Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu siz dalga mı geçiyorsunuz ne Turgay'ı.

Turgay gidince kurban keseceğini söyleyen Bursa'lılar tanıyorum şu herifin ismini burda okuyunca fenalık geçiriyorum bu mudur vizyonunuz.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu site 2-3 gündür haber yapıyor bende burdan buldum
      transfermarkt.de de bir italyan üye bu kaynagin saglam oldugunu söyledi..

Yorum

• Yönetimin yaptığı transferler muazzammış gibi yetkinin Şenol Güneş'e verilmesiyle jon benjamin toshack geçiliyor, ne hoş.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• burak 5 milyon euroluk adam degil bi kere en az 10 milyon euroluk adam

eksiklri cok ama bi kere adam bu seni kotu bi takimda bu kadar gol attiysa alkislamak lazim

bnce kalmali derim ben iyi bi kadro da takim oyunu da cok daha etkili olur

Yorum

• Üstüne bir de Klose'yi istesek mi Lazio'dan

Yorum

• Bu arada belirteyim transfer konusunda Şenol Hoca'ya güvenmiyorum.

Çoğu kişide böyle düşünüyor ama tepki çekmemek için yazmıyor eminim.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Burak gittiği zaman yıldız gelecek ümidi olanlar var komik

Yorum

• Ayvayı yedik, Şenol Hoca 2-3 lig adamlarını doldurur şimdi kadroya.

Yorum

• Benim forvetteki tercihim kesinlikle kendini ispat etmiş bir yabancıdan yana, şayet Burak gidiyorsa.
                    Trabzonspor

Yorum

• ersun yanal'ın bilgisayarını çalmak lazım. ancak olacak bu iş.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi Werder Bremen'in hucum hattini komple alsak? Rosenberg-Pizarro (Bonservissiz)

pizarro yillik en az 4m€ ister. ödeyebilirmisin?
                        „Choose a lazy person to do a hard job.
                        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                        BILL GATES

Yorum

• Bugüne kadar Mithat Halis'in oyuncuları alınıyor diye şikayette bulunanlar şimdi de Şenol Güneş'in transferleri belirlemesini istemiyorlar. Nedir bu hocaya karşı duruşunuzun sebebi anlamış değilim, bir bakalım nasıl transferler yaptıracak, sonra konuşursunuz.

Yorum

• Burak yabancı bi futbolcu olsa kalması için çırpınırdınız, bi haberle hemen adamı yolladınız. Bu adam kalsa, yanına klasnic tarzı da bi adam alınsa fena mı olur ?

Yorum

• Muhammet Demir ile ilgili galiba bir calisma yok. Burada akrabalari vardi son durumu hakkinda bilgilendirse bizi iyi olur.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugüne kadar Mithat Halis'in oyuncuları alınıyor diye şikayette bulunanlar şimdi de Şenol Güneş'in transferleri belirlemesini istemiyorlar. Nedir bu hocaya karşı duruşunuzun sebebi anlamış değilim, bir bakalım nasıl transferler yaptıracak, sonra konuşursunuz.
                                Muhalefet olsun da çamurdan olsun. Kof muhalefetten başka birşey değil.
                                Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X