyorum. Bakalım artık, hayırlısı...

Yorum

• Eğer gelecek sezon orta sahamız
                              zokora-------alper
                              -------colman-----
                              olucaksa beklerimiz kesinlikle hücuma dönük olmalı
                              Büttner bu formata çok uygun.
                              Formda bi serkan da çok işe yarar.

Bu defansif orta sahayı ancak hücumcu beklerle desteklersek hücum da başarılı olabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haber 6:Forumda online olan kisilerin yeterli kaynak gösterilmedigi icin bu haberlere inanmadigi , daha önce verilen haberlerin bu nedenle kaale alinmadigi belirtildi.
                                Abi bu mesaja kadar bende ayni sekilde düsünüyordum...

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bak bu konuda sizinle aynı düşünüyoruz
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çalışıyor...
                                X