İnşallah değildir ama Formica olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoilett Tabikide degil mi
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO adam stoper mi Muhtarkimki Bana yazsana
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen, şu Lee için iyi şeyler söylüyorlar, ben onu bombanın alası kabul ederim.
Ayrıca Abdennour mesela, o da müthiş bir transfer olur, bomba dediğin böyle olur işte...
Hem ortalamanında üstünde yetenekli oluyorlar.Lee videodan anladığım kadarıyla(ne kadar doğrudur bilemiycem)bizim aradığımız kanat oyuncusu.Volkan gibi topu çizgide ezmektense ,genelde içeri katetmeye çalışıyor bu özelliğini çok sevdim özellikle.
Abdennourda iyi olurduda Bambaylada idare etmesini bilmek lazımSonra Servet Trabzonda ev bakıyor haberleri çıktığı zaman Bamba gözümüze Puyol gelir
Öte yandan da düşünüyorum bu kadar yabancıyı nasıl yerleştireceğiz diye.
Yorum
-
Transfer faresi midir nedir ben pek konuyu anlamadım ama ;
Yahu ne zamandır yazıyoruz ; Colmanın gitme ihtimali az değil diye)
Ne bileyim millet fare mare diye okuyunca mı itibar ediliyor
Alanzinhoyu verir ; Alperi alırım
Vittek ve Saparayı verir Cenki alırım
Dany için 4 milyon Euro asla vermem max 2 milyon olmadı ; Sivoku alırım
Yasin iyi oyuncu ama bakacagız ; Trabzonspor kendi özelliği çok olan takım
Burak ve Girayı satardım ; Burak Trabzonsporda vizyonunu misyonunu doldurdu
Açıkcası kalacagını da hiç sanmıyorum ; ama % 5 ihtimal yazalım
Giray bence bizim 11 oyuncumuz değil ; bunu da her zaman söyledim
Bilmiyorum ama gerçekten 4 milyon Euro veren varsa hemen gönderirim
Tolga çok iyi kaleci ; açıkcası nasıl oldu bilmiyorum ama çok iyi kaleci oldu
Tolga bence Avrupayı görmeli oynamalı ; hem bence daha çok da para kazanmalı
Colman konusunda yorum yapmam ; fevkalede tehlikeli
AMA Zokorayı Adrianı Brezilyalı hemen satardım
3 ü için 8 10 milyon Euro yakalarsak çok iyi olurdu ama sanmam 3 de kalır
Bari şu Adrian Polonya da milli takımda iyi oynasa da ; satsak)
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"NEVZAT Şakar, AKŞAM'ı ziyareti sırasında, transfer konusunda da, 'Her an 2 bomba transfer yapabiliriz' açıklamasında bulundu. Akşam saatlerinde Fildişili Bamba ve Yasin'in bittiği haberleri geldi.
ANCAK Şakar, sözünü ettiği transferlerden birinin Bamba olduğunu, daha başka transferler de yapacaklarını ifade etti."
*
Şöyle bir şey var. Yönetimle dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Yorum
-
ben bomba transfer istemiyorum bu adam alınsın istiyorum çokda zor değil almak. yeterki hoca istesin.SABIR = BAŞARI
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu TransferFaresi'nin dediklerinin kaynağı nedir ? Jaja haftaya Trabzonspor ile anlaşacak Colman ispanyaya gidecek diyor?
Bunlar dogru mu yoksa dalga geçmek için mi yazılmış
Bu arkadaşın adı mı transfer faresi ; gerçekten anlamadım
Yorum
-
İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=cpZkxyIRPXI
ben bomba transfer istemiyorum bu adam alınsın istiyorum çokda zor değil almak. yeterki hoca istesin.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bunu anlamayanlardanım ?
Bu arkadaşın adı mı transfer faresi ; gerçekten anlamadımdiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bunu anlamayanlardanım ?
Bu arkadaşın adı mı transfer faresi ; gerçekten anlamadım
Yorum
-
şu bombalardan biri hamit olsa ne güzel olur.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet hocam, Twitter'da ki isimi Transfer Faresi. Twitter'dan bir Spor Sitesi gibi haberler veriyor diyelim.
Yorum
Yorum