Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah değildir ama Formica olabilir.

Yorum

• Burak'ın durumu ne olursa olsun Bony transferi olabilirdi ya da Levante'den Kone.

Zokora yardımcı olacaksa bence böyle olmalı.

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoilett Tabikide degil mi
        O adam stoper mi Muhtar
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O adam stoper mi Muhtar
          Ha Sen Stoper diyorsun kimki Bana yazsana
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen, şu Lee için iyi şeyler söylüyorlar, ben onu bombanın alası kabul ederim.

Ayrıca Abdennour mesela, o da müthiş bir transfer olur, bomba dediğin böyle olur işte...
            Benim Korelilerde sevdiğim şey sanki bir çift fazladan ciğerleri var,yorulmuyorlar,koşuyorlar ve disiplinliler.

Hem ortalamanında üstünde yetenekli oluyorlar.Lee videodan anladığım kadarıyla(ne kadar doğrudur bilemiycem )bizim aradığımız kanat oyuncusu.Volkan gibi topu çizgide ezmektense ,genelde içeri katetmeye çalışıyor bu özelliğini çok sevdim özellikle.

Abdennourda iyi olurduda Bambaylada idare etmesini bilmek lazım Sonra Servet Trabzonda ev bakıyor haberleri çıktığı zaman Bamba gözümüze Puyol gelir

Öte yandan da düşünüyorum bu kadar yabancıyı nasıl yerleştireceğiz diye.

Yorum

• Transfer faresi midir nedir ben pek konuyu anlamadım ama ;

Yahu ne zamandır yazıyoruz ; Colmanın gitme ihtimali az değil diye )

Ne bileyim millet fare mare diye okuyunca mı itibar ediliyor

Alanzinhoyu verir ; Alperi alırım

Vittek ve Saparayı verir Cenki alırım

Dany için 4 milyon Euro asla vermem max 2 milyon olmadı ; Sivoku alırım

Yasin iyi oyuncu ama bakacagız ; Trabzonspor kendi özelliği çok olan takım

Burak ve Girayı satardım ; Burak Trabzonsporda vizyonunu misyonunu doldurdu

Açıkcası kalacagını da hiç sanmıyorum ; ama % 5 ihtimal yazalım

Giray bence bizim 11 oyuncumuz değil ; bunu da her zaman söyledim

Bilmiyorum ama gerçekten 4 milyon Euro veren varsa hemen gönderirim

Tolga çok iyi kaleci ; açıkcası nasıl oldu bilmiyorum ama çok iyi kaleci oldu

Tolga bence Avrupayı görmeli oynamalı ; hem bence daha çok da para kazanmalı

Colman konusunda yorum yapmam ; fevkalede tehlikeli

AMA Zokorayı Adrianı Brezilyalı hemen satardım

3 ü için 8 10 milyon Euro yakalarsak çok iyi olurdu ama sanmam 3 de kalır

Bari şu Adrian Polonya da milli takımda iyi oynasa da ; satsak )

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "NEVZAT Şakar, AKŞAM'ı ziyareti sırasında, transfer konusunda da, 'Her an 2 bomba transfer yapabiliriz' açıklamasında bulundu. Akşam saatlerinde Fildişili Bamba ve Yasin'in bittiği haberleri geldi.

ANCAK Şakar, sözünü ettiği transferlerden birinin Bamba olduğunu, daha başka transferler de yapacaklarını ifade etti."
                *
                Şöyle bir şey var. Yönetimle dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın.
                Sağol Batuhan, bu gözümden kaçmış. Bana pek inandırıcı gelmedi Bamba'nın yönetim tarafından bomba olarak lanse edildiği, ama bu habere bakılırsa da dediğiniz doğruymuş.

Yorum

• ben bomba transfer istemiyorum bu adam alınsın istiyorum çokda zor değil almak. yeterki hoca istesin.
                  SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu TransferFaresi'nin dediklerinin kaynağı nedir ? Jaja haftaya Trabzonspor ile anlaşacak Colman ispanyaya gidecek diyor?
                    Ben de bunu anlamayanlardanım ?

Bunlar dogru mu yoksa dalga geçmek için mi yazılmış

Bu arkadaşın adı mı transfer faresi ; gerçekten anlamadım

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.youtube.com/watch?v=cpZkxyIRPXI

ben bomba transfer istemiyorum bu adam alınsın istiyorum çokda zor değil almak. yeterki hoca istesin.
                      off hocam naptin sen ya, icimdeki özlmemi bir kat daha artirdin

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Twitter da bir kullanıcının nickname i o
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet hocam, Twitter'da ki isimi Transfer Faresi. Twitter'dan bir Spor Sitesi gibi haberler veriyor diyelim.

Yorum

• şu bombalardan biri hamit olsa ne güzel olur.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ne Jajá'ymış arkadaş. Sanki adam bulunmaz hint kumaşı...

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet hocam, Twitter'da ki isimi Transfer Faresi. Twitter'dan bir Spor Sitesi gibi haberler veriyor diyelim.
                                Çok tşk ederim

Yorum

Yükleniyor...
                                X