İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüperiz gerçekten. Şenol Hoca transfere karış(a)madığında "Bu nasıl iş? Hocaya sormadan transfer mi olur?!!!" deniyor... Hoca tam yetkili olunca da "Şenol Hoca ne anlar transferden..." deniyor.
Yahu şaka mısınız arkadaş?
Yorum
-
arkadaşlar burak 5 milyon a satılırsa çok iyi
beğenmediğimi hep söylüyorum
pratisyen hekim gibi burak
herşeyden biraz biliyor ama hiç bir konuda uzman değil
kafa,sağ - sol ayak,serbest atış,hız,ver kaç,takım oyunu hepsinden azar azar var ama yetmiyor
çok hızlı ama karşı karşıya çok kaçırabiliyor
takım oyununu oynuyor bazen ama bazen de acayip bencil vs vs vs vs
pres hiç yok
top rakipteyken 10 kişi oynuyorsun
en kısa zamanda 5 e ( 5 üstüne satılırsa harikanın fevkinde olur) satılırsa yönetim iyi iş yapmıştır
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar burak 5 milyon a satılırsa çok iyi
beğenmediğimi hep söylüyorum
pratisyen hekim gibi burak
herşeyden biraz biliyor ama hiç bir konuda uzman değil
kafa,sağ - sol ayak,serbest atış,hız,ver kaç,takım oyunu hepsinden azar azar var ama yetmiyor
çok hızlı ama karşı karşıya çok kaçırabiliyor
takım oyununu oynuyor bazen ama bazen de acayip bencil vs vs vs vs
pres hiç yok
top rakipteyken 10 kişi oynuyorsun
en kısa zamanda 5 e ( 5 üstüne satılırsa harikanın fevkinde olur) satılırsa yönetim iyi iş yapmıştır„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak bana göre yüreğiyle mücadele ettiği sürece Avrupa'nın top 20 forvetinden biri .
Yorum
-
SON DAKİKA: Lazio, Burak Yılmaz ile prensipte anlaştı.İtalyanlar bonservis için 8 milyon € önerdi.2 kulüp arasında görüşmeler sürüyor.(Goal)
Twitrda böyle haberler dönüyor ne kadar doğru acaba?"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak bana göre yüreğiyle mücadele ettiği sürece Avrupa'nın top 20 forvetinden biri .
Yorum
-
İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 dan asagi satilirsa zarar etmis oluruz. lütfen renkdaslar. sabri sarilarin rüyasinda bile avrupayi göremez. salatadan istersek 10dan asagi vermez, siz de burak 5e satilirsa iyi diyosunuz. lütfen diyorum.
ama her defasında mahçup etmiştir beni o ayrı
benim futbol anlayışında umut +burak+teo karışımı bişey beklerim
falcao mesela
burak bazen çıldırtıyor beni
özellikle son maçları çok kötüydü
takım oyununa zarar veriyor diye düşünüyorum ve satılırsa hem onun hem bizim için iyi olur diyorum
Yorum
-
Sivas'a tek kuruş para kazandırırsak haram olsun...
Edit: Eneramo uzatmamış sözleşmesini...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 20:09.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum