Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yurt icinde Nevzat Sakari

Yurt disinda Sadri Sener ve Tuncay Bekiroglu'nu takip etmemiz lazim, gerci daha erken ama.

Bide Ersun Yanali laptopunu calmaya gerek yok, kendisi Fm'den kesifde bulunup gozlemcileri oyle yolluyordu.
    Hocam yöntemi ne kadar basit, ne kadar ucuz olursa olsun tutuyordu. Transferde en başarılı hocalardan biridir. Başarılı olduktan sonra ister fm ile yapsın ister fifa ile yapsın alkışlarım onu.
    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Yabanci plat formu genis olmaya gerek yok.

Stoper ve Burak giderse onun yerinede toplam 2 yabanci rahatlikla yeter...Stopere zaten Sivoku alirim...

2-3 yerli alirim kapatirim bukadar basit.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Süperiz gerçekten. Şenol Hoca transfere karış(a)madığında "Bu nasıl iş? Hocaya sormadan transfer mi olur?!!!" deniyor... Hoca tam yetkili olunca da "Şenol Hoca ne anlar transferden..." deniyor.

Yahu şaka mısınız arkadaş?
        Onlar transfer yetkisinin kendilerine verilmesi istiyor abi

Yorum

• Şenol Hoca Eneramo'yu istiyormuş şiddetle.

Yorum

• umarım şenol hoca bu yetkisini olumluya kullanır güveniyoruz ona

Yorum

• arkadaşlar burak 5 milyon a satılırsa çok iyi

beğenmediğimi hep söylüyorum

pratisyen hekim gibi burak

herşeyden biraz biliyor ama hiç bir konuda uzman değil

kafa,sağ - sol ayak,serbest atış,hız,ver kaç,takım oyunu hepsinden azar azar var ama yetmiyor

çok hızlı ama karşı karşıya çok kaçırabiliyor

takım oyununu oynuyor bazen ama bazen de acayip bencil vs vs vs vs

pres hiç yok

top rakipteyken 10 kişi oynuyorsun

en kısa zamanda 5 e ( 5 üstüne satılırsa harikanın fevkinde olur) satılırsa yönetim iyi iş yapmıştır

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar burak 5 milyon a satılırsa çok iyi

beğenmediğimi hep söylüyorum

pratisyen hekim gibi burak

herşeyden biraz biliyor ama hiç bir konuda uzman değil

kafa,sağ - sol ayak,serbest atış,hız,ver kaç,takım oyunu hepsinden azar azar var ama yetmiyor

çok hızlı ama karşı karşıya çok kaçırabiliyor

takım oyununu oynuyor bazen ama bazen de acayip bencil vs vs vs vs

pres hiç yok

top rakipteyken 10 kişi oynuyorsun

en kısa zamanda 5 e ( 5 üstüne satılırsa harikanın fevkinde olur) satılırsa yönetim iyi iş yapmıştır
                10 dan asagi satilirsa zarar etmis oluruz. lütfen renkdaslar. sabri sarilarin rüyasinda bile avrupayi göremez. salatadan istersek 10dan asagi vermez, siz de burak 5e satilirsa iyi diyosunuz. lütfen diyorum.
                „Choose a lazy person to do a hard job.
                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                BILL GATES

Yorum

• Burak bana göre yüreğiyle mücadele ettiği sürece Avrupa'nın top 20 forvetinden biri .

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak bana göre yüreğiyle mücadele ettiği sürece Avrupa'nın top 20 forvetinden biri .
                    kesinlikle öyle bu gerçeği göremeyenler var .

Yorum

• SON DAKİKA: Lazio, Burak Yılmaz ile prensipte anlaştı.İtalyanlar bonservis için 8 milyon € önerdi.2 kulüp arasında görüşmeler sürüyor.(Goal)

Twitrda böyle haberler dönüyor ne kadar doğru acaba?
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak bana göre yüreğiyle mücadele ettiği sürece Avrupa'nın top 20 forvetinden biri .
                        Aynen öyle. Burak'ın özellikle sezonun ikinci yarısındaki dönem dönem mücadele etmeyişi ve bencil davranması nedeniyle taraftar gidişine çok fazla üzülmeyecek gibi. Ama gittiği yerde gösterdiği performansla çok ah vah çekeriz. Zaten Burak istediğinde ne kadar etkili bir oyuncu olduğu 2010-2011 sezonunun 2. yarısında gösterdi.

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          10 dan asagi satilirsa zarar etmis oluruz. lütfen renkdaslar. sabri sarilarin rüyasinda bile avrupayi göremez. salatadan istersek 10dan asagi vermez, siz de burak 5e satilirsa iyi diyosunuz. lütfen diyorum.
                          ben beğenmiyorum dedim renkdaş

ama her defasında mahçup etmiştir beni o ayrı

benim futbol anlayışında umut +burak+teo karışımı bişey beklerim

falcao mesela

burak bazen çıldırtıyor beni

özellikle son maçları çok kötüydü

takım oyununa zarar veriyor diye düşünüyorum ve satılırsa hem onun hem bizim için iyi olur diyorum

Yorum

• Ben şimdiden söylüyorum Burak gidince değeri anlaşılır. Önümüzdeki sezon bitince Burak'ı sattığı için yönetimi eleştirenler çoğunlukta olacak. Burak'ı sattın yerine aldığın adam yarısı kadar gol attı/atamadı vs. gibi eleştiriler gelebilir.
                            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Burak yurt dışına giderse olağanüstü yıldız bir oyuncu almış gibi sevineceğim, ne olur İstanbul'a gitmesin!

Yorum

• Sivas'a tek kuruş para kazandırırsak haram olsun...

Edit: Eneramo uzatmamış sözleşmesini...
                                En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 20:09.
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X