İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
.....
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBamba, Yasin, Emre Güral kesin arkadaşlar.
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala transfer sıçanının haberleri buraya paylaşılıyor yapmayın inanmayın bir yerinden uyduruyor hepsini
hahahasağlam sallıyor ama bu kadar olur cidden
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisine sorsana bize niye soruyorsun?
Yorum
-
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar :'Her an 2 bomba transfer yapabiliriz'
diğeri de 2. ligde oynayan bucalı emre herhalEn son serkanholep tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 14:33.
Yorum
-
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar :'Her an 2 bomba transfer yapabiliriz'
Yorum
-
İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet onu unutmuştum önceki sezonun şampiyonu biziz ama kupamız nerde
Yorum
-
Sırada İshak ve Alper var
23 Mayıs 2012 / 13:40
İshak Doğan ve Alper Potuk için girişimler hızlandı
Trabzonspor yeni sezonda transfere hızlı girdi. Bordo-mavililer İngiltere ikinci lig takımlarından Liecester City’ nin 1.90'lık stoperi Sol Bamba ve Gençlerbirliği’nden Yasin Öztekin’den sonra şimdi de Ankaragücü’nün genç futbolcusu İshak Doğan, için atağa geçti.
Ankaragücü’nde bu sezon 22 maçta forma giyen, sol bek ve stoper mevkiinde görev yapan 1990 doğumlu İshak için bordo mavili yönetim girişimlere başladı. Bu futbolcunun kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi var.
ALPER İÇİN ES ES UÇTU
Trabzonspor yönetim kurulu Ankaragüclü İshak’ın yanı sıra teknik patron Şenol Güneş’in ısrarla istediği Alper Potuk içinde görüşmelerini sürdürüyor.
Eskişehirspor’un bu futbolcu için istediği 5 milyon euro’yu fazla bulan bordo mavili yönetim bu futbolcuya karşılık Alanzinho yada Sapara ikilisinden birinin yanı sıra bir miktar daha para önerdi.
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBamba cepte daha iyilerini araştırıyolar galiba.
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomik mesajlara örnek
Akıl var mantık var, adamın yazdıklarının kaynağını gelmiş bize soruyor. Ben nerden biliyim adam neresinden uyduruyor.
Yorum
Yorum