İlk olarak faithus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam o Koreli'nin twitter hesabını paylaşabilirmisiniz.ingilizce mi yazdı ki?
Haydi Fırtına!!!
ERHAN TÜRK
Yorum
-
Hami bu dönemde susarak değerini istanbul seviyesine indirdi.
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi hareketinden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama Hami'ye sahip çıkmak gerekiyor. Her insanın yapısı farklıdır. Hami ben kendimi bildim bileli ilgiyle verim veren bir insan. Ne kadar ilgilenip hakkını verirseniz o kadar verim verir. İlgi alaka ister. Ünal'la takışırken de öyleydi, Shota'yı gol kralı yaparken de, Hakan Şükür'ü yıldız yaparken de bu böyleydi
Yorum
-
İlk olarak turko61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi adamın tweetleri korece nasıl anladın lee chung yong yazdığınıingilizce mi yazdı ki?
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un Eskişehir'e son olarak 2.5 milyon Euro ve Sapara'yı teklif ettiği öğrenildi. Büyük bir sürpriz olmazsagençyıldız ile bu hafta içinde ön protokol yapılacağı ileri sürüldü.
Daha önce de Trabzonspor’un transfer gündemine gelen ve bu dönemde Şenol Güneş’in, “Mutlaka alalım” telkininde bulunduğu Alper Potuk konusunda Bordo-Mavililer’in büyük mesafe aldığı öğrenildi. Genç futbolcu için Karadeniz temsilcisinin kesenin ağzını açtığı ve 2.5 milyon Euro’ya ek olarak Sapara’nın da bonservisini vermeyi gözden çıkardığı kaydedildi. Bu gelişmenin ardından Eskişehirspor’un kurmaylarının da tekrar bir durum değerlendirmesi yapıp hafta içinde Trabzonspor’a dönüş yapacağı kaydedildi. Ancak Kırmızı-Siyahlı kulübün Alper Potuk’u Trabzonspor’a satmasının çok yüksek olasılık olduğu vurgulandı.
Gelişmeleri izliyor
Bu arada Alper Potuk da gelişmeleri yakından izliyor. Milli takım kampında bulunan genç futbolcuyla Karadenizekibinin kurmaylarının önümüzdeki günlerde Eskişehir ile kesin anlaşma sağlandıktan sonra masaya oturup ücreti görüşeceği bildirildi. Trabzonspor’un Alper’e yıllık 1 milyon Euro’ya yakın bir rakam önermesi planlanıyor. Türkiye’ye döndüğünde teknik direktör Şenol Güneş’in de Alper Potuk ile bir araya gelmesi ve özel görüşme yapması planlanıyor.
Fanatik
Eskişehir taraftarınında bu transferden beklentisi Alanzinho .
Alanzinho'yu klübe aldıran hoca da Ersun Yanal .
Şimdi iş ne oldu da Sapara'ya döndü , Sapara kadrodan çıkarmak istediğimiz futbolcular arasında en değerlisi ve maddi değeri bana göre 3 milyon euro üzerinde .
Her transfer görüşmesinde Spara'yı öne sürmek bence iyi bir taktik değil .Sapara'yı , elini öpen alacak .
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami bu dönemde susarak değerini istanbul seviyesine indirdi.
Şenol güneş için edebiyat yapmasın, teknik adam olarak işine baksın gibisinden birşeyler söylemişti.
Hami'nin teknik ekibe transferi gündeme geldiği bu dönemde polemiklerden uzak durmamız lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitleri Kopyalayıp Translate sayfasına yapıştırdığınızda Türkçe oluyor, arkadaş doğru yazmış Kiralık gidecek gibisinden birşeyler yazıyor.eğer korece biliyorsan amenna ama bilmeden bunu yaptıysan sende özel bir dil zekası var belirteyim
Haydi Fırtına!!!
ERHAN TÜRK
Yorum
-
Belki alakasız ama transfer için kulübün desteğe ihtiyacı var. Naklen yayın geliri belli, stadın kapasitesi de belli o yüzden transfer için kaynağı bizim yaratmamız gerekli lisanslı ürünleri alarak. Bu arada bu konu ile ilgili 20 soruluk bir anket var. Twitter'da da bir kaç Trabzonsporlu arkadaş paylaşmıştı. Buradan ben de paylaşmak istiyorum. Belki sonuçlar üzerinden bir sonuca varılabilir.
Yorum
-
hami.nin bu kulübe geçen emeğini hiç kimse yok sayamaz
ama sonuç bellidir, hami gs.lidir
kendi söylemiş ve göstermekten de çekinmemiştir
ha, bu bir kabahat midir? asla
her futbolcu da ekmeğini kazanmak için her kulüpte oynayabilir
fb.li de gs.li de TS.lu da olsa farketmez
ben hami.yi başımın üstünde taşırım diyemem ama emeğine ve futbolculuğuna toz kondurmam
ancak TS efsanesi olmak o renkler için vefa, özveri ve tutku göstermeyi gerektirir
trabzon.da TS tutulur diye övünüp sonra herkesi bu renklerin efsanesi yapmak TS.un varoluş sebebini inkardır
franco baresi bir milan efsanesidir
inter.de oynayan kardeşi guiseppe baresi isteseydi bile milan formasını çıkarıp inter forması giyeceğini hiç sanmamEn son socrates tarafından düzenlendi; 29.05.2012, 11:01.onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
Simdide hamiyi mi sorguluyoruz,masallah muhabbette sinirimiz yok.sira simdi haminin trabzonsporluluguna geldi. Bu forumda kimsenin haminin trabzonsporlulugunu sorgulamaya gucu yetmez, tum mesele haminin gs ye gitmesi diye dusunuyorum,ts tarihinde hami kadar verimli olup da onun kadar kufur yiyen bir oyuncu benim izledigim yillarda hatirlamiyorum,bir keresi hic unutmuyorum erhan namli diye bir oyuncumuz vardi bir sut cekti top buyuk farkla auta cikti,bir seyirci aferim oglum olsun diye soylendi,sonraki pozisyonda ise haminin sutunu kaleci cikardi,ayni adamin ettigi kufuru duysaniz adama yaka paca saldirirdiniz,boyle bir taraftar profilinden bunalmis bir sekilde kaciriyorduk biz hamiyi. Ayrıca Fatih terimin de kendisini çok sevdiğini de biliyoruz milli takım hocasıyken de alt yapı milli takımlarında görev almasının en büyük sebebi fatih terimdir.
Bakin rustu milli takimda jubilesini gule oynaya yapti gitti,tabiki yapacak turkiyenin en basarili kaleci sonuna kadar hakkıdır,benim burdan gelmek istediğim nokta şu,biliyorsunuz hami 49 kez milli oldu,bir kez milli olup yarım dalya yapmak gibi bir isteği vardı 2000'li yılların başında,bas bas bağırıyordu son bir kez milli olmak istiyorum diye,ancak o dönem milli takım hocamız olan şenol güneş malesef bu hakkı kendisine vermedi. Haminin bu sebeptendir ki şenol hocaya karşı geçmişten gelen bir kini olabilir. Haminin şu an ki teknik ekibin içinde görev alamayışının sebebide belkide budur,elbette haminin de hataları olmuş olabilir benim demek istediğim kendi içimizdeki bu kısır çekişmeler yüzünden değerlerimize malesef sahip çıkamıyoruz. Doğamızda var bu ne yazıkki. Yakışmazmıydı ister milli takımda isterse ts de hami gibi bir oyuncuya görkemli bir jubile yapılsın ?///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Bjelland'ı Twente almış 3 milyon €'ya. Sanırım iyi bir stoperdi burda adı geçiyorduTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
Yorum