Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Al sana taş gibi yıldız, sözleşmesi bitiyor 2 ay sonra.

Yorum

• 2 bomba dediklerine Sol Bamba dahil değil, ben öyle anladım. Bamba dışında iki oyuncudan bahsediliyor.

Yorum

• Sadri Şener başkanlığındaki bir yönetimin kimse başarısız olabileceğine ihtimal vermesin. Varsa transfer konusunda bir başarısızlık seviyorum kendisini bir insan olarak ama Şenol Hocanındır . Sadri Başkan Ersun Yanal zamanında yaptığı transferlerle rüştünü zaten ıspat etmiştir.
        Takımda kaleci sorunu yok , hatta Tolga Onur ikilisi bu takım için fazla gibi geliyor bana . Çünkü hangisi oynasa diğerine haksızlık olacak. Onur'un yaşı ve potansiyeli ele alındığında Tolga'nın Avrupa'dan bir takıma transfer olmasında sakınca da yok aslında .
        Sağ bekte beğenmeyenlerde olsa elimizde bir Gökhan Gönül olmadığı için Serkan ve Celutska ile idare edilebilir, göbeğe Sol bambanın yanına bir nokta transfer ,
        Sol bekte Cech iyi bindirmeler yapıyor fakat yediğimiz çoğu golde O'nun kademe hatası başrol oynuyor.Artık çok bindirme yapan bir sol bekten ziyade savunmada sağlam bir sol bek daha iyi olur diye düşünüyorum .
        Orta sahada Colman ayarında bir transfer şart. Aslında aklını futbola veren bir Jaja bu sorunu halledebilir.
        Sağ ve sol kanatlarda ülkenin en iyisiyiz. Olcan ve Volkan
        Forvet için Burak gidecek muhtemelen , yerine hava hakimiyeti ve son vuruşları iyi olan güçlü bir golcü ile Henruiqe'de iş yapar.
        Bu sene Henri ve Volkan'dan çok umutluyum . Volkanın şanssızlığı Burak'ın yan toplarda ceza sahası içinde yer almak yerine ceza sahası dışında top beklemesidir. Hava hakimiyeti olan bir golcü ve yanında Henruiqe ile hem Olcan hem Volkan'dan üst düzey verim alabiliriz.

Alper-Colman-Jaja'lı bir orta saha tadından yenmez
        En son Mahmut Baran tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 14:27. Sebep: edit .

Yorum

• Bu TransferFaresi'nin dediklerinin kaynağı nedir ? Jaja haftaya Trabzonspor ile anlaşacak Colman ispanyaya gidecek diyor?
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi dün forumda yazmisdim, eski mesajlarima bakarsan bulursun

Gercekten cok yetenekli
            hem genç hemde yetenekliyse ümidi keselim bence. listemizde dahi değildir. cavcav alırsa şaşırmam yanlız.
            SABIR = BAŞARI

Yorum

• Transfer Faresi ‏@TransferFaresi Evet...Trabzonspor'un anlaşma sağladığı bu defans oyuncusu kim?
              poetricus

Yorum

• Bir de Şenol hoca şu an Kore'de sanırım, siz Japonya diyorsunuz, ama belki Kore'den yapar bir transfer Şenol hoca.

Yorum

• Bu Transfer faresi Salliyor Inanmayin Arkidaslar
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu TransferFaresi'nin dediklerinin kaynağı nedir ? Jaja haftaya Trabzonspor ile anlaşacak Colman ispanyaya gidecek diyor?
                    Kendisine sorsana bize niye soruyorsun?

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bamba, Yasin, Emre Güral kesin arkadaşlar.
                      Kaynak evzat başkan sanırım

Yorum

• Hala transfer sıçanının haberleri buraya paylaşılıyor yapmayın inanmayın bir yerinden uyduruyor hepsini

Yorum

• Ben de transfer kurbağası diye hesap açacağım
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2010/2011 sezonunun şampiyonu biziz. Sen bence kır o kafayı.
                            evet onu unutmuştum önceki sezonun şampiyonu biziz ama kupamız nerde

Yorum

• Nevzat Şakar :'Her an 2 bomba transfer yapabiliriz'
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet...Trabzonspor'un anlaşma sağladığı bu defans oyuncusu kim?
                                Dün bunu yeterince tartıştık, şu hesabın yazdıklarını koymayın buraya. Güvenirliği SIFIR.

Yorum

Çalışıyor...
                                X